Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč ne je sympatické navštívit hroby svých předků, kteří padli jako vojáci mé vlasti. Možná by bylo dobré se inspirovat  podniknout podobnou cestu po trase Zborov - Kyjev - Sokolovo.

0 1
možnosti
Foto

J81i35r26i 47B69i25l54i38n20a

20. 4. 2015 16:50

Znate pane Olser vyznam slov "outlaw bikers" ? To jsou narozdil od normalnich motorkaru (ke kterym se pocitam i ja) prislusnici motocyklovych gangu napojenych na organizovany zlocin. Hovada mimo zakon, ktera se zivi vydiranim, prodejem drog i dalsimi zlociny a bavi se prestrelkami s konkurencnimi gangy. Viz prestrelky Hells Angels s gangem Rock Machine v Kanade, nebo Nocnich vlku s gangem Tri cesty v Rusku.

V normalni zemi se policie snazi drzet tyhle zlocince pod kontrolou, ve fasistickem Rusku si je vzal tamni diktator pod patronat. To mluvi za vse.

Kdyz je tak obdivujete, muzete si je pozvat do baraku. 8-o

0 0
možnosti

Já nevím, asi nebudu ani motorkář. Prostě jenom jezdím na motorce tzv. "na divoko" a nepotřebuji k tomu průkazku, nášivky a mašinu, která má provozní otáčky asi jako ponorka na tichý chod.

Ale o tom ten blog nebyl.

Mám dokonce dojem, že jako se tu sbíraly mezi diskutujícími argumenty, proč NATO konvoj ano, tak se tu sbírají argumenty, proč ruští motorkáři ne.

0 0
možnosti

Proč ta řečnická otázka na začátek?  Vy nikdy ten nebetyčný rozdíl nepochopíte (neb za nic na světě chápat nechcete).

2 0
možnosti

Podle mého názoru je celá "spanilá jízda" poněkud dětinský a trapný podnik kluků, co jaksi nedospěli. Noční vlci (které jsem překřtil na Zapařené vlky) jsou více symbolem úpadku SSSR a Ruska, než ruského sebevědomí a vlastenectví.

Rusové nadávají na vše americké, a přitom není většího symbolu "amerikanismu", než Socha Svobody a motorkářské gangy s kultovním filmem Easy Rider a strojem Harley Davidson :)

Jóóó - kdyby Zapaření vlci svou vzpomínkovou exhibici uskutečnili na výrobcích jejich domácí firmy z Irbitu, dodnes vyrábějící němcům ukradené motocykly se sajdou značky Ural, bylo by to jiné. To by se mi líbilo, protože BMW-R71 s kardankou, upravená dle ruských standardů, to by bylo skvělé retro - a retro je in :)

Kdyby na sobě Zapaření vlci neměli luxusní hadry Západní a americké provenience, ale vatniky a laptě - tradiční oděv sovětských vojáků, to by byla jiná. To by bylo pravé hrdinství.

Fakt, že Zapařenci budou mít na svých amerických a japonských motorkách ruskou vlajku o žádném skutečném vlastenectví nic nevypovídá. Pravý vlastenec kupuje domácí produkty a podporuje a propaguje domácí průmysl. Ruská vlajka je snadno zaměnitelná s tou slovenskou či slovinskou.

6 0
možnosti

A71d35a96m 86S88t63a25v49a

20. 4. 2015 8:13

".... Německo ji prý nepovolí....": Autore, nesmíte dát na své neumětelské kolegy, zmáklé nenávistnou ideologií!

5 1
možnosti

A39d67a87m 91S41t24a20v58a

20. 4. 2015 8:10

".... pár desítek neozbrojených motorkářů....": Nejhorší je, že Západ, pod tlakem vyhulených anarchistických marxistů, ať knížat či bezzemků, spojuje je jejich mravně bezuzdná anarchie, bezděčně přijímá politiku militantního  SSSR, RVHP a  celé Varšavské smlouvy který se tolik bály jiné ideologie...

2 1
možnosti

Misto americke vojenske techniky nas nedavno mohli navstivit americti motorkari a bylo by to fifty fifty. Kdo umi ten umi, takto ma Rusko navrch. Je to lisak, ten Putin.

4 5
možnosti

Výlet polovojenskomafiánského spolku oslavovaného našimi soudruhy se jmenuje Cesta vítězství. Tak to joke dne;-D;-D

5 2
možnosti

Putinův motorizovaný fanclub pojede přes Ostravsko, takže máte jedinečnou šanci na rozšíření svého fotoarchivu. Doposud jste musel u svých hanopisů na USA zveřejňovat obrázky, na kterých se přátelsky a s úsměvem potlapkáváte s příslušníky jejich ozbrojených složek. 

Teď ale máte možnost padnout do těch správných náručí a zvěčnit se ve společnosti těch, jejichž naturel Vám bude vyhovovat podstatně lépe.

7 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce