Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HD

Henry Draps

24. 7. 2011 20:21
Břeťo, děkuji Ti za rekapitulaci zvrhlého extrémismu,

mezi jehož levým a pravým pólem je nucen žít bezradný občan EU. V r. 1990 uveřejnil v Dikobrazu Jan Bernát kreslený vtip LEVICE a PRAVICE napsaném na velkém ženském pozadí a pod ním dva pány z nichž jeden říká tomu druhému: "Jak tak koukám kamaráde... nejlepší ze všeho je bejt neutrál !" - a jsme přesně tam, kam nás vede jedna či druhá krajní politická strana - v zadeli! Pokud by v čele EU i jednotlivých států byli lidé moudří, znali historii islámu, respektovali pravdu, měli etiku, byli odpovědní, tak máme naději. To je však nadlidský úkol, který nelze zvládnout bez vytříbeného svědomí a bez moudrosti "s hůry"! Břeťo nic si nedělej z Vodoucha77, nezná historii blízkovýchodního konfliktu, neví, že území pod Palestinskou autonomií je již nyní "judenraus", kdežto na území židovského státu žije mnoho izraelských Arabů, kteří se modlí k Alláhovi, aby zůstali i nadále pod ochranou a výhodami státu Izrael před islamisty. Jistě patří ke krajní levici, jinak by tak blbě nemluvil!

1 0
možnosti
V

Vodouch77

24. 7. 2011 16:56
Pane Olšer

proč si děláte pořád ostudu. Když už jsme u Izraele, obhajujete etnickou čistku? Souhlasíte aby lidé byli vyháněni z domovů proto, že náboženský fanatik jejich zemi prohlásí za "zemi zaslíbenou". Vy jste stejný úchyl jako onen norský vrah.

2 0
možnosti
I

il1948

26. 7. 2011 13:41
Re: Pane Olšer

Aká etnická čistka prosím Vás, chodte si doplniť vzdelanie, matematika pre základné školy.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

24. 7. 2011 12:17
Největší průšvih s Breivikem je ten...

...že šel střílet do "vlastních." Opět ohromná energie a cílevědomost napřená zcela chybným směrem.

Jsem přesvědčen, že kdyby místo sídla premiéra odpálil nějakou tu mešitu, a kdyby místo sjezdu pionýrů šel pod maskou mstitele postřelovat nadržené snědé "mladíky", vyhlížející si v parcích nové oběti ke znásilnění, bude mu fandit ne celý národ, ale celá západní Evropa. Ale toto? Vždyť tato akce mu žádné sympatie nepřinese, je to jen zbytečné a tragické krveprolití a navíc (což je na tom vůbec nehorší!) další vítaná záminka k utahování multikulturních šroubů.

-

A asi nejpozoruhodnější na celé věci je jeho mizerná muška. Taková spousta munice, ale premiér zůstal naživu. To už snad i imperiální jednotky z Hvězdných válek střílejí přesněji. Podezřelé, podezřelé, celé je to podezřelé...

0 0
možnosti
W

wrangler

24. 7. 2011 14:04
Re: Největší průšvih s Breivikem je ten...

Do vlastních? Díval jste se na to video? Ti tři, co tam vypovídali, vůbec jako Norové nevypadali.;-)

0 0
možnosti
LS

Jednoho krásného dne ...

24. 7. 2011 10:54
tak to jsem ještě neslyšel :)

taky mám doma barevnou teliviziR^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce