Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Pan autor má pravdu. Vzpomeňme si na křoví, které paní Němcová dělala na téměř všech skupinových fotografiích p. Klause, jen aby se co nejvíce zviditelnila. To jí teď očividně chybí.;-D

6 5
možnosti
VS

"Výkřiky do tmy, chorobná závislost, přes čáru, urputnost, mindrák, chorobná posedlost, zviditelňování se za každou cenu, patologie neukojeného, vztek, kalich hořkosti dopitý do dna, jako tonoucí se marně chytá každičkého stébla třeba tím, že neustále plivá, zvláštní způsob na uspokojování osobních potřeb..." 

Řekl bych, že tento popis odpovídá spíše autorovi samotnému, než jeho dnešní oběti.

12 6
možnosti
VS

Koukám, že za zřejmě padlého Jarouška Mikulu vstali noví bojovníci.:-)

5 0
možnosti
Foto

tohle není blog, to je duševní choroba

11 4
možnosti
SB

Stojím za paní Němcovou a jsem proti cestě Zemana do Moskvy.

Za Zemanem stojím v případě, že podporuje Izrael proti jeho agresivním sousedům. Stejně tak za ním stojím v případech, kdy nazývá věci kolem přistěhovalectí do Evropy pravými jmény. V takových případech jsem hrdý na svého prezidenta.

V otázce cesty do Moskvy za ním nestojím.

5 3
možnosti
Foto

Jste hrdý na svého presidenta, který na Hradě, symbolu státnosti patolízalsky vyvěsil vlajku EU.

1 2
možnosti
IC

K vaši poslední větě autore : a kolikrát vy ??

3 1
možnosti
VS

Z celého dnešního kompilátu čiší především silná citová angažovanost. 

Jinými slovy - Olšer je vzteklý, naštvaný na všechny, kteří se nechovají tak jak by si představoval a jelikož si musí být vědom toho, že nemá jakoukoli šanci to nějak ovlivnit či změnit, vylije svou frustraci do dalšího puzzle.

13 3
možnosti
Foto

Tohle je vážně hnus a řekl bych, že administrace si bude muset vybrat mezi svobodou slova za každou cenu, tedy i za cenu sprostých urážek a podlých lží a slušností uznávaného media. Jestliže se autor nestydí, vložit fotografii Václava Havla s nápisem fašismus nad jeho hlavou, tak já neváhám a tohoto autora s klidem označuju jako prase.

17 4
možnosti
SB

Já osobně Havla považuji za ještě horšího než za fašistu. Byl to europatolízal, tudíž nepřímo podporoval i multikulturalismus. A ten je horší než fašismus a komunismus dohromady.

Fašismus a komunismus jsou nelidské režimy, zbydou po nich miliony mrtvých, zničené lidské osudy, zničené kulturní památky apod., ale dříve či později ty režimy skončí a buď jsou svrženy, nebo se přetransformují do demokracie. Hitlerové, Stalinové a Jakešové přicházejí a odcházejí, ale nepřizpůsobiví přistěhovalci pouze přicházejí, avšak neodcházejí, přicházejí stále a stále. A ti, kteří tady již jsou, přivádějí na svět potomstvo o sto šest. 

Hrůzy fašismu a komunismu se rozpoutají téměř okamžité poté, co se příslušní diktátoři dostanou k moci, příslušné dvě nebo tři generace jsou ztraceny, ale je možná návrat do původního stavu. Hrůzy multikulturalismu narůstají pomalu, ale jsou nevratné.

Z dlouhodobé perspektivy Havel sloužil něčemu horšímu než Emanuel Moravec nebo než Klement Gottwald.

7 11
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce