Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Tak jsem si zadal do vyhledávače Svědomí hrdinů. V tomto světle se mi jeví jako trezorový i Forrest Gump.;-D

5 0
možnosti
TL

Ozbrojený policajt v padesátých nemohl být nevinný.

8 3
možnosti
VK

Já bych chtěl poprosit mistra Olšera, zda by nenapsal nějaký nový blog (rozuměj, nerecykloval nějaký starší) k aktuálnímu tématu sestřelu MH17 a novým informacím, které vycházejí najevo. Těším se na zajímavé čtení.;-D

7 2
možnosti
VS

To se budete těšit dost dlouho...

4 1
možnosti
MT

Bojíte se, aby nějaký Mašín nepřišel k vám, co.

1 1
možnosti
JG

Je jasné,že pozůstalí po obětech bratří Mašínů musí mít na věc jiný pohled než pozůstalí po obětech komunistů, kteří v Mašínových nevidí vrahy, ale především bojovníky proti režimu, který zavraždil zase ty jejich blízké. A určitě není od věci seznámit se s pohledem na ty události z obou stran. Čemu ale opravdu hodně nerozumím je ten odkaz na Agátu Hanychovou. Dle mého názoru se snažíte podsunout čtenáři názor, že film nemůže být objektivní a dobrý, když jednu z hlavních rolí hraje bratr Hanychové a zároveň syn Žilkové, což považuji za naprosto otřesné.

11 2
možnosti
MK

Buďme rádi, že zase na někoho nevytáhl jeho židovský původ.

6 1
možnosti
MD

Vytazeno z vaseho clanku s chybou pohledu dnesnima ocima.

'Proč tedy, pokud jim šlo pouze o zabití co nejvíce komunistů, nespáchali sebevražedný útok na mnohočlenné plénum ÚV KSČ.'

Odpoved by mohla znit.  Zadni odbojari, v tomto pripade jen prosti vrahove, kterym slo predevsim o ne same. Meli lidske pravo odejit, ale ne takovym zpusobem a za takovou cenu. Postavili se tak hrde vedle nekterych z tech, proti kterym udajne bojovali.

12 5
možnosti
PV

Čekal jsem to každým dnem, kdy nastane opět cenzura a pravda se šoupne do trezoru. Ale je to už pár let, co dokonce celá jednotná nejlepší a nejdemokratičtější EU uvalila embargo na Krásnou zelenou. A to byla pouhá ekologicko - duchovní agitka. Tak co se divit nad tímto...

Co se týče bratrů hrdinů a jejich party, tak potěš koště, že ten jejich protikomunistický odboj může myslet někdo vážně. To se mi nezdá.

10 14
možnosti
JG

A také máme mnoho politicky činných bývalých komunistů, kteří se podíleli na mučení a vraždění lidí, a nikdo se nad osudem jejich obětí nepozastavuje. Nikdo nevytahuje fotografie umučených, zastřelených a oběšených, dokonce strana, která se těchto zvěrstev dopouštěla je stále legitimní. :-/

11 0
možnosti
SB

Jediná možnost, jak zabránit tomu, aby se k moci dostali skuteční extrémisté, je to, aby demokratické vlády řešily skutečné problémy postupně a kultivovaně.

Společnost se neustále mění. Jinak se žilo v dobách faraonů, jinak v dobách Ludvíka Jagellonského, jinak nyní a jinak ta se bude žít v roce 2541. Tomu se nedá zabránit. To co bylo včera problémem, může být bezproblémové zítra a naopak.

Jestliže ti, kteří vládnou nyní, nereagují na každodenní změny, tak jim tím nezabrání, jak oni doufají. Dosáhnou pouze toho, že k řešení dojde později, ale nekontrolovaným výbuchem.

Jediná možnost, jak zabránit extrémistům v posilování, je vzít jim vítr z plachet, řešit problémy včas a kultivovaně, aby oni nemohli stavět na nespokojenosti lidí s jejich neřešením a narůstáním.

Tím míním především problém přistěhovalectví.

2 0
možnosti
MK

Po půl století komunistické tyranie....zapomněl jsi dodat , na které jsi se podílel, například udáváním horníků

10 1
možnosti
PN

Málo Mašínů = hodně Filipů-Falmerů, Olšerů, Grebeníčků a podobného odpadu :-/

14 6
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce