Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

http://www.regionpodlupou.cz/galerie/3321.jpg

..áááá už je mi to jasné-Jiřina Holotová, pravá ruka Pitomia Okamůry, trapné figurky, exonofobíčka a velké přítele RF a komunismu vůbec, viz jeho vyjádření o komunismu jakožto nejdemokratičtějším státním zřízení. Tak soudružko Holotová, jak to jde, zbyla nějaká funkcička? ;-D

4 4
možnosti
JH

Nenávist k lidem, kteří mají jiný názor než vy z  Vás přímo čiší, opravdu věcný, inteligentní a galantní příspěvek, je mi Vás líto, musí být utrpení s tímhle zlem uvnitř sebe žít.

7 4
možnosti
PN

Fotbal včera dobrej...znám jen jednoho člověka  na světě, který by také nasázel Brazilcům sedmičku a sám....hádejte?;-D

5 1
možnosti
MB

...a pak by už jenom vyřešil situaci na Ukrajině, vyléčil rakovinu a spřátelil kočky se psy.. :)))

3 0
možnosti
HJ

Sem je fakt lepší nechodit, nechat Olšerovu rudou letku na pokoji, oni se vykecaj, vyřáděj, pochválej se navzájem a doma pak už nezlobí babičky.:-)

10 5
možnosti
JN

Za cenu svobody, práv, necenzurovanžch informací, intelihence a za neustálého dozoru. Vždyť diktatura je vždy v sama k sobě mírová, KLDR plné štěstí na záběrech z vojenských přehlídek. Rusko je zase plné Pohody, protože vás novináři nenaštvou fakty. ;-)

3 3
možnosti
JN

A to nemluvím o obrovské lokální korupci na nižších úřadech. Znáte to, uplácení do nekonečna a když neuplácíš jsi imperialista, tedy teď fašista.:-)

2 1
možnosti
KB

O těch zakázaných bombách jsem také četl, skoro se tomu zdráhám uvěřit. Samozřejmě, že Obama schválí i ty největší zvěrstva, když celé krveprolití zavinil svou podporou majdanského puče. Ale Merkelová by měla mít více soudnosti. Kdy už se ti Němci trochu seberou a přestanou pořád být americkými poslušnými loutkami? Nebo mají pořád mindrák z 2. světové války?

USA a jeho spojenci přísně dbají na to, aby povstalcům z Ruska nepřicházeli zbraně, to by byl ten nejhorší zločin...sami však zřejmě vyzbrojují mandanisty ze všech sil. I když však vyvraždí všechny nespokojence na východ od řeky Dněpr, kteří v posledních demokratických volbách volili Janukovyče, co se tím vyřeší? Zůstane vyvražděná, zničená a rozpolcená země na pokraji bankrotu. Všimněte si, USA se svými zásahy , které byly většinou v rozporu s mezinárodním právem, nepodařilo nikdy vyřešit situaci...ani v Bosně (mezinárodní protektorát, dvě navzájem se nenávidící náboženské skupiny a republiky), ani v Kosovu, ani v Iráku, ani v Afganistánu..ani v Sýrii.

5 2
možnosti
JM

Musim vas pane Blazek zklamat. Na Ukrajine se bojuje vyhradne zbranemi ruske (nebo jeste sovetske) vyroby. Nebo snad mate k dispozici obrazek jedineho americkeho tanku, samopalu, ci protiletadlove rakety ? ;-)

Ukrajinska armada ma pochopitelne sve vlastni zbrane, Putinovi hrdlorezove rovnez a ruska fasisticka "sebeobrana" je bohate zasobena svymi chlebodarci.

Tak vidite - priste nelhat !

3 4
možnosti
Foto

Dobře a pravdivě napsáno.

Karma R^

5 9
možnosti
JP

Aby bylo jasno. Každý, kdo podporuje válečné akce vůči civilnímu obyvatelstvu, je demagog a nebezpečný člověk .Genocida tu není dokumentárně předkládána (i s fotodokumentací) proto, abychom si spílali do porputinovců a protiputinovců, ale abychom společně odsoudili zvěrstvo, které páchají na civilním obyvatelstvu, ženách a dětech miláčci protiputinovců. Tady přece nejde o Putina. Jde o statisíce trpících obyvatel, z nichž již mnozí položili své životy za právo bydlet ve svých domovech. Jiní byli zmasakrováni uprostřed spánku. Kdo je normální, přeje všem těmto obětem bezbolestnou smrt v náruči Ježíše Krista. Protože jsem věřící, vím, že své vině na tomto masakru nikdo neunikne. Světské spravedlnosti možná ano, ale s válečnou mašinérií a vrahy žen a dětí poslední instance šeredně zatočí, to si zapište za ucho. Ten, kdo sympatizuje s válečnými komandy, kde postižení jedinci využívají beztrestné vraždy ke svému vlastnímu ukojení, se stává tím, komu jednou uříznou tito hrdlořezové hlavu. Ne nadarmo se říká, že každá revoluce pojídá své děti. Ti, kteří vyvolávají zlo, jsou tím zlem sami zničeni. "I kdybyste zkřivili někomu na hlavě vlas, já si vás najdu". Výsměch těmto slovům vydrží jen do chvíle, pokud se ohrožení vlastního života nestane realitou.  Víme dobře z dějin, že francouzská revoluce "sežrala" své děti, víme dobře, že nejvíc obětí komunistického puče v Československu bylo právě z řad komunistů. Dnes se hrůzovláda přesouvá jinam. Byla na Východě SSSR, byla na asijském kontinentu - Kambodža s rudým Pol potem, Byla v Číně za "velkého" Maa. V Africe se téměř vyvraždily kmeny Tutsiů a Hutů. Mohl bych pokračovat donekonečna. Dnes je přímým ohrožením světa džihádismus, militantní islámismus a s těmito jevy spojená fatva. Proto nechápu, jakou mají váleční štváči drzost a zinscenují nám tu krvavý konflikt mezi slovanskými národnostmi. Je to selhání zdravého rozumu. Tuto válku totiž nelze vyhrát. Holubici míru sestřelili američtí stratégové. Pyrrhovo vítězství.

11 5
možnosti
JM

Nevim pane Pribyl co do toho tahate Jezise Krista, ale jestli je nekdo vinen za ty desitky milionu obeti komunismu a nacismu, nebo za mrtve civilisty na Ukrajine, tak to jsou predevsim zlocinecke ideologie, ktere vynesly k moci zrudy jako byly Stalin, Hitler, Mao, nebo v soucasne dobe byvaly KGB Putin. 

Bez ruskych fasistu a Putlerovych dodavek zbrani by dnes na Ukrajine mezi sebou dva bratrske narody nebojovaly.

Vina je tedy jasna. A pada castecne i na Putlerovy ceske zastance. Rv

4 4
možnosti
JH

R^, děkuji za článek, pravda se místním "eurofilům a amerikanofilům" nelíbí, protože my všichni, kdo píšeme o genocidě a utrpení na Východní Ukrajině jsme pomýlení "rusofilové a kremlofilové", co věří Ruské propagandě!

9 12
možnosti
JM

Pro spoustu lidi i quislingove, ci posluhovaci byvalych okupantu pani Holotova. Ale z toho si nic nedelejte. Jak rikal s.Stalin, "i ve vasi ulici bude jednou svatek".

4 7
možnosti
JM

Chudaci cesti fasouni, putlerovci a komousi. Jak asi budou vriskat, az Ukrajinci osvobodi i Doneck a Luhansk ? 8-o

9 7
možnosti

Tak jsem opravdu zmatený: Ukrajinská armáda, která brání celistvost Ukrajiny jsou svoloč složená z žoldáků, kteří kočují od Libye, Egypta, Sýrie a Majdanu za pár stovek dolarů.

"Zabito bylo přes tři sta "separatistů" "- proč ty uvozovky? Co jsou oni zač?

Já uznávám, že hranice států je možné změnit, státy rozdělit, ostatně rozdělení Československa je toho důkazem a přijal jsem to jako fakt a souhlasím s tím, že když Slováci chtěli svůj stát, mají ho mít.

Jestli opravdu převážná část východní Ukrajiny chce být součástí Ruska, tak ať je, ale ať se to provede v klidu, ústavní formou, ať se hlavně Rusko vyjádří, že s tím souhlasí! To jsem ještě neslyšel, rovněž jsem donedávna neslyšel o tom, že by ty východní oblasti měly touhu se k Rusku připojit! Narychlo uspořádané referendum pod tlakem "separatistů" přece nemůže být dostatečným důvodem k roztržení státu.

9 0
možnosti

Určitým náznakem, co obyvatelé Ukrajiny chtějí, tak byl průzkum veřejného mínění, který ukázal, že zatímco obyvatelé západní Ukrajiny chtějí do EU, tak obyvatelé východní Ukrajiny chtějí se připojit k Euroasijskému svazu.

6 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce