Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

To bombardování Plzně taky nechápu. Přece všichni plánovači USAF měli v diářích jasně vyznačeno, že 8.5.1945 bude konec války a oni stejně nechali poslední funkčí zbrojovku Třetí říše vybombardovat. Před jasně stanoveným koncem války! No chápete to někdo?!?

4 0
možnosti
VS

Při besedě na základní škole nám to jeden milicionář podal tak, že imperijálisti tušili, že u nás zvítězí socialismus a tak chtěli napáchat našemu pokrokovému zřízení už předem co nejvíce škod.

5 0
možnosti
PR

Ani jsem nezvládl dočíst to do konce. Taková rudá zaslepenost se hned tak nevidí. Po našich silnicích se denně prohání tisíce rumunských , maďarských,.... kamiónů s povolenou hmotností 40tun, z nichž část je ještě přetížena, ale musíte poukázat na to, že nám průjezd stovky 18titunových vozidel zničí silnice. Podívejte se třeba za naše západní hranice, jaký postoj mají k americké armádě a jejich základnám. Myslíte si snad, že si tam musí trpět nějaké okupanty. Spíše naopak, v devadesátých letech protestovali proti snižování počtu základen, protože každá základna živí regionální ekonomiku. A je samozřejmě pravda i to, že v 70 tisících vojáků se najde občas i některý, který udělá průser a rudí demagogové to pak pořádně využijí. Měl jsem možnost navštívit opuštěnou ruskou základnu v mongolsku a opuštěnou americkou základnu v Bavorsku, ani si nedovedete představit jak nebetyčný rozdíl mezi nimi byl, včetně sympatií nebo antipatií zanechaných v místních lidech. Vůbec tím neříkám, že chci americkou základnu v Čechách, ale průjezd jejich konvoje mě nechává zcela klidným a když je potkám na dálnici, tak si je rád prohlédnu.

20 2
možnosti
MD

Ty kamiony jsou pry dobra mucholapka. Takze, jak se vam sedi?

0 5
možnosti
PT

P91e82t68r 62T36o56m44e80k

25. 3. 2015 9:24

Co dodat ?!  RvRv

7 0
možnosti
JC

Je to dlouhé, trapne a hloupé...

14 5
možnosti
Foto

I89v71a87n 51M63a69r96e75k

25. 3. 2015 9:00

. . . . .a pravdivé !R^

6 13
možnosti
VS

Pobavil mne hned druhý odstavec. Olšer v něm pláče nad našimi ubohými silnicemi, které budou úpět pod stoosmnácti imperialistickými vozidly Stryker, z nichž každé váží (ó, hrůza!) celých osmnáct tun.

Standardní kamion váží cca. 15 tun a hmotnost soupravy včetně nákladu může být 40 tun. Nevím, jak jsme na tom nyní, ale už na podzim roku 2005 přejíždělo naše hranice cca.800.000 kamionů měsíčně.

16 1
možnosti
MD

Toliko zminku povazovat za slzy promaceny text, no. Ale kdyz neni nic k tomu podstatnemu i toto se muze hodit. Nekomu.

0 3
možnosti
AS

A29d66a14m 40S14t92a38v79a

25. 3. 2015 8:37

"....Takoví milý američtí chlapci k nakousnutí,...":...chybička se vloudila....

0 2
možnosti
Foto

Nečtu Vás často. Tohle bych ale dal na titulku jako aktuální vyvážení oficiálních státních informací, které mají snahu měnit historii. Karma.

11 16
možnosti
AT

Jinými slovy: je úplně jedno, jestli jsou informace pravdivé a nezkreslené, hlavně, že budou jiné, než ve večerních zprávách.

14 1
možnosti
MD

Jen, jen a jen historicka fakta a jejich prunik do soucasnosti. 'Tak trochu' vybirana, presto nezpochybnitelna fakta. Uz davno nastal cas sundat ruzove bryle divajici se nejen na Rusko, ale predevsim na idealizovane USA.  Jeden z moc dobrych clanku. Karma.

9 7
možnosti
MD

A mel by nastat cas skonceni s nasim 'Narodnim sportem', v nemz chyby, moralni pochybeni az svinstva mnohych Cechu hazime pres plot na 'ruskou zahradu'.

5 1
možnosti
VK

Po prvních řádcích....

Trapně hloupé jako obvykle.

Číst to by byl masochismus

12 8
možnosti
MH

Američané týden po válce bombardovali Třinec a hlavně třinecké železárny.

Stačí se zeptat místních pamětníků a přečíst si kroniku.!!

5 15
možnosti
TD

Zdroj? Ostrava byla osvobozena 30. dubna, pochopitelně rudou armádou. Je nemyslitelné, aby USA bombardovaly Třinec ještě 14 dní poté, co to tam zabrali Rusové.

9 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce