Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VL

Vztah Ruské federace k EU: nebuďte ovce, rozpusťte se, vstupte jednotlivě do našeho Euroasijského Sojuzu a my Vám pak - pod naším moudrým vedením - tu integraci předvedeme!

4 3
možnosti
KB

Spíš normální obchod mezi kapitalistickými státy bez podrazů, dodržování zásad mezinárodního práva (žádné agrese vůči suverénním státům...Jugoslávie. Libye, Irák, Sýrie...), žádný vývoz revoluce (tzn. organizování pučů a la Obama na Majdanu). Má na to EU, aby to dodržela?

8 5
možnosti
KB

No s tím Brzezińskim coby poradcem prezidentů to byl a je velký průšvih. To on zavinil obrovský vzestup muslimského fundamentalismu a terorismu, když se s teroristy začal bratříčkovat podle hesla...cituji volně "máme společného Boha a naším společným nepřítelem je ateismus". Brzeziński byl a je daleko hloupější a nebezpečnější pro svět než např. Kissinger.

Pokud EU bude dál plnit pokyny USA co se týče sankcí, doplatí na to především sama. Napínavě čekám, kdy EU začně uvažovat samostatně a přestane být vazalem USA...první náznaky naděje, když Německo s Francií odmítly pomoci USA přepadnout Irák.

7 1
možnosti
PV

Podtrženo, sečteno... karma jak Brno!R^

9 4
možnosti
MT

Jako propaganda putinovskeho ruska jste odvedl vybornou praci! Jak dlouho vam to vzalo? A kolik vam zaplatili ?

2 9
možnosti

Kde je ta vytoužená svobodná a otevřená Amerika, kam jsme chtěli zdrhnout za našeho mládí? V p....................

KarmaR^

12 4
možnosti
PV

No je nás mnohem víc, kteří to vidí stejně.:-) Je to samozřejmě tím, že velmi dobře umíme číst mezi řádky, to nás naučilo Rudé právo (mimochodem, ti tehdejší redaktoři se musí červenat, když vidí práci dnešních kolegů) a lecos pamatujeme. Ještě že je tu pár nezávislých novinářů, jako třeba autor tohoto článku.R^

12 4
možnosti
MT

Skutečně pan Brzezinsky ve své knize, která vyšla v 90. letech píše, cituji z vašeho článku, pane Olšere: " Západ nyní potlačuje Rusko i za pomoci neofašistické pučistické vlády na Ukrajině..."?

To myslíte, pane Olšere, že už tenkrát věděl, kdo bude v roce 2014 vládnout na Ukrajině? Inu, ti Poláci, ti ví všechno.

Anebo vy kecáte?

8 1
možnosti
LJ

Křišťálová koule....:-)

1 0
možnosti
RK

Porada komunistů s Moskvou včera skončila ? Vzali jste si přes noc čas na rozvahu a honem útok na jiné frontě ? ;-D Tak vco, ruští komunisti, jak se vám poliká hořká pilulka se sestřeleným letadlem ?

5 2
možnosti
PF
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce