Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J30i21r70i 34M71a95l55i30n97a

14. 8. 2014 19:48

Uz se nemohu dockat, az nam pan Olser diky svym duvernym kontaktum na Ukrajine vysvetli, co se stalo s valecnym zlocincem Girkinem-Strelkovem. Separatisti  napred oznamili ze byl tezce ranen, pak 2 dny tvrdili ze je zdravy jak rybicka a dnes oznamili, ze rezignoval na svoji funkci ministra obrany "Donecke republiky". Pritom ho posledni 2 dny nikdo nikde nevidel. ;-)

Symbolicke je, ze ukrajinska armada Strelkova podle vsech dostupnych informaci dostala v okoli mesta Torez, kde se tenhle rusky obcan tak chvastal sestrelenim domneleho ukrajinskeho letadla……...

1 3
možnosti

J52i69r19i 11M46a43l61i22n73a

14. 8. 2014 18:35

Takze si to shrneme.

Ruskemu diktatorovi ktery rozpoutal na vychodni Ukrajine valku do ktere posila zbrane a zoldnere se udajne zzelelo jeho vlastnich obeti a posila jim "humanitarni pomoc". V obrovske kolone  vojenskych nakladaku nabarvenych na bilo, ktere ridi jeho vojaci. 

A ukrajinska vlada ma podle ceskych komunistu a nacku pustit konvoj na sve uzemi a jeste agresoroi podekovat. 8-o

3 5
možnosti

J42a43n 72Š73u49r44c

14. 8. 2014 15:14

Koukám Chrástek, že by jste také chtěl jít do Kremlu dělat Kašpárka. Ale, že by se to k vám opravdu moc hodilo. Hlavně by jste u Putina zabodoval svým životopisem a svojí politickou angažovanosti v minulém režimu. Takové socialismu oddané soudruhy a spolupracovníky on moc potřebuje.

2 3
možnosti

Mohutnost Ruska může být podkopána jenom jeho oddělením od Ukrajiny. Je třeba Ukrajinu nejjenom oddělit, ale především postavit proti Rusku, národ rozdělit na dvě části a pak se jenom dívat, jak  bude bratr vraždit bratra.Proto musíme najít a vychovat zrádce z prostředí  ukrajinské nacionalistické elity a s jejich pomocí změnit uvažování jedné části velkého národa, až do stádia,kdy bude nenávidět vše  ruské.Vše ostatní je jenom otázka času.

Otto von Bismarck

německý kancléř v letech 1862-1890X

4 1
možnosti

J83i67r11i 72M55a58l22i97n58a

14. 8. 2014 18:38

Pokud je tenhle vyrok, ktery v posledni dobe koluje na Putinovi oddanych webech autenticky, tak jen svedci o tom, ze kancler Bismarck nevedel nic o existenci ukrajinskeho naroda a ruske rozpinavosti.

1 3
možnosti

J39a65n 65M85r30s95k32o97š

14. 8. 2014 11:43

Ale když dorazila na lodích humanitární pomoc pro Gazu, tak je Izraelské vojsko zajalo, 9 lidí zabilo, atd.  A to tam byli při tom známé osobnosti, které riskovali život.

Takže má ukrajinská demokraticky zvolená vláda hezký příklad. A jestlipak pan Autor ten zásah taky odsoudil?

1 1
možnosti

Rusák má nějakou humanitární pomoc těžce u zadele, své lidi v čečně nechal chcípat po tisících bez pomoci a bez mrknutí oka. Jestli v tom něco je, tak jen a jenom prospěch pro rusa, navíc je to velmi nepříjemné srovnání - neoznačená auta - neoznačení ruští vojáci na Krymu...Rv

2 6
možnosti

Ať se stane s konvojem cokoliv, již nyní Nato a USA politicky prohráli. A může být i mnohem hůř.Taky se již pomaličku obrací obraz i v našich mediích k pravdě. A nejvíc keců mají ti,co by se první den v takové situaci silně .........

5 3
možnosti

J87i24r60i 51M85a70l38i13n88a

14. 8. 2014 10:12

NATO ani Spojene Staty Bedrichu na Ukrajine nebojuji. Agresori prisli z Ruska.

5 6
možnosti

Situace je daleko závažnější. Zničená, pobořená města, rozstřílené a vybombardované domy. Likvidaci civilních obyvatel Pravým sektorem a jinou vraždící sebrankou, nesmí nikdo vidět, aby nepodal svědectví. Humanitární pracovníci budou zavlečeni ukrajinskou svoločí do bažin. (Rozuměj, pokud konvoj s humanitární pomocí bude vůbec těmito gangstery vpuštěn, skončí na takovém místě, kde nebude možné rozpoznat, komu bude pomoc poskytována) Jde o to , aby pracovníci humanitních organizací vyžadovali vstup do zničených měst a předávali osobně obsah s pomocí přímo vyděšeným a hrůzou ze smrti vystresovaným obyvatelům. Ti hrdinové, co je chrání, vůči přesile USA podporovanýcxh zhoubných sarančat, musí vědět, že o jejich přeživší a trpící nejbližší, je v rámci možností postaráno. Modlím se za jejich osudy, životy. Nic na světě není odpornější, než když zaplacená pakáž, tzv. žoldáci jedou stovky mil daleko, aby mohli beztrestně vraždit tisíce lidských bytostí, protože je příroda obdařila krutostí. Obrana rodné hroudy, rodného domu, svých nejbližších, je povinnost daná zákonem. Pokud bychom se nepostavili moci a doméně zla, tak už tu byla Atlantida. Žádnou válku na světě ješte agresor natrvalo nevyhrál. Všichni, kdo si byli jisti vítězstvím, zanikli potupnou smrtí, copak neznáme Punské války, Tróju, ale také novodobou historii? Hitler spáchal sebevraždu v krytu tím, že se otrávil...Moc zla je vždycky, bez výjimky, zlomena vyšší mocí, i kdyby si vraždící hordy myslely cokoliv jiného. Ten tanec smrti a pád do propasti čeká na každého, kdo peklo utrpení prostých lidí, kteří pracovali, milovali se a žili svými nadějemi a touhami, způsobil. Na závěr apeluji na ty z nás, kteří jsou zodpovědní, aby humanitární pracovníky upozornili, ať trvají na vstupu do měst a nabízeli pomoc přímo zuboženým obyvatelům. Mějte, prosím, odpovědnost za nás za všechny. Pan Malina, Jaceňuk, Pravý sektor a další krvelační šílenci by jim v poskytnutí přímé pomoci rádi zabránili.  A to se nesmí stát.

6 5
možnosti

Máte jasnou pravdu.Jen jsou krvavé cesty ke konečnému řešení,které nemusely být.

5 3
možnosti

Dík, za dobrou analýzu situace.

Karma!R^

3 0
možnosti

To myslite vazne? Oni nejenom ze o pomoc pozadali ale taky ji na dobytych pozicich uplatnuji, a to prosim bez specielni bumazky a silenych televiznich telenoveli. Tedy narozdil od separatistu, kteri nemeli problem s S-X00 a s podobnou pohotovostni a podle vas zrejme i "humanitarni" vybavou, a bez medialni histerie, ze dne na den. A zatimco separatisti v miste boju tu rychlou pomoc, a ted i s timto arzenalem, naopak dobrovolne ohrozuji (stejne tak treba zachranou sluzbu etc. )

Bud separatisty nenapadlo namisto podpory vojenske (kterou si zadaji uz od sveho vyhlaseni valky UA), si pozazadat o rychlou podporu humanitarni, nebo je to v rusku nejaky logisticky problem? S Buky a podobne tam ale asi problemy nejsou. Nakladak nakladak se zeleninou z ruska pres separatisty drzene prechody by urcite nenarazil na tuhy ozbrojeny odpor ukrajinske armady.

Tohle vsechno timto blogem podporujete?

1 4
možnosti

Jinak ti separatisti jsou skutecne pro zbytek sveta docela rizikovy partner. Takze ta pomoc muze byt nejspise bud primo z Ruska(a treba i neoficialne), nebo vice komplikovane, mezinarodni.

1 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce