Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Pane Olšere bylo by vhodné ještě napsat úvahu, proč president Obama nenavštíví Ukrajinu v rámci cesty po Evropě, ale letí do Vatikánu?8-o

0 0
možnosti

Musí se přiznat panu Olšerovi, že ukrajinská revoluce byla špinavá a dost věcí v ní nebylo fér. Člověk si může docela vybírat na co poukázat. Z obou stran.

Česká televize je případ sám pro sebe.

Nicméně, ukrajinští Banderovci nejsou ani tak nacisti jako spíše antikomunisti a nacionalisti. Co vím, Stalin nechal zavraždit na Ukrajině více lidí než Hitler, takže se nelze ani moc divit, že někteří lidé tam Rusy hodně nenávidí. Je potřeba si připomenout, že v Rusku je masový vrah Stalin stále oslavován.

A hlavně je potřeba si připomenout, že žádná revoluce nemůže být záminkou pro dobyvačnou válku. Ani korupce ne. Pokud by korupce a porušování lidských práv bylo záminkou pro dobyvačnou válku, většina vyspělého světa by mohlo na tomto základě Rusko obsadit.

2 0
možnosti
JM

J78i53r37i 38M48a54l96i80n38a

26. 3. 2014 14:39

Zajimave je, ze Olserovi vadi Banderovci v ukrajinskem parlamentu, ale vubec mu nevadi nacisticky mistopredseda ruske Dumy a to, ze tam jsou jako druha nejvetsi strana zastoupeni komunisticti zlocinci. O rostoucim antisemitismu na sire Rusi nemluve…..Rv

6 1
možnosti
VH

jen upřesnění, Žirinovskij není mistopředseda ruské Dumy

0 0
možnosti
TT

díky za článek R^

5 3
možnosti
MP

Objektivní informace lze najít i na různých webech, a v TV na TA3:-)

1 1
možnosti
MP

Místo aby se redaktor ptal na konkrétní věci, jak probíhalo hlasování, ta se ptal na nepodstatné věci. Divák by měl vědět to, kvůli čemu tak Šarapatka jel. !!

3 3
možnosti
BT

no jel tam proto že tam byl někým pozván a ten někdo měl jistě důvod proč ho pozval,

4 0
možnosti
Foto

psát denně, po dobu několik týdnů, stále stejné články, na stejné téma, je buď známkou  obcese, nebo je to dobře placený kšeft.

7 4
možnosti
JC

Někdo Vás nutí číst ty články? A nejsou stejné, to jenom Vy nečtete zřejmě pozorně. Napište také nějaký, takhle to vypadá že to neumíte a závidíte autorovi tu schopnost.:-)

2 3
možnosti
JH

Opravdu se nechci vyjadřovat k vlastnímu textu. Ovšem oceňuji vaše ocenění. Kdo komu sahá, či nesahá ani po kotníky. Máte na to nějaké objektivní kriteria, měřitelné hodnoty? Patrně jediným kriteriem je váš subjektivní soud. Velmi objektivní!!!Rv

6 2
možnosti
JC

Pane Hejno, Vy jste tady poprvé, Vy nepíšete blogy?

Každý blog je vyjádřením NÁZORU blogera. Blog není soud, to jste nevěděl?Zpravodajské články, které mají (měly by mít) charakter a formu objektivity, najdete na hlavní stránce iDnesu.

1 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce