Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J23a61r60a 54R60a36n15k

23. 6. 2015 0:18

Jiri, uz za ten zacatek o otci.....pekna pohadkaRv

0 1
možnosti
MD

Dobry clanek o jednom 'ceskem cloveku'.

4 4
možnosti
Foto

nevím, proč ausgerechnet pan Olšer něco vyčítá paní Šiklové

6 8
možnosti
TM

Sociology a politology nemusím, ale  Olšer nás zase oblažil. Je kreativní, leč mne napadá, že je grafomanem. Horší však, je, že otravuje "ovzduší blogu".

4 4
možnosti
JC

Otravuje-li Vás to, nečtěte to. Jak jednoduché.

Tak mně napadá, i kdyby pan Olšer napsal cokoliv, i to, s čím byste souhlasil, je to špatně, protože to napsal pan Olšer ...Rv

6 5
možnosti

Pane blogere, já, označována za souhlas s vámi jako servilní (haha-souhlasíš-li s někým -jsi servilní, jak hloupě prosté! ) , dávám opět karmu za vaše slova.Pan Štětina a p.Šiklová  jsou  pro mne ti, které opravdu těžko snáším. Pí. Šiklová  byla nedávno i v Hyde Parku a jak jsem už někde psala, odpouštím jí  jen pro její vysoký věk a  již začínající stařeckou  demenci, která byla cítit v každé druhé větě. Teď už je možné jí i odpouštět, dříve to možné nebylo. Děkuji za shrnutí její cesty životem, které jsem věděla, ale jen okrajově. I to však stačilo.   R^!!

8 5
možnosti
SB

Já s Vámi nesouhlasím. Vysoký věk může omluvit pouze toho, kdo v mladším věku byl jiný. Nemůže však omluvit toho, kdo se celý život choval jako kariérista, ať už z důvodu skutečné kariéry, nebo z důvodu zvrácené touhy být za každou cenu středem pozornosti, tedy i za cenu přehnané sluníčkářské teatrálnosti.

12 0
možnosti
JC

Je zajímavé, že urputným komunistobijcům paní Šiklová nevadí, že najednou zapomněli své vlastní heslo: "jednou komunista - pořád komunista".

V každém případě jste tuto paní popsal trefně.R^

8 2
možnosti
SS

Me a jinym vadi - BTW v 90. letech "ruda fena" = soudruzka Siklova musela opustit urychlene Kanadu (kdyz byla v doprovodu presidenta Havla) - diky jeji aktivite, kdyz byla clenkou akcnich vyboru CSM (aka commie HitlrJugend) co vylucovali studenty z universit.

1 0
možnosti
Foto

Ale no tak, mýlit se je lidské.

0 0
možnosti
SB

Pomyslný zápas Vašich názorů proti mému nesouhlasu (ovšem založenému na mých osobních názorech):

1:0 pro Vás:

Výborně jste charakterizoval politickou převlékačku kabátů a celoživotní mlátičku prázdné slámy soudružku Šiklovou.

2:0 pro Vás: V té části článku, kde se zaměřujete na problémy s přistěhovalci nebo s romskou menšinou, s Vámi souhlasím, jako ostatně vždy. V těchto otázkách se naše názory vždy shodovaly.

2:1 pro Vás:

V okamžiku, kdy začnete hájit Putina a Rusko, přestávám Vaše názory sdílet. Z tohoto hlediska jsem s Vámi nesouhlasil nikdy.

Vyhrál jste tedy 2:1, ale v důsledku toho gólu do vlastní branky Vám karmu nedávám. Ale kdyby existovaly antikarmy, též bych Vám ji nedal.

2 0
možnosti
SS

Souhlasim - pridavam - soudruh Olser byl kolaborat, spolupracovnik s rudymy okupanty a delnicky kadr Rudeho hornika - tj. podobny typ "rudeho noveho" cloveka jako "soudruzka" Siklova ...

4 3
možnosti
SS

Siklova aka Ruda fena (jak byla zvana kdyz byla vase partaidenossen - CSM agitatorka a clenka commie komise) je predci vase sodruzka, delnicky kadre Rudeho Hornikla ...

1 1
možnosti
JC

Vy už hodně překračujete hranice slušnosti, nechtěl byste přibrzdit?Rv

2 4
možnosti
VK

Denní dávka jedu je venku. Ze cviku jsem dal jen první dva odstavce a začalo mi kopat. Váš otec , ač učitel, výchovně silný moc očividně nebyl. 

PS: už se teším na Řápkovou a její výborně napsáno, karmaRv;-D

9 3
možnosti

Výborně napsáno, karma R^

(pro radost p.Kopřivy)

4 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce