Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

nechápu. Babiš postupuje podle pravidel, která nastavil pan Klaousek. a nyní pan Kalousek pak křičí, že je Babiš kvůli tomu darebák. co si tedy máme o Kalouskovi myslet ?

9 7
možnosti
Foto

ty pravidla už nebylo nutné prodlužovat /předtím je vyžadovala EU/, nyní už je EU nevyžaduje, Babiš je prodloužil

0 2
možnosti
VK

On to už někdo napsal přede mnou, ale je to trefné:

Český volič je schopen udělat z kozla zahradníka a k tomu mu jenom stačí, aby mu kozel řekl, že nikdy zelí nežral a žrát nebude.

4 2
možnosti
VK

K té miliardě dotací z našeho rozpočtu tady máme pro pana Voliče Balouna dalších cca 5 miliard z EU fondů

http://ekonomika.idnes.cz/nejvice-dotaci-z-fondu-eu-ziskal-agrofert-pise-tydenik-dotyk-pr4-/ekonomika.aspx?c=A150907_123754_ekonomika_rts

To až tu zase pan Baloun bude tvrdit, že měl Agrofert z dotací jen půl milionu.;-D

5 3
možnosti
KLS

Tito lidé pravdu slyšet nechtějí.

1 2
možnosti
ZB

To je nějaké pokračování Babišova projevu....?Pokud je kydání hnoje na ostatní jediná taktika jak zakrýt skutečnost,že Babiš několikrát trapně lhal a podváděl,je to dost ubohé a trapné...Rv

11 3
možnosti
JB

No ještě že mu to vyčítají ti čistí a za všech okolností poctivý politici,že?;-D;-D

4 3
možnosti
JB

Co se týká dotací,má každá jich stavební firma daleko víc než Agrofert.Ten měl za loňský rok z dotací něco kolem půl milionu Kč.Co se týká těch údajných dotací na biopaliva z dílny ministra financí Kalouska,tak výrobce,ze skupiny Agrofert,nedostává ani halíř,ale kupující je osvobozen od spotřební daně.Takže další lež Kalouska,zdejších drben a spol.

Jenže Babiš si dovolil nejvíce tím,že začal uklízet to zapáchající bahýnko ve kterém se ztrácejí miliardy v nepřehledných penězovodech,chce narovnat daňové prostředí kde jedna skupina lidí platí vše a druhá se jen veze a v novém Mercedesu přijede na berňák podat mínusové daňové přiznání a tvrdí že je chudák protože zaměstnává.Kdyby mu to neneslo,nedělal by to,nebo že je OSVČ,každého volba,podmínky jsou jasně dané,nikdo vás nenutí.

Jsem zaměstnán v Německu a navíc jako OSVČ provozuju malý penzionek v našem pohraničí.Je to rodiný podnik,ale přesto dávám práci 6.lidem.Legálně,s odvody a vše transparentně přes pásku,přesto a nebo právě proto,se nevejdu do cen některých kolegů kolem.Proč?To jsem zjistil až teď kdy hrozí EET.Nářky typu : Jestli budu muset dávat účtenky tak jsem v ....,teď místo 80 000,- za měsíc přiznávám 10 000,- a lidem dávám minimálku + obálku,co potom?Za vše může Babiš !A já a mnoho mých kolegů ale i zaměstnanců pracujících u těch nepoctivých,jsme za EET rádi,proto Babiš má ve volbách opět můj hlas!

3 8
možnosti
MK

Za prvé bych si nedovolil omlouvat lhaní tím, že není první ani poslední lhář. Za druhé bych nesrovnával doly se zemědělstvím a potravinářstvím, bez ohledu na to, jak se dívám na privatizaci OKD. Za třetí by bylo férové uvést, kolik z těch odvedených daní bylo občanům ukradeno, rozuměj, kolik věcí je navázáno na nesmyslné dotace, ve kterých Babiš chodit umí . A na závěr, ze stejného soudku, hospodářský úspěch v době růstu není nic moc a kolik z toho je čerpání evropských dotací, které jsou letos, ale co bude příští rok.

5 0
možnosti

Babiš je padouch,problém je jen v tom,že jeho malá domů je proti těm stamiliardovým zlodějnám minulých loupežníků jen slabý odvar,navíc ty peníze neskončily ve stranické pokladně,jak tady bylo zvykem.A mluvit o nemorálním chování v prostředí,které během 20 let tady tu morálku posunulo někam směrem ke Kazachstánu,to je k smíchu.Kde jste byli v té době moralisti?

2 5
možnosti
VK

Neskončili ve stranické pokladně, ale zůstaly pěkně doma. To je opravdu omluva jak řemen;-D

Nemorální chování to je, i když vy jste si svou osobní laťku nechal posunout. A vymlouvat se na to, že kradli i jiní a víc? Takže se takhle začneme hájit u soudu ne?;-D

5 0
možnosti
VK

Je vidět, že reklama na Agrofert, která běží na Impulsu pořád dokola, začala zabírat.

Mmch. Bakala je ministrem financí a pasuje se do role bijce nepoctivých?

4 0
možnosti
Foto

Oligarchizace českého státu vás, demokrate, nechává klidným. Takový bijec za demokracii! Hlavně, že má 30000 lidí práci. Kdyby zametali, vyšlo by to nastejno.

9 0
možnosti

No jo, pane Černý, ale ti Babišovi voliči v demokratických volbách věděli, že Babiš je podnikatelem. Nechce snad někdo tvrdit, že voliči jsou hloupí a volí kvůli koblize. Volili jen menší zlo, aby se k moci nedostalo to větší. Jako vždy.

2 4
možnosti
JB

J47a81n 46B29u17r18i62a95n

26. 3. 2016 8:03

Zajímavé, jak se všichni komunisté včetně prezidenta bijí za jednoho z nejbohatších můžů republiky. Čím to?

14 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce