Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

V62l71a24d68a 22M46u24s73i98l

6. 12. 2015 10:15

Informativni  hodnota tohoto  clanku  je   znacne limitovana tim, ze  autor  pravdepodobne zamerne  vytrhava urcite  skutecnosti ze   souvislosti.Priblizna  80  lety  plkavcik  v  Brne sdeluje...Podepsal  jsem  jako 14 lety  skolak  ze  zadam  prisny trest pto  zradce  naroda/ dr Horakovou/.

  Pak mi  rekli   pujdes se  ucit  nastrojarem. Jedna  se    o b h a j o v a l   pred  cizimi lidmi. Jednak  chtel  prtavdepodobne

otevrit  oci mladysm  lidem

2 1
možnosti
VM

V64l63a39d27a 13M35u55s88i95l

6. 12. 2015 10:08

Valnou cast  blogu s urcitou davkou sebezapreni jsem precetl. Silne  pochybuji  o  kompetentnosti  autora hodnotit  zde   uvedenas  povezmne  fakta.Osobne  Mi Jirina S. nic nerika. Byla clenkou reformniho  keridla KSC.Kdyz  se  jako  sociolozka   chtela p r o s a d i t    v  politice, asi ji nic  jineho  neuzbyvalo..

3 4
možnosti
NM

8-o..je zajímavé,že u této paní vám to nevadí a co jiní??to je ale něco jiného dle vás?;-O;-O

5 1
možnosti
Foto

Nevim jak kdo, ale me je mnohem milejsi nekdo kdo vstoupil do KSC v mladicke nerozvaznosti a pak se snazil svou blbost napravit nez darebak, ktery obhajuje komunisticke zlociny dodnes. Rv

6 5
možnosti
NM

...víte vlastně kolik % národa dle vás byla v KSČ z mladicé nerozvážnosti a jím to neustále připomínáno;-O;-O

4 3
možnosti
PF

P98a87v68e69l 35F70o19r42t

6. 12. 2015 9:46

Autore karma R^. Ze je to dobre napsanej clanek, poznate podle toho, ze okamzite priletne troll Kopriva a zkritizuje ho!!!

8 9
možnosti
Foto

Proc vstoupil do KSC Olseruv oblibenec Zeman ?    8-o

5 3
možnosti
JH

Kdybyste o těch cca 2 letech, v kterých byl Zeman u komunistů, něco věděl , nemohll byste se tak, jak to říci jen slušně,  ironicky ptát a demonstrovat tak svou nedostatečnost... :-)

12 3
možnosti
Foto

Paní Šiklová má celý život potřebu patřit k tzv. slušným lidem, tedy k těm, kteří se identifikují s režimem a převládající propagandou. Tito lidé v podstatě zaplavili KSČ po roce 1948 a formovali její tvář po celá dlouhá následující léta. Říkáme-li tedy strana, myslíme Šiklová, myslíme-li Šiklová, říkáme strana Rv

9 9
možnosti
Foto

Co komunista, to zlocinec. Namam pravdu pane Macek ?

7 0
možnosti

To mě vždycky baví, když bolševik hubuje druhého bolševika, že je málo, nebo moc bolševik....:-)

Ale abych jen nehaněl, moc se mi líbila jedna věta:   "Zeman je blázen, cvok, má nemocný mozek, je ochlasta, excentrik, samolibý a ambiciózní ..." R^:-)

10 4
možnosti
JS

Když srovnám stalinistu Pavla Kohouta a stalinistku Šiklovou lépe mi vychází Pavel Kohout. Pavel Kohout se mnohokrát omluvil za angažmá v KSČ, posypal si hlavu popelem. To Šiklová nikdy neudělala. Pavel Kohout už nikdy nevstoupil do veřejného života. Šiklová veřejným životem žije. Vyjadřuje se úplně ke všemu a všemu "rozumí". Opravdu žena bez skrupulí. RvRv

20 5
možnosti
SB

Kohout nejenže do veřejného života nikdy nevstoupil, ale on dokonce přímo odmítl takovou nabídku.

Havel mu nabízel místo ministra kultury a on odpověděl: "Vašku, ty chceš, aby pod vokanama ministerstva někdo ironicky recitoval moje básničky z padesátejch let?"

15 1
možnosti
VK

Nedávno jsem byl na přednášce paní Šiklové.Moudrá, vzdělaná žena s velkým přehledem a výborným projevem. To vše naopak tobě Břéťo chybí.

7 25
možnosti
JK

Rv bolševička nejhrubšího zrna - no, někdo to rád, ale slušné to není ;-€

13 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce