Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mám obavu že Norové ani jiné kulturní národy Milošovy bonmoty nepochopí!

Jak je známo z dějin opravdu dítě nemusí vychovávat vlastní matka. Je znám případ Romula a Rema které vypiplala vlčice a nakonec byli schopni založit Řím! Jsou známy i případy kdy si děti samy zvolí vhodnějšího rodiče který vyhovuje jejich snaze po vzdělání! A co matky-mohamedánky které vychovají z dětí vrahy jiných dětí?!?

Plně chápu národ který si je vědom úlohy mládeže k zachování svých členů! Naopak nechápu politiky kteří využívají mateřskou lásku výhradně ke svému prospěchu! Samozřejmě že lesbická matka je lepší než žádná matka!

0 0
možnosti
Foto

J67i70r66i 84B39i19l44i76n74a

27. 1. 2016 16:49

Ja vzdycky myslel, ze mezinarodni smlouvy pripravuji vlady dotycnych zemi a nikoliv prezident. A ze na podpis jakekoliv smlouvy musi byt dva.

Ale treba pohrozi hradni pan Norum kalasnikovem. ;-D

1 0
možnosti

Bylo by moc dobré, kdyby se podařilo panu prezidentovi tu smlouvu protlačit, zrealizovat. Smutné je, že vůbec taková smlouva musí být. Protože by to vracení dětí, občanů ČR, mělo být normální, v rámci běžných diplomatických řešení problémů našich občanů v zahraničí.

Jenom se obávám, že i tady, přímo v republice, bude mít pár vrhačů klacků pod nohy. Protože Zeman. Protože Norské fondy. Protože pěstounská lobby.

1 2
možnosti

To by se mu mozna podarilo, kdyby zavrel norskou velvyslankyni nekam do sklepa hradu a rekl, ze ji neda najist, dokud to nebude podepsane.

1 2
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS