Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Olšer - komunistické motovidlo. :-)

4 0
možnosti

Jediná nová věc, kterou jsem se dozvěděl, je ta, že autor umí držet Marlina za ocas. Obouruč před tělem a s neinteligentním výrazem v tváři.

2 0
možnosti

Vaše články mně připomínají jednání rozvádějící se manželky: Nechceš děti? Jsi hajz.  Ty bys chtěl děti. To jsi ještě větší.

  A stejné je to s panem Olšerem: Embargo Kuby - USA jsou hajzlové.  USA postupně ruší embargo - to jsou ale podvodníci!   Co tedy má - podle Olšera - USA udělat?

4 0
možnosti
Foto

"Snaha Kubancu jit svou vlastni cestou"? Snad snaha diktatora, ne ? 

Vzhledem k tomu, ze jim tam celou dobu komunisticky blok rval penize, cukrovary, levnou naftu a ze odtam lidi i presto dodnes prchaji na Floridu musi byt ta vlastni cesta pekna pitomost. :-P

1 0
možnosti

Jinak ropu na Kube uz tezi par desitek let Kanada ... A po odkoupeni fy. Talisman spanelskym Repsolem se tezba jeste rozsiri. Ani kubanci nejsou tak hloupi, aby na to pustili ruske muziky, kteri maji oproti kanadanum cca polovicni vyteznost.

4 0
možnosti

J16a87n 58B61u20b93e13n

21. 4. 2015 7:51

Božínku Olšere, Vy jste ale opravdu pomatenec. Aby měly USA čím tankovat tanky? Proč asi ropa sletěla o 50%? Protože USA chrlí stále více a více břidličné ropy a plynu. Stačí si přečíst jen pár článků a studií a zjistíte, že USA budou za pár let nejen na ropě zcela nezávislé, ale dokonce budou vyvážet. Opravdu Kubu nepotřebují. S těmito bolševickými žvásty fakt nevystačíte.

6 0
možnosti

Je to zvláštní, ale ještě se mi nestalo, že bych při psaní textu napsal dva odstavce slovo od slova stejně.

Jiná věc by samozřejmě byla, pokud bych pouze skládal již mnohokrát použité odstavce a z nějakého důvodu bych nebyl schopen zvládnout ani tuto činnost. Pak by se samozřejmě mohlo stát, že své opakování pozvednu na další úroveň...

7 0
možnosti

Nadoba nenavisti jiz asi nevladne ani intelektualne ani mentalne. Zustala jen nenavist a nostalgie po SSSR

5 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce