Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Více takových článků které se dají přečíst jedním dechem a navíc dokáží dobře nastínit světovou problematiku a donutit nás k zamyšlení. Recept pro horké hlavy, přečti a zvaž. Jsme tvorové vybaveni funkčním mozkem, tedy se nechovejme jako ovce jdoucí se stádem, ale použijme ho k vlastnímu názoru podpořenému rozumnou argumentací.

2 0
možnosti

Mám dojem, že ti kavárenští politici vůbec nepochopili, proti čemu se náš prezident ozval. Už jenom ta sprostá slova členek Pussy Riot svědčí o jejich pokleslé úrovni. Že je vyzdvihuje západní kultura, která  míří dlouhodobě k morálnímu zániku, což se dalo očekávat. Ale že u nás sprostota tohoto typu je vyzdvihována jen proto, že prezident použil přesně jejich slova tak, aby jen  upozornil na jejich nemravnost. Což se jim velmi hodí, protože je vyřkl státník, který po dlouhé době chce jen vyvézt tuto společnost          z netečnosti, morálního bahna k navazování kontaktů se státem, který nemusí neustálými válkami získávat přírodní bohatství jiných států, jako Spojené státy. Jejich příprava a účast v současnosti je podle novináře Besta v pěti zemích v různých stádiích vývoje?! Tuto šikanu vytváří lidé, kteří podporovali výboje dřívějšího prezidenta USA Bushe, který způsobil hospodářský zánik kolébky lidské civilizace Iráku, vyvražděním jejich vojáků, kteří jen následovali jejich prezidenta v uchování ropného bohatství pro ně. V 1. válce tam z nařízení st. Bushe vyvraždili nejen příslušníky Rep. gard, jednotky domobrany Fedayínů, ale i vojáky menších jednotek, než divize-840 OOO podle Ricka Atkinsona      v knize CRUSADE. Ve 2. válce v Perském zálivu masakry vojáků i civilistů překonaly vše dosud poznané-přečtěte si knihu Michaela Moora Uvěří nám ještě někdy?

Divíme se ještě vzniku Islámskému státu, jehož vojáci nepoznali své otce a dědy?

6 3
možnosti

Ano, prezident republiky je šikanován - neuvěřitená hanba. Když se odkloním od jeho funkce a dívím se na něho jako na pouhého člověka, posoudím si jeho situaci jen pro sebe, je mi to velmi, velmi líto, že se to odehrává před mýma očima. Jsem tak smutná z té situace, tak hluboce smutná, protože dá se čelit kdečemu, ale něčemu takovému - to jde o zdraví. Mám s tím osobní zkušenost.V

9 5
možnosti
Foto

Neim pani Aghova, o jake sikane mluvite. Tomu cloveku nikdo nezkrivil ani vlasek, ale uz nastesti nezijeme v komunisticke diktature a lide maji pravo prezidenta kritizovat. A pozadovat, aby se oplzlosti kterych se dopustil posledni dva tydny priste vyvaroval. President ma slouzit lidem, nikoliv naopak.

6 12
možnosti

Pan Olšer má krásný dar - upravuje si skutečnost k obrazu svému. V tomto článku např. tvrdí, že "Hříšník Zeman ujistí čínského prezidenta, že Česká republika uznává územní celistvost Číny včetně Tibetu a Tchaj-wanu a odmítá se vměšovat do vnitřních záležitostí nejlidnatější země světa, pravice ho nazve vlastizrádcem".

Jenže ono se lehce dá najít vyjádření hříšníka Schwarzenberga k tomu, co popisuje pan Olšer. Karel Schwarzenberg řekl doslova toto: " Já vám něco řeknu. Jednotu Číny jsme uznávali od začátku. My jsme nikdy, ani já, přes všechno přátelství s dalajlámou, neuznali tibetskou vládu v exilu. Totéž platí pro Tchaj-wan, který je velkým investorem u nás. Ale neuznávali jsme je, protože hájíme princip jednotné Číny. Závažnější je, že se udělal kotoul v jiné záležitosti skrývající se pod formulí „nevměšovat se do vnitřních záležitostí“ Číny, to jest nemluvit o lidských právech. Je mi to líto. V Číně jsou vážně porušována. Nejen vůči Tibetu. O tom nemluvit je proti hrdé tradici naší zahraniční politiky. Teď členové vlády slavnostně prohlašují, že se tomu budou vyhýbat a to je pro mě neštěstí. To je přitom to jediné, kde ještě česká zahraniční politika byla mezinárodně k zaznamenání."

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/zemanuv-let-s-ppf-jinde-by-za-to-musel-odstoupit-rika-schwarzenberg-1pa-/domaci.aspx?c=A141029_134948_domaci_kop

V tomto kontextu se mi zdá tvrzení pana Olšera dost problematické, dokonce bych řekl, že lživé.

7 6
možnosti

Ale nejste překvapen, že ne?

3 2
možnosti

A66d52a81m 51S57t49a80v98a

6. 11. 2014 8:34

".... nedusil děsivými válečnými vřavami; v čí asi režii..?":  V čí asi režii? Mimořádně závažná poznámka! Odpověď je nasnadě: V režii květinkových vyhulenců, kteří dodnes zblblí marjánkou a pod. usilují o fantasmagorii svého mládí - jakýsi marxisticko- trockistický maoismus, aniž by pár těch pouček dokázali vůbec vnímat, aby pochopili, o jakou zhoubu lidstva se jedná.  A takoví ovládli EU, a jen hlupáci  jim dávají zelenou! Snaha o EU není nic jiného než snaha o socializaci Evropy v duchu marxistické totality!

9 3
možnosti

Domnívám se, že "marxisticko- trockistický maoismus" je to poslední, co by panu Olšerovi vadilo. Jinými slovy - nepřítele máte společného, ale každý ho nenávidíte kvůli něčemu jinému.

4 3
možnosti

A12d63a31m 22S87t18a34v88a

6. 11. 2014 8:25

Smutný, a pro rozumného a ne nenávistného člověka přesmutně pravdivý!

7 4
možnosti

Začínám Zemana obdivovat.Takhle s otevřeným hledím se postavit těm pražským kavárenským budižkničemům je husarský kousek. Jestli je tohle tah na jeho šachové partii proti "humanitním bombardérům", tak mu perfektně vyšel. Gratuluji

14 6
možnosti

Já jsem nikdy nebyl jeho fandou, ale v té volbě, co tak nesmyslně rozdělila národ, nebyla jiná možnost, než dát hlas Zemanovi. Jiný kandidát nebyl k dispozici. Ovšem, postupem času se ukazuje, že volba byla správná, tenhle prezident má své názory velmi konzistentní, nepapouškuje pokyny mezinárodního kapitálu, odvádí těžkou práci v zájmu státu, tak paráda. A že leží v žaludku pravdoláskařům? To je pro většinu z nás spíš jeho plus. O čemž svědčí jeho současná popularita.

8 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce