Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Opět zcela v intencích autorovy tvorby - skládačka agenturního zpravodajství a vlastních , již několik let opakovaně používaných odstavců.

P.S. Karličko, už můžete...

10 4
možnosti
KD

Myslíte něco jako Kostlánová ?;-)

2 2
možnosti
PZ

Pomatenec jste vy a nebezpečný.

3 0
možnosti
Foto

Bohužel to nemůžete napsat velkým písmem, viďte. Nebo kdyby to šlo aspoň rudým jako nostalgie po starých časech, to byste určitě byla v sedmém nebi.

7 6
možnosti
Foto

"omylem sestřeleného malajsijského letadla, které mělo být však jiné, na palubě s Putinem, ale pomatení Ukrajinci nechali spadnout civilní let s téměř třemi stovkami pasažérů"

Koukám, že už v tom máte jasno. Minul jste se povoláním, měl jste dělat vyšetřovatele leteckých katastrof. Nebo máte informace, které nikdo jiný nemá? Byla to ta ukrajinská stíhačka, viďte? Jak byla dlouhá několik kilometrů, ta grafická práce na fotce holt nebyla dokonalá. Takže se nestyďte a už nám konečně prozraďte jak to podle Moskvy už definitivně bylo. Měnit každou chvíli teorie vypadá, mírně řečeno, nevěrohodně.

11 7
možnosti
Foto

Podle zdravého úsudku je jasné, že na vině je ukrajinská chunta s americkými poradci. Smysl - vytvořit záminku k útoku na Rusy.  O věci nemá již smysl diskutovat. Nonsens hlupáků, kteří chtělí vládnou světu. Obdivovatelé Ameriky, která žije z bídy velké části světa, mají prostě velkou smůlu, že používají své vadné mozky.Rv

7 13
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce