Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J88a87r38a 90R98a48n35k

25. 7. 2014 0:50

Omyl, pane Olsere, Kanada pritvrzuje....ta Kanada, do ktere byste se jeste rad podival, bohuzel uz nesmite:-/

3 1
možnosti

Jo, byl vykopnut za propagaci nenavisti mezi narody.

Kdyz tak ctu ty jeho vykriky - proc si Rusove s tou svou uzasnou technologii nevyrobi ty vrtulnikove lodi sami ?

1 2
možnosti

Tonoucí se stébla chytá

   Světový žebrák, strýček Sam, zadlužený až po uši, si vymyslel konflikt, který by mu mohly zbaštit zamě světového společenství, kdyby je nestáhl do hlubin s sebou. A tak: Za přelety civilních letounů v oblasti bojů mezi domobranci a žoldáky může Putin. Taktéž může za veškeré vojenské akce, výzbroj, výstroj, vojenskou techniku, sestřelování armádních i civilních letadel. To, že nesestřeluje letadla přímo nad Ruskem, aby si ušetřil práci s mířením smrtonosnýcxh střel za ukrajinskou hranici, osobně nechápu. Potom zase separatisti smíšení s teroristy chtějí zničit "mírové jednotky" ukrajinských neonacistů. ˇÓ ty hrůzo! Banderovci jsou pro Evropu třeba a ne nějaký ruský plyn, který beztak nikdo neplatí! A proto, kdo má trochu cti v těle, podporuje banderovce a jejich běsnění a nedovede si představit budoucnost Evropy bez jejich hajlujících šiků. Kdo chce prožít opravdové životní štěstí, nastěhuje se do rozbořených domovů teroristů z východoukrajinských oblastí a po odklizení mrtvol žen a dětí bude mít život v této skvělé zemi, co tak zdárně zatočila steroristy, ne nepodobný ráji na zemi. Vždyť tento ráj na zemi podporují USA a další mírové síly, usilující o vyhlazení všech, kdo jim nejsou po chuti.A proto budiž čest a sláva všem, kdo usilují o vyhubení nepřítele do té doby, než na ně samé přijde řada.

2 4
možnosti

Ano pane Pribyl. Za dodavky zbrani fasistum (vcetne protiletadlovych raket) muze Putin. 

Ten posledni zlocin vasich soudruhu byl  tak nevyslovne odporny, ze bych si na vasem miste namisto psani radeji nafackoval…. 

Pokud nevite o cem mluvim, podivejte se na zabery z holandske televize.  RvRv

3 2
možnosti
Foto

I23v57a93n 25M42a20r47e95k

24. 7. 2014 21:43

P.Olšer jak vždy 1*** a KARMA jak vyšitá ! ! ! R^ [>-]

3 3
možnosti
Foto

I35v68a31n 48M11a73r32e21k

24. 7. 2014 21:43

P.Olšer jak vždy 1*** a KARMA jak vyšitá ! ! ! R^ [>-] R^

2 3
možnosti

Amíci mi pripomínajú anakondu alebo iného škrtiča. Obkľúčili Rusko a len čakajú, kedy ruský prezident trochu povolí, aby mohli utiahnuť slučku (smyčku). Keď sa dlho nič nedeje, tak sa prezidentovi snažia trochu "pomôcť". Viď šialenstvo s Pussy Riot.

Inak povedané, Amíci neustále hľadajú akúkoľvek drobnosť, aby mohli slučku okolo Ruska ešte viac utiahnuť.

2 4
možnosti

Mylite se. Kdyby Putin po Hitlerove zpusobu nezabiral okolni zeme, nebylo by NATO vubec zapotrebi. Rv

3 2
možnosti

Ahoj Břeťo, dobrý článek jak obvykle, skláním se před tvoji odvahou, pátá kolona každé ráno 07:07 už netrpělivě čeká na svoji ranní dávku duchovní osvěty nabroušenými bajonety, tak je nesmíš zklamat, pokračuj.

4 3
možnosti

Ano, napjatě a netrpělivě čekáme, zdali se podaří Břéťovi překonat pitomost z předešlého dne a výsledek? Téměž vždy se to podaří, bravo Břeťo!!:-)

6 3
možnosti
Foto

Jako vždy dokonalé...

5 6
možnosti

No, pane Olšere, tentokrát NÁMITKA.

To co naznačujete nadpisem, to bych bral. Dufám, že to tak skoro je, rád bych aby tak nadále bylo. Jinak jdeme ke světové válce.

Problé je v tom, a teď nejde o přesné cifry, že dnes vládnou Evropě z 51% evropští politici, ze 49% korporace (finanční, a víme kde mají cetrálu, v Evropě ne).

A jak se to tak nenápadně vyvíjí, zítra to bude 48/51%. V tom případě naší EU už nikdo na záda nepoleze. Naopak, EU  poleze někomu do ....    (doplňovačka1). A to pěkně svižně.

Poraďte co s tím?

Pokud se evropští politici už včera nevzpamatují, tak jsme ....   (doplňovačka2).

2 0
možnosti

Již tradičně jsem u tohoto autora přečetl jen titulek, protože tomu se při otevření blogů nedá vyhnout. Pokud s tím vlezením na záda mluví za sebe a za své příznivce, tak prosím. Jen doufám, že není přesvědčen o tom, že mluví za "celý národ".

6 5
možnosti

Pane Salajko, co jsem napsal špatně?

3 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce