Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Václav Havel byl velmi nemorální člověk, takový se na Hrad nikdy neměl dostat, neboť jen když vyjmenujeme jeho neřesti, tak se musíme velmi stydět. Hrál dvojí hru, kde byl obdivován za jeho bezmezný přístup k velmoci, která za léta své existence si neustále podrobovala krajiny s přírodním bohatstvím, které potřebovala. Na druhé straně pomoc od institucí zemí, které "bojovaly" za naší svobodu, tak v minulosti byly koloniální a dnes by měly otevřeně převzít otěže pomoci zemím, které dlouhodobě odíraly! Otřesný je pohled na fotografii, kde se objímají s válečným zločincem Bushem, který s jeho otcem zavinili smrt milionu iráckých vojáků v každé válce v Perském zálivu. Vše naleznete v knížce CRUSADE od Ricka Atkinsona!

0 0
možnosti
Foto

Hezke od Olsera, ze okopiroval celou prezidentovu odpoved. Skoda, ze mu nezbylo misto i na otazku. Ta byla totiz o premierovi, takze o Sobotkovi byla i odpoved.

Jinak me pobavil fakt, ze na fotce se Zemanem opet zmizela ta flaska Budvaru.

Minule tam byla......8-o

1 0
možnosti
Foto

Ten Budvar tam napred byl. Potom zacal Olser tvrdit ze se pan prezident behem rozhovoru nedotknul alkoholu a flaska zmizela. Pak priletla nejakym omylem zase zpet a dneska je opet pryc.

Zazrak! 8-o

0 1
možnosti

bláboly na základě blábolů.

Pro informaci ve zkratce : proč (to si najděte) , Miloševič řekl Albáncům : buď odejdete, nebo vás zabijem. Jak řekli, tak konali - masakry NG-Srebrenice.

. Těsně před bombardováním bylo v Evropě 450 tisíc uprchlých Albánců ( u nás v Kostelci, na Seči bývalý tábor SSM apod. Jediné, na co se OSN zmohlo, bylo asi 600 varování , které Miloševič házel do koše. Nakonec USA řekli a dost, které Miloševič hodil za hlavu a byl nálet na Bělehrad. A tím to skončilo. Taky Jugoslavie. Albánci naklusali zpět a klídek. Co na to Havel, je lhostejné, ale nebýt USA, měli jste v paneláku Albánce. Dalo by se to popsat věcněji

4 1
možnosti

VH bych do toho zase a znovu netahal. Sobotka si staci sam.

Sobotku netreba strilet. Je schopen prilozit si ke spanku svoji vlastni hloupost a stisknout spoust. Jakozto to nadavno ucinil a prave strili dalsi rany 'jistoty'.

Koneckoncu cela CSSD je tym k pohledani. Sobotka, Skromach, Zaoralek, Jandak, .., a i ten MUDr a dalsi.

3 2
možnosti

R^Je třeba tohle psát, pořád a neustále, protože někteří budou zapírat, zapírat, zapírat ... Kdyby to nebylo tak strašné, tak je úsměvné, jak těm některým vůbec nepřijde nemístné, že vlastně obviňují věhlasnou Reuters a západní Le Monde ze lži. To jsou paradoxy ...

Karma a přeji hodně zdraví, vitality, chuti psát ještě hodně dlouhoR^

5 13
možnosti

Kdyz uz jsme u toho Havla, bombardovani a lhani - mohl byste pridat nejake podrobnosti ve veci osobnich setkani ex-prezidenta s panem Olserem, o kterych jste nedavno psal?

Predem dekuji.

10 1
možnosti

Taky jsem marně doufal, že ho klepla pepka. Hodil by se jako další zemanův poradce.

7 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce