Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

S tím hnusným dědictvím po CCCP a Rusku, tzn. s korupcí a všeobecným šlendriánem se bude muset UA potýkat po mnoho generací. Viz situace v samotném Rusku, kde si sám veliký Vladimír Vladimírovič stěžoval, že se mu nedaří plnit jeden z jeho hlavních politických úkolů - boji proti korupci. Naopak, za jeho dlouhé vlády korupce ještě narostla.

2 0
možnosti
Foto

"hal a jeho lživý charakter se ukázal v minulých dnech, kdy nechal vysílat fiktivní reportáž o ruské invazi do Gruzie a o svém zabití, kterou odvysílala gruzínská televize Imedi. Vyvolala pobouření nejen mezi Gruzínci, ale též mezi diplomaty. Byly totiž zneužity také záběry českého ambasadora v Tbilisi Ivana Jestřába, britského velvyslance Denise Keefea a jejich francouzského kolegy Érika Fourniera"

Tenhle text páně Olšera je již šest let starý, ale jeho obdivovatelům je to jedno

7 0
možnosti
VS

To víte, každý má něco. Například vy jste pro mne Velký Kompilátor a Břetislav Vykradač.

7 1
možnosti
JC

Ukrajina je na dlouho ztracená země a je mi líto běžných obyvatel. Ten marast, který vzešel z Majdanu, budou odstraňovat hodně dlouho, jestli se jim to kdy podaří. To se opět USA nepodařilo, "prohloubit demokracii na Ukrajině".

Dobrý článekR^ a na ty své okopávače kotníků nedejte, oni zase zmizí. Jenom nechápu, že si tohle vůbec mohou dovolit ...

3 8
možnosti
VR

...jasně, oni zmizí...spíše je to tak, že budou díky vaší neutuchající "čistící snaze" zmizeni, že?;-€

8 2
možnosti
SN

:-)...Pánové diskutéři ! Neměli byste něco k obsahu blogu, kromě stupidních invektiv? To svědčí o vašem nadprůměrném IQ ! !!!!!!

3 6
možnosti
MT

K obsahu? To jako k tomu asi 100x opakovanému? Jediné co je překvapivé, je termín "ruská okupace Jižní Osetie" - toho si asi pan "autor" nevšiml, když kopíroval něčí text. Za to ho asi nepochválí.

Nebo chcete vážně diskutovat nad větou: "Lhal a jeho lživý charakter se ukázal v minulých dnech, kdy nechal vysílat fiktivní reportáž o ruské invazi do Gruzie a o svém zabití..." - mohu se zeptat, kdy byly ty minulé dny?

A skutečně použil McCain český výraz Šaškašvilli? Tomu museli v tý CNN mocně rozumět.

9 1
možnosti
Foto

reinkarnace Rudého práva

6 2
možnosti
SS

Ne, bezny standard delnickeho kadru Rudeho Hornika ...

5 2
možnosti
SS

Rikaji mu Ersatz novinar ci Delnicky kadr Rudeho Hornika; jde o liare a ruedo demagoga Bretislava Olsera ...

6 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce