Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Musíme si připomenout že pro Švéda není problém vychovat děti a zajistit školu, vycestovat na dovolenou, žít z důchodu nebo onemocnět! Zato by byl velký problém pro Čecha kdyby daně dosahovaly 50% - vše by se rozkradlo, nezbylo by ani na vodu z vodovodu!

0 0
možnosti

no, švédové ten svůj danově sociální ráj milují tak, že kdokoliv získá opravdu hodně peněz, tak zdrhne...kromě zmíněného Borga to byli všichni tenisté, jezdci F1, herci, zpěváci. jedinou vyjímkou je snad jen majietl IKEi

4 1
možnosti

Oni si klidně odhlasují i to vyšší zdanění, protože vědí, že není problém se odstěhovat, když jim to začne vadit.

2 0
možnosti
Foto

Pane Olšere, vy jste spíš svým založením levičák, co říkáte na to, že to jsou soudruzi v jednotlivých státech EU, kteří pracují na likvidaci naší civilizace.

2 1
možnosti

Ono je to spise tak, ze nekdo ucelove vyuziva 'jisteho levicatstvi' k realizaci cilu, ktere se samotnym levicatstvim nemaji nic spolecneho. Ti nastrceni 'soudruzi' jsou jen nastrojem.

4 0
možnosti

Ten clanek je 'cajicek'. Skutecnost je a bude daleko horsi. Ale primitivni a neukojeni priznivci znasilnovani a dehonestovani divek a zen vam budou odporovat.

9 0
možnosti
Foto

Jako vzdy odporuje Olser sam sobe.

Socialni vyhody = dobra vec.

Socialni vyhody prilakaly hordy muslimu = spatna vec. 8-o

6 4
možnosti

Neodporuje. Chce to jenom číst v souvislostech a tak to i chápat.

4 6
možnosti

Podívejme se hned na první odstavec. Jsem ochoten věřit tomu, že má Olšer nějakou známou ve Stockholmu. Rozhodně ale nevěřím tomu, že by mu ona známá historii Stockholmu připomínala slovy ukradenými ze stránek http://svedsko.svetadily.cz/clanky/Stockholm-za-Benatkami-severu.

Předpokládám tedy, že dnešní "dílo" bude opět kompilátem starého a okopírovaného a jsem zvědav, kdo bude jako první vřeštět nadšením nad spoustou "hlubokých, pravdivých, překvapivých a jinde těžko dohledatelných" informací.

Mám pár tipů...;-)

10 0
možnosti

prostě lhář jak ho známe...Rv

6 1
možnosti

Bjorg?;-D Není to Bjorn Borg. To mi připomíná větu z jednoho českého filmu. Okamžitě odejděte: okajděte.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS