Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ne pane Olser, Spojene Staty si nemohou dovolit vse. 

Rozhodne si nemohou dovolit vtrhnout do sousedni zeme, predstirat ze tam jsou jejich vojaci na dovolene, ze tam zabloudili, nebo dokonce po vzoru Hitlera ze tam jdou chranit anglicky mluvici etnikum. Posilat tam tanky, hrdlorezy.... A po zavrazdeni tisicu nevinnych lidi si nemohou dovolit pripojit cast sousedni zeme ke sve zemi.

To si v dnesni dobe muze dovolit (za hlasiteho potlesku svych soukmenovcu) jen fasista Putin. Rv

6 8
možnosti

A jak se tedy USA dostali například do Iráku, když podle vás nikdy nevtrhnou do cizí země? ;-D

3 0
možnosti

americké pokrytectví nemá ve světě obdobu, doufám, že se tento stát utopí v bahně, které sám vytvořil.

9 7
možnosti
Foto

USA nad sebou vyřkly ortel, to je jasné. Teď jde o to, aby sebou nevzaly do pekla zbytek světa.

5 5
možnosti
Foto

Sice se nemá nic vynášet z interní diskuze, ale tady učiním výjimku, když kolem toho přešlapujeme. Myslím si, že i šéfadmin by s tím souhlasil a diskutující, co do interky nahlédnout nemohou, by se měli s tímto textem seznámit:

"Přátelé, mnoho z vás se věnuje válce na Ukrajině. Blogy k takto závažnému tématu by měly pracovat s relevantními informacemi, případně jasně odlišit ověřená fakta od vlastních či ozdrojovaných domněnek, tvrzení a názorů. Proto si dovolím připomenout Kodex blogera: Bloger nesmí zveřejňovat informace nepravdivé, polopravdivé, neúplné nebo takové, jejichž pravdivost si nemohl dostatečně ověřit... Děkuji Jan Dvořák"

Nikdo tedy nejde po panu Olšerovi osobně. Zda se pan Olšer tímto doporučením řídí, se neodvážím hodnotit.

5 5
možnosti
Foto

Inu, Vaši nikoli výjimečnou naivitu Vám vůbec nezávidím, milý pane Preslere.8-o

2 8
možnosti

Kdy RB okamžitě nejednala,   a č   d o s t a l a   r e l e v a n t n í   p o d n ě t ?    Bez podnětu nemá pravomoc jednat.

  Nezkreslujte skutečnosti!

4 2
možnosti

Koukám, že když Lavrov k nějakému problému něco řekne, pro Olšera to automaticky znamená, že to vyvrátil

6 2
možnosti

Pane Olser jen reknete jedno. Kde by byl vamy zastavan Israel bez Americkych zbrani a penez ktere tam proudi kazdy rok? 

Posila tam Rusko nejakou financi nebo vojenskou pomoc?

Asi ne.

5 2
možnosti

Me pan Olser fascinuje. Zil jsem vic nez 35 let v Canade a nikdy jsem tam nepoznal nikoho kdo byl z te krasne zeme vyhosten. Pry pan Olser byl. Nevi nekdo proc ?.

Jak se zda ze i Olser uznal sve lzi kdyz tvrdil ze na Ukrajine nebojuji Rusti vojaci. Ale pry to  to neni potvrzeno tvrdi strejda Lavrov. Pry jsou tam jen jako  turiste. Ta Ruska armada je zajimava. Pousti na dovolenou sve vojaky v uniformach a jako vozidla jim daji tanky a obrnene transportery.

8 8
možnosti

Olser byl vyhosten pro jeho chovani ... Nejprve pomahal za penize imigracnich advokatu rozpoutavat romsky exodus, kdyz se o nej zacala zajimat kanadska policie, tak se pokousel zbavit viny psanim rasistickych clanku proti Romum.

5 4
možnosti
Foto

Pana Olšera nikdo zakázat nechce, ono upozornění od admina a citaci z Kodexu blogera nedostal jen on, ale VŠICHNI blogeři. Takže i na tomto marginálním případě je vidět typicky olšerovská manipulace se čtenářem.

11 2
možnosti

Ale ale, Aleši! Psal snad pan Olšer, že to upozornění dostal jenom on? NEPSAL!

Takže i v tomto marginálním případě je vidět typickou manipulaci s výroky pana Olšera a manipulaci některých diskutérů s jinými diskutéry a čtenáři.

Od Vás bych to ale, věřte, nečekal.

5 11
možnosti

Vážený pane Olšere,

Ještě jste nepřipomněl válku o Falklandy. Tyto ostrovy u argentinských břehů si nárokovala Argentina. Britské křižníky a vojáci byli bez váhání nasazeni bo akce. Když jde o britské občany, kteří na druhé straně zeměkoule byli, (vzdáleni tisíce km. od Anglie), Angličani ani vteřinu neváhali, aby si udělali pořádek. Zvítězili v "Blitzkriegu" nad Argentinou. jenom Rusové by měli přihlížet beztrestnému vyvražďování ukrajinců ruského původu. Studenoválečnická propaganda, kterou Západ častuje Rusko, je nepřípustná. Kdo dává právo na zvěrstva těm, kteří chtěli pro svou náckovskou zábavu vyvraždit obyvatelstvo východní Ukrajiny? Nezbývá, než se zbraní v ruce hájit životy žen a dětí a ochránit je tak před rozumu zbavenými hajlujícími individui..

4 12
možnosti
Foto

To jste tomu pane Přibyl dal. Falklandske ostrovy byly a jsou britské území a vláda U.K. měla jak právo, tak i povinnost své obyvatele po argentinské invazi osvobodit.

Naproti tomu Ukrajina je suverénní a samostatná země a ruští vojáci i civilní zabijáci vyslání Putinem nejsou nic jiného, než sprostí agresoři. Obhajovat tenhle zločin údajným útiskem etnických Rusů je jen opakováním stejně nesmyslných argumentů, jaké použil při záboru Sudet Adolf Hitler.

A ta vaše "rozumu zbavena hajlující individua" můžete hledat spíše v Moskvě, nebo mezi těmi, kteří Putinovu agresi omlouvají.

4 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce