Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

pomalu aby se natřela na rúžovo a šla se pást na ždarské louky a neotravovala vzduch

0 0
možnosti
TM

T90o54m20á81š 19M66a71l44ý

24. 3. 2015 20:18

Olšer opět nezklamal...

1 0
možnosti
AJŘ

Ona není knihovnice, ale nekvalifikovaná knihkupkyně. Neurážejte knihovníky, tím, že k nim zařazujete takovou...!

2 3
možnosti
VS

Budete si muset zvyknout, že pan Olšer si pravdivostí svých informací těžkou hlavu nedělá...

4 0
možnosti
MO

Němcovou moc nemusím, ale co píšete je blbost.

6 2
možnosti
TN

"... nezažil urputnější ... má zásadní problém; mindrák, který plyne z ... chorobné posedlosti ... zviditelňováním se za každou cenu.

      

Svůj kalich hořkosti tak musí dopít do dna, jako tonoucí se marně chytá každičkého stébla; třeba tím, že neustále plivá ... Zvláštní způsob na uspokojování osobních potřeb... Plivanec, zatím poslední výkřik do tmy..."

.

Sorry, ale někoho mi ta charakteristika připomíná.

6 1
možnosti
MH

Podobně uvažuje většina Čechů.

Přesně naopak uvažuje menšina tzn. vycepování čtenáři idnes.

Karma.

:-)R^

1 4
možnosti
Foto

chcete naznačit, že většina Čechů jsou blbci???

3 1
možnosti
FB

Neznám víc zamindrákovaného autora, než je Olšer.

7 4
možnosti

Pan Olšer stejně jako mnozí z nás  už toho má prostě  všeho dost. 

Jestliže sem tam vložil dnes na  hrubý pytel hrubou záplatu přikládám právě všemu tomu znechucení nad  pokrytectví a lžím, které ve světěa u nás doma  panují a poté znechucení konkrétní nad paní Němcovou.  Podívejme se jen do diskusí, diskutující kteří jsou v něčem při např. Zemanovi nebo Rusku jsou označování vulgárními nálepkami typu kremrole, rudí noci a ještě většími sprostotami, ač ani jednou v životě neohnuli před rudochy záda. My odlišného názoru se jen slušně bráníme. Pan Olšer také. Jen dnes už toho má plné zuby a díky svým znalostem, zkušenostem a renomé  máí i právo se k tomu všemu vyjádřit tak, jak se vyjádřil.R^

1 8
možnosti
VS

Souhlasím s Vámi v tom, že úroveň (nejen) tohoto článku odpovídá páně Olšerovým znalostem, zkušenostem a renomé. Jakož i obráceně.

6 1
možnosti
MC

Pane Olšere, pěkně jste se nám tady vyblinkal. Kéž by jste měl tolik morálních hodnot, které má paní Němcová. To, že se opíráte o soudruha Velebu jen dokazuje kam se to stále klátíte. Rv

7 5
možnosti
JN

Sranda je že Rusové si za to mohli sami, stejně jako Němci. Tito dva spojenci vedli agresivní politiku a následně roku 1939 společně zútočili naPolsko, Německo ze západu, Rusko z východu. V této okupační válce na tom byla hůře východní část s mnohonásobně více obětmi na civilním i necivilním obyvatelstvu.

 - Stalingrad byl tragédií, kde nebyli jen viní, ale řekněme si jak to byl. Byla to roztržka dvou Národně socialistických států. Zatímco německo bylo zkultivováno, o Rusku se to říci nedá. Výsledek je země co se chlubí nejvyšším počtem surovin, miliardářů a zazdívá nejvyšší počet dětských bezdomovců, drtivou většinu populace žijící v bahně a špíně, minimální domáhavosti práva, vytvářením největší zločinecké celosvětové organizace známou jako ruská mafie.

5 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce