Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Krychtálek by to nenapsal líp

0 0
možnosti

Olšer se už definitivně zbláznil 8-o8-o8-o

7 2
možnosti

14. 7. 2014 15:40

To už dávno.

3 0
možnosti

K48a37r97e98l 39N41o97v15á87k

12. 7. 2014 14:15

Pane Olšere karma 100x.

5 13
možnosti

To nepomůže. Je vás málo.

4 1
možnosti

Příspěvek jako od politruka. Lži a lži a k tomu ještě výmysly. Chocholoušek nepomůže.

12 6
možnosti

J39a97n 47S68e43m51i74k

11. 7. 2014 11:14

Uprostred mate fotku nadsenych obyvatel Krymu z demonstraci v Bangkoku (to je v Thajsku, ne na Krymu ;-D).

Asi se stastni poddani Putina vypravili do Bangkoku mavat thajskymi vlajkami na oslavy svobody Krymu

Zjevne si nedavate moc prace s hledanim fotografickych dukazu Vasich tezi;-)

16 0
možnosti

Tak nejak, kdo ma nazor hotovy, uz jenom do kyble prihazuje jak se mu to hodi.

5 0
možnosti
Foto

Faktem zustava, ze Ukrajina je rozdelena na dva nesmiritelne tabory a rozdeleni Ukrajiny je jedine logicke reseni..

Jeden tabor chce zamirit vstric "blahobytu" EU a ten druhy s tim nechce mit nic spolecneho, protoze jim vyhovuje vazba na Rusko...

Jedine logicke reseni je rozdeleni, protoze na mir uz je pozde.

Tento konflikt uz zasel moc daleko a vrazdeni se neodpousti….rezim ktery proti civilnimu obyvatelstvu nasazuje katuse a nerizene bomby uz timto obyvatelstvem nikdy uznavany nebude...

V soucasne dobe uz cesta zpatky uz neni mozna a zbyva jen nenavist...myslim si, ze slova Tymosenkove, ktera se v uniklem telefonatu nechala slyset, ze by nejradeji hodila atomovku na 8.5 milionu etnickych Rusu mluvi samy za sebe..

I kdyby se Kyjevskemu rezimu a jejich bojovnikum ve stinu vlajky s vlcim hakem nakonec podarilo vojenskou silou ten vychod ovladnout, nebude to na dlouho, protoze znepratelene obyvatelstvo lze nasilim udrzet na uzde jen velmi tezko, stoji to spoustu penez, ktere Ukrajina nema a drive nebo pozdeji se stejne trhnou....podle toho jak vitaji sve “osvoboditele” soudim, ze spise drive: https://www.youtube.com/watch?v=aYLyJrOhpVQ#t=194

5 4
možnosti

Pokud vam pane Tichy rozumim, tak se ma Ukrajina delit a jeji bohatsi cast pripojit k Rusku jen proto, ze si to prejete vy a Putler. 

Protoze pokud sledujete posledni udalosti, tak vam musi byt jasne, ze rusti teroriste ztrazeji na JV Ukrajine i ty posledni zbytky podpory.

3 3
možnosti

Břéťa, hromada canců a zneužitých a z kontextu vytržených fotek mrtvých lidí z Ukrajiny. Tomu říkám neúcta. A není to Ukrajinská vláda, kdo za to může. Tady si taky nenecháme běhat bandy ozbrojenců vyhlašující si Libereckou oblast, nebo bez ptaní okupující Brno. S tanky, raketomety, minomety, moderními zbraněmi- Ruskými!!!!

Takhle popírat nos mezi očima, to se málo vidí.

8 5
možnosti
Foto

Z kontextu je spise vytrzena vase snaha o analogii pane Vesely.

Kdyby  v Praze probehl nasilny puc financovany cizim statem a byla jimi dosazena loutkova vlada, ktera je znama svym proti-Libereckym smyslenim, myslim ze v tomto pripade bych se lidem s Liberecke oblasti nedivil kdyby se chteli nasilim trhnout...

"Neucta" jsou vase tendencni lzi, zalozene na vasi demagogii ...;-)

3 7
možnosti

J30a93n 27S85e98m81i89k

10. 7. 2014 23:03

reportaz ze  Slavjanska dobyteho ukrajinskou armadou od nezavisle agentury Vice News.

Mimochodem od reportera ktereho drzel byvaly "lidovy" starosta Ponomarjov tyden ve sklepe (Ponomarjov byl mimochodem pred mesicem sam zavren jinou frakci povstalcu, podle jejich vyjadreni za distribuci drog a znasilneni nezletile):

https://www.youtube.com/watch?v=sMBvMuuTOWU

celkem to da obrazek o podpore povstalcu ve Slavjansku

0 0
možnosti

Výborně napsáno a naprosto výmluvné fotografie. Děkuji pane Olšere, že zprostředkováváte takovou realitu lidem, kterým jejich vlastní vláda a veřejné sdělovací prostředky tolik lžou!

5 11
možnosti

Jasně, vlády a média lžou, proto nechají kdejakého cvoka psát co chce na ejhle, jeden z nejčtenějších blogů. Vy jste myslivna;-D

A samozřejmě, zatímco západ jen lže, Rusko má jen pravdu a tito blogeři samozřejmě také. To už je patologické;-D Ještě dodám, že kdo náhodou nesouhlasí, je v žoldú západu, CIA, sionistů, fašounů a kýho šlaka koho ještě.

10 1
možnosti

J97a64n 47S37e12m26i83k

10. 7. 2014 10:57

Myslim ze fakt ze jak nejvyssi velitel povstalcu tak vetsina velitelu jsou obcane Ruska mluvi za hodne.

Pridejme k tomu dalsi fakt ze v milionovem meste neni Strelkov schopen na obranu proti vytrubovane "fasisticke genocide ruskojazycneho obyvatelstva" sehnat 8 tisic dobrovolniku.

A konecne dalsi fakt ktery jasne vyplyva z videi treba na youtube- vetsina ukrajinskych vojaku kteri se ucastni operace proti povstalcum je ruskojazycnych (je jasne videt ze na ruznych videich rusky mluvi i mezi sebou).

Koneckoncu, i jednotka ktera zahajila povstani v dubnu tim ze zacala obsazovat radnice a policejni stanice ve Slavjansku, Kramatorsku a Donecku byla jednotka kozaku z Ruska.

co z toho vyplyva?

5 0
možnosti

J75a81n 90S67e11m52i82k

10. 7. 2014 11:07

P.S. schvalne, nevsimli jste se ze ten slavny "lidovy starosta" Slavjanska Ponomarjov, uz nebyl nejakou dobu videt v televizi?(ten co nechal zavrit misi OBSE vc. ceskeho vojaka) 

Duvod je ze pred mesicem ho zatkli sami povstalci a posadili do vezeni- v jejich prohlaseni bylo ze udajne za distribuci drog a znasilneni nezletile.

To je vazne dobra parta protifasistickych bojovniku.

Zajimave ze tohle na Russia Today nebylo;-D

4 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce