Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

Jeden odkaz jak to chodi v zakulisi. Kdyz uz tady zminujeme Kosovo.

http://www.blisty.cz/art/73372.html

S autorem musim tentokrat souhlasit.

4 0
možnosti
TP

Putinisté vyxlézají z děr, ruský trojský konvoj je mobilizuje

4 5
možnosti
BC

Zalez do nory buřte.

8 6
možnosti
FS

Autore,teď to slíznete od různých Kindlů,Nádvorníků,Malinů .....Jejich nenávist a ideologická zaslepenost nechce znát fakta.

9 6
možnosti
LJ
JM

No, vzhledem k tomu ze ten "humatinarni konvoj" miri na uzemi Ukrajiny, ma ukrajinska vlada vsechna prava a pravomoci naklad vratit zpet, nebo zkontrolovat ci nechat prelozit na sva vlastni vozidla. A zajistit, aby se pomoc dostala do rukou jen civilistum a ne separatistickym darebakum.

Putin a jeho zlocinecka banda maji po tom, kolik poslali na Ukrajinu zbrani, hrdlorezu a kolik tam zavinili lidskeho utrpeni leda tak pravo drzet hubu a slusne zadat za odpusteni.

Hlavne pote, co dodali separatistum protiletadlove rakety na sestreleni civilniho letadla. 

Priznani agenta GRU Strelkova k tomuhle zlocinu najdete zde. http://www.openculture.com/2014/07/did-the-wayback-machine-catch-russian-backed-rebels.html

5 9
možnosti
JC

To, co píšete ve svém druhém odstavci, platí jedině na Vás, píšete o sobě a řídit byste se měl jedině Vy sám a samozřejmě USA. Za všechny ty nenávistné komentáře, překroucené pseudoinformace a válečnické pokřikování.

Vy všichni, co nežijete v Evropě, byste měli být zticha a nevolat po válce, protože Vás se to, samozřejmě nebude týkat, Vy jste "za bukem".

6 5
možnosti
AS

A82d77a68m 62S21t50a92v96a

14. 8. 2014 7:28

"...dvěma tisíci tunami potravin...": Podle včera ČT vysílaného prohlášení Jaceňuka se prý  jedná  o ...vodu a sůl..."  A tak nevím, i když leckdo by ani tím leckdy nepohrdl....   Hlavně však nevím, jak  důvěryhodná a pravdivá jsou  vyjádření tohoto člověka

3 6
možnosti
VS

O důvěryhodnost je v tomto konfliktu vůbec nouze. Jak chcete věřit někomu, kdo o vojácích v ruských uniformách, s ruskými zbraněmi a ruskou technikou na ruských SPZkách, tvrdí, že to nejsou ruští vojáci.

8 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce