Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Předpokládám, že Olšerovy nářky nad pokáráním, kterého se mu dostalo za urážky novináře, souvisí s výronem jeho nenávisti směrem k Teodoru Marjanovičovi z MF Dnes. Velký Kompilátor tehdy hodnotil tohoto žurnalistu obraty jako "perfidní výlupek, košaté slovní ekvilibristiky,  katastrofální bludy, žlučovitá nenávist, fantasmagorické elaboráty ze zcela nepodložených nesmyslů, posedlost křiváckým patosem, schizofrenie, projevující se přehnanou svévolí, negativismem a používáním slovních novotvarů, jimž sám nerozumí, rozpad osobnosti, kompenzace každodenních frustrací mu zřejmě leze na mozek a nechce vidět, která bije". 

Pokud mu tahle snůška připadá být na stejné úrovni jako konstatování, že Zeman, producírující se polonahý po návsi, postrádá styl a noblesu, vypovídá to o jeho objektivitě a žurnalistické etice docela dost.

P.S. A mimochodem - obrat "Karel Schwarzenberk, zvaný kníže Karel Spáč I." je klasickým příkladem přání, které bylo otcem Olšerovy myšlenky. Když si toto slovní spojení hodíte do Googlu, zjistíte, že se nejedná o obecně používaný pojem (jak se snaží autor naznačit), nýbrž že ho používá výhradně a pouze Olšer sám.

17 4
možnosti

Pan Marjanovič se musel královsky bavit na Olšerovým blábolem o něm. Tedy pokud vůbec zjistil, že si ho vyhlédl za oběť.

8 5
možnosti
Foto

Mylite se pane Olser. Pan prezident byl behem ceremonie nad korunovacnimi klenoty opily jako to zvire. Svedci o tom nejen skutecnost ze se kratce predtim zucastnil navstevy oslav na ruske ambasade, ani to ze jeho ozralecke vravorani videl cely narod. 

Dulezite je to, ze podle nazoru vetsiny odborniku kteri se k incidentu vyjadrili zradily Milose Zemana ochable svaly v obliceji. Lidove receno "opilecky ksich", ktery nema s jakousi virozou nic spolecneho.   Rv

Kdyby mel ten clovek alespon trechu cti v tele, odstoupi ihned. A neceka na dalsi trapasy, jako byl napriklad trapas s nechutnymi a slizkymi oplzlostmi, ktere tento nemocny clovek vykrikoval v rozhlase na adresu mladych.

Mimochodem - nemel byste se uz konecne  vratit k puvodni verzi fotografie sebe a pana prezidenta? 

Vzdyt vsichni vime, ze pil Budvar.  

A nas pivni narod mu neco takove jiste rad odputi......

18 8
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce