Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

R^

To koukám, tak už i vás chtějí zakázat? Nějak se nám ta svoboda slova vymkla z rukou.

Jdeme dál. Článek přesně vystihuje dnešní realitu a evidentní dvojí metr tzv. světového společenství. Ale včera jsem na to kápl: jedni totiž měří v centimetrech, druzí v palcích, to se pak nedivme:-) Jenže ono to zas tak vtipné není, když vidím to utrpení v zemi, kde vlastní vláda bombarduje obydlená statisícová města.

Co se týče invaze. To je kapitola sama pro sebe. Zase Kyjevská fraška nejhrubšího formátu (a místní trolové na to skočili, jak na špek). Rozhodně by ruská invaze vypadala zcela jinak. Mimochodem, už se vyhlásilo, že Francie, Španělsko, Česká republika, Slovensko..... taky napadly Ukrajinu, když tam mají své zelené mužíky?

12 8
možnosti
IN

Petre,

Vy verite ze v Putinovskem Rusku je svoboda slova a projevu?

6 5
možnosti
VB

Pořád dokola, američtí váleční štváči tančí radostí, že se mezi sebou mydlí slované, havloidi jim tupě přitakávají a zatím se nám plíživě šíří po Evropě hrozba islámu.Že to amíci rozvrátili na celém blízkém východě, šlo ještě relativně mimo nás, ale teď se do toho snaží zatáhnout naplno i nás v Evropě.Celého Putina mám někde i s Ruskem, ale Bruselské loutky nás ke světlým zítřkům určitě nevedou, žijou si ve své zlaté kleci a nás obyčejné lidi mají zcela u zadele....RvEU

8 4
možnosti
JD

Je vtipné jak místní putinovští rektální speleologové začínají otáčet. Neustále totiž tvrdit, že se Rusko do tohoto konfliktu neangažuje prostě nejde.

U tohoto článku si stačí přečíst nadpis a vidíte tu klasickou argumentaci, kdy autor invazi přiznává, ovšem když to přeci dělají i jiní...... (vy zase bijete černochy)

12 5
možnosti
AM

To že Putin může - a může úplně v klidu - to už si asi všiml téměř každý.

Na začátku krize zveřejnil 5 bodů, o jejichž splnění bude Rusko usilovat --- 2 z nich, že Ukrajina nevstoupí do NATO a že Krym je ruský, už má v kapse.

Na dalších pracuje.

4 4
možnosti
ZO

Nějak postrádám vyjádření k textu.ale asi nemáte co napsat k magresi usa a dalších že jo?proč mě to u českých uprděných lidiček nepřekvapuje..

5 4
možnosti
TM

Na Olšera jsem si už zvykl, tak   se nad jeho výplody jen pousměji, ovšem pan Kouba.. no to k pousmání není. Ten je k pláči.Hořkému.

9 6
možnosti
JC

Klidně plačte. Ale nad sebou. Neumíte k textu napsat nic jiného, než "řešit" autora a diskutující. Tudíž jste jako diskutér zplodil příspěvek mimo téma a s nulovou hodnotou.

6 8
možnosti
MS

Do Ruska uteklo před oběma stranami konfliktu 188000 lidí. Ne miliony.

 A mohl bych pokračovat dál. Ale je to zbytečné. Dávat pod váš blog odkazy, které vyvracejí vaše vylhaná tvrzení, je zcela zbytečné.

9 6
možnosti
JC

Autor nenapsal miliony, nepozorně jste četl. Napsal "skoro milion", což je reálný odhad, protože přibližně v půlce srpna jich bylo víc jak 750 tisíc oficiálně.

Lžete Vy, né pan Olšer. A takto to je. Obviníte lživě autora a ještě pokračujete dalšími nejasnými obviněními. Dost podlé ...

7 11
možnosti
Foto

Ale že to trvalo... I skalní zastánci ruského diktátora konečně přiznávají, že se jejich miláček Putin dopouští proti sousední Ukrajině invaze. Přesněji řečeno agrese.

Po všech těch měsících lži a zapírání je dones i těm největším prosťáčkům jasné, že ruští parašutisté bez insignií na uniformách nezabloudili 20 kilometrů za hranice omylem, že ruské tanky s reaktivním pancířem separatisté nikde neukradli a že ty hořící města jsou dílem nejen zmíněných separatistů, ale i jejich štědrého mecenáše Vladimíra Vladimirovice Putina.

Kde je Břetislav Olser zcela mimo mísu je srovnávání zásahu NATO a E.U. s Putinovou imperialistickou politikou.

NATO nemá žádné dobyvačné choutky ani územní požadavky. Narozdíl od Putinova Ruska, které si už přisvojilo Abcházii, Osetii, Krym a sápe se svýma nečistýma rukama i na zbytek Ukrajiny.

Podobně si počínal i Hitler. A pokud se nemýlím, Sudety mu nestačily.

11 8
možnosti
JC

Žádná invaze se nekonala a nekoná ze strany RF proti Ukrajině. Nevím, kde jste to v článku našel, protože tam to není. O agresi ani nemluvě.

Ukrajinská armáda cíleně zabíjí vlastní obyvatele a ničí města těchto lidí. Města, která patří Ukrajině. Jediný důvod je ten, že tam žijí její občané ruské národnosti. Kteří se vzepřeli loutkové vládě s prvky fašistického chování v Kyjevě.

NATO a USA provedli krvavou invazi do řady států a rozvrátili tyto státy naprosto. Ve jménu dovozu demokracie zůstala po nich spálená země, totální rozvrat zřízení a neustálé boje mezi občany různých náboženských a národnostních skupin - krvavé občanské války. Dodnes trvající. Stačí se podívat na Libyi.

10 9
možnosti
JC

R^Naprosto přesně shrnuto. Tak to bylo a je. Urážky a napadání ale přijdou. Nikdo z těch nešťastníků ani nedokáže vyvrátit ani jeden konkrétní fakt z těch, co jste popsal.

Nenechte se otrávit, své čtenáře máte a příznivce také. Že nepíší příspěvky, to je pouze tím, že nemají chuť se nechat urážet od sprosťáků. Karma ale je důkazem, že jsou!

10 11
možnosti

Co na tom že si vymýšlí, překrucuje a fabuluje, že? Např. včera to jeho opsané povídání o banderovcích s falešnejma fotkama...:-)

6 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce