Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Ve zkratce a prehledne o USA a RF hovori predevsim mapy a zde neuvedene dokumenty. To zde je jen cast. Takze mate, zel Bohu, pravdu a je potreba videt americkou opryskanou fasadu, vecne vyspravovanou podobnymi novinari a jejich pociny takovou, jaka je. Nastesti je pod tou mizernou fasadou a misty mizernym zdivem jeste dost dobreho zdiva, vcetne zakladu. Takze doufejme. A tu trapnou babu si pak muze vzit treba cert.

5 10
možnosti
DK

Proc je tam na te fotce s napisem "Lybie a Syrie" zrovna Obama? Ach ty internetove vtipy ;-D

12 2
možnosti
JC

R^ Pohádky o zlém Rusku a hodném NATO jsou ale pro většinu soudných lidí ještě neuvěřitelnější, než ty Andersenovy. Budete ale zase hrstkou "věrných" okopávačů napadán, studeně a zle, ad hominem a nečestně, že jste tuto pravdu napsal.

Přeji hodně síly a zdraví, vytrvejte!

9 17
možnosti
MK

Litevci, Lotyši. Poláci, Čečenci, Gruzínci, Estonci, Ukrajinci, Kazaši, Turkmeni atd. atd. to hodné Rusko poznali na vlastní kůži. A nejen oni, ale i na deset tisíc československých občanů, které v roce 1945 odvlekl Rus do ozdravných táborů na Sibiři, zvaných gulagy

15 4
možnosti
SB

Mírumilovnost Ruska nám dokazujete tím, v jak málo zemích jsou ruská vojska?

V tom případě například v roce 1937 by za velice mírumilovný stát muselo být považováno Německo. Tehdy nemělo svá vojska nikde mimo své vlastní území.

18 6
možnosti
SS

Melo - v SSSR - tam se trenovali ... ;-D

11 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce