Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

R^ Opět velmi dobře napsané. A opět nestravitelné pro některé malinové. Navíc tihle polykají se staženým hrdlem, a nutno podotknout, že jim to věru nejde, tu hořkobolnou pilulku, že nejvlivnějším mužem světa je Putin! No co jim ten svět, probůh, dělá!;-):-)

17 7
možnosti
VS

Trochu melodramatické, ale jinak zcela v intencích standardního devótního chrastění.

5 4
možnosti
Foto

Od Zemana  pres Afghanistan, Ameriku a Cinu az po Ukrajinu. Cely svet zvladnul nas genius a v jednom jedinem clanku !8-o

Dokonce nechybela ani obvykla poznamka o tom, ze Osama bin Ladin bojoval v Afghanistanu proti Sovetum. I kdyz nebojoval.

Takovy zmatek...... jeste stesti, ze se dnes aspon vysvetlily prasacke vyrazy, kterych se dopustil v Hovorech z Lan pan prezident. On podle vlastnich slov totiz zadnych vulgarismu nepouzil, protoze pouze citoval. Takze od tedka, kdyz se budete chtit na verejnosti chovat jako prasata, nevahejte.

Staci rict, ze jste to nekde slyseli a ze se tedy jedna o citat. :-/

5 20
možnosti

Perfektní článek pane Olšere. Novináři - to je ten hlavní problém české taky demokracie. Lidé jako Fendrych, Palata a spousta jiných Zemanobijců prostě nechtějí, aby české ovce viděly skutečné problémy a průšvihy, a tak jim předhazují marginálie a podružnosti, pouze ve snaze odpoutat českou pozornost od skutečných problémů, od problémů, které napáchaly osoby z jejich politického názorového spektra.

19 6
možnosti
Foto

Jak to novinari, pane Zurman? K cinskym komunistum a k ruskemu diktatorovi se prece lisal pan president. A oplzle mluvil take on. A ted se nechce ani omluvit.....Rv

5 19
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce