Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Olšere, i když bychom se nad obsahem Vašich článků názorově jen velice těžko sešli, obvykle si je přečtu rád, protože se nad nimi - na rozdíl od mnoha jiných autorů - dá na dané témě alespoň zamyslet. Ale moc Vás prosím: neprokládejte to těmi hloupými obrázkovými "vtipy". Ty často mívají úroveň čtvrté cenové skupiny o třetí ráno, a hodnoty Vašich článků strašlivým způsobem degradují. Díky a zdravím, ZdŠ

1 2
možnosti

Byla jsem tady někým  nazvaná "servilní". Jsem ráda, že mohu být "servilní" znovu a dávám KARMU panu Olšerovi. R^

A vy, mnozí  další, buďte i nadále servilní USA. Nikdy bych to neřekla jako první,  jen se tím bráním. Jak je lehké někoho označit takovými invektivy, že?

8 3
možnosti
Foto

Nevím, zda jste servilní, ale hodně pochybuji o tom, že věříte nějakým morálním principům o které byste se opřela,  když vynášíte své hodnotové soudy.   Ostatně to je problém i pana Olšera a  mnoha dalších etatistů ať už se počítají k levici, nebo k pravici.

1 3
možnosti
Foto

Vás ti členové různých parazitických kast, včetně té naší, úplně fascinují.  Netuším, zda jste vůbec schopen pochopit, že jejich jednání bude vždy špatné a nemravné i když zrovna v tu dobu bude v souladu s vašim názorem.   Bude totiž v ten samý okamžik v nesouladu s názory jiných lidí.

1 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce