Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

bulvární novináři jsou hyeny, které se nezastaví před ničím a pan prezident je stejný, jako oni.

Proto jim tak rád a ochotně pózuje, i v trenýrkách. Jemu je totiž něco, jako důstojnost prezidentského úřadu, zcela ukradené.

13 2
možnosti
Foto

P.S. a nechápu proč je zde neustále připomínán K.S., tématem blogu je pan prezident, nikoliv jeho protikandidát z voleb před dvěma roky.

12 0
možnosti
JC

Je pravdou, že novináři mají velkou moc a dovedou ovlivnit hodně veřejné mínění. Je ale pravdou i to, že v případě prezidenta Zemana se jim nedaří tak, jak si to sami představují. Mnoho jejich "střel" je slepých anebo se minou. Zeman je samozřejmě svéráz a to právě je jeho nejlepší obranou proti záludnosti a zákeřnosti některých až chorobně nenávistných. Protože se jim vlastně svým způsobem vysmívá a má z nich legraci. Což tito těžce vydýchávají a tak znovu a znovu tasí, nabíjí a míří. Marně.

Prezident Zeman byl zvolen většinou hlasů. Prostě vyhrál. Prostě je prezident. A noblesa? Už jenom při přečtení toho slova se hodně lidem vybaví K.S. Jeho chrápání všude možně, jeho červené ponožky, jeho přítelkyně etc - ostatně, pan autor o tom píše. Takže tuhle umatlanou noblesu má prezident Zeman tak nějak "na háku". A někteří novináři se z toho mohou pominout. Jejich moc se proměňuje v bezmoc. A lidé v bezmoci dělají někdy příšerné věci. Snaží se za každou cenu urazit prezidenta a vůbec jim nedochází, že vlastně urážejí sami sebe. S noblesou:-)

10 17
možnosti

Chroustálek dorazil, vyvalte sudy. Jejich obsah bude potřeba na smytí jeho trollovin. :-P

12 1
možnosti
LP

Máte pravdu . Hitler byl abstinent a vegetarián a Stalina jsem v trenkách taky neviděl. Možná ani nechodili na záchod , že?

1 1
možnosti
JR

J61a66r18a 20R40a62n55k

8. 7. 2015 19:22

Jsme jiz ve 21. stoleti - jste se prave probudil?

0 0
možnosti
JS

Tady se pobavím vždy nejvíce. Pan Olšer je zkušený toreador a býci nemají šanci. ;-D;-D;-D

6 8
možnosti

Vaše teorie stojí na předpokladu, že pan Olšer ví, co píše. Já i několik dalších lidí ovšem tuší, že zdravotní stav pana Olšera zabraňuje mu vidět a chápat souvislosti, které ve svých blozích uvádí.

Zkráceně řečeno, dle mého názoru je Vaše projekce páně Olšerova psaní zcela mylná.

Vulgárně řečeno, jste zcela mimo mísu.

Minimalisticky řečeno - RTFA.

11 6
možnosti
JH

Pane Olšere, volební kampaň dávno skončila. Prezidenta už nějaký ten pátek máme, čtěte noviny prosím.

7 4
možnosti

Nemáte šanci. Tohle už mu psali mnozí, ale Olšer nezvládá nic lepšího než kádrování a ad personam urážky.

5 3
možnosti
AS

A87d76a86m 26S10t18a98v95a

8. 7. 2015 8:07

Novináři svým psaním prezidentovi dávají jenom a jenom  za pravdu v jeho vyjadřování o nich.  Nemusel by být vulgární, to je pravda, ostatně už není!   ale novináři jsou neustále mstiví, jednostranní a nechápaví, prostě  jako jejich bolševičtí předchůdci.

7 6
možnosti
AS

A24d83a93m 58S21t42a54v56a

8. 7. 2015 8:14

Ale upřímně řečeno, mně se to líbí: prezident v negližé, či jak si hoví na člunu,  že mu čouhaj jenom fajfky. Furt lepší, než když se jinej ve společnosti promenáduje a zachází do soukromí s prostitutkama.  Že to novinářům nevadí a nepoukazují na to,  svědčí jenom a jenom o novinářské  mravní ubohosti.

5 5
možnosti
PK

Samozřejmě Zeman. Prezident není od toho, aby se takto ztrapňoval na veřejnosti, zatímco bulvární novináři jsou od toho, aby o tom psali. Divím se, že to nevíte, když sám jste všech bulvárních novinářů král:-/:-)

15 5
možnosti

Blog je  drsnou  pravdou. To urážení p.Zemana nemá konce a kdyby ne pan Olšer, kdo by se ho mediálně  zastal?

8 15
možnosti
Foto

Kdo? Jedine clovek dusevne chory. 8-o

8 5
možnosti
TM

O mentální úrovni člověka  mnoho vypovídají i fotografie, na nichž je  zobrazen a zveřejňuje je. Chlubit se společnou fotkou se Zemanem,  to je důkazem toho, že  jste na téže úrovni jako on, Olšere.

16 9
možnosti

Pan prezident je "trapný, nevkusný a bez noblesy" díky zcela jiným incidentům, které z minulosti zná každý člověk, co semtam přečte noviny.

Apropos, já se nepromenáduji přes vesnickou náves v batikovaných trenýrkách, hůlkami na nordic walking a ošlapanými žabkami ... abych se smočil ve špinavém rybníce. Nechci, aby se mi lidé smáli.

14 9
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce