Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VT

Proboha lidi, pojede po D1 tankodromu pár US transportérů. V Německu budou muset kvůli tomu vyměnit tlumiče. Akorát tady nás pořád masírují v médiích, co že to za avatary se budou přesouvat a okupovat naší malou (rozkradenou) zemičku v srdci EUEU a navíc kolem sebe chrlit plameny.

5 0
možnosti
JR

J89a43r20a 25R28a77n97k

25. 3. 2015 19:31

Dulezite jste ovsem zapomel napsat, pane Tenzlere.....ktera media, vetsinou nejaky aeronet (placene z Ruska), zvedavec, Blesk a pod.Rv

1 1
možnosti
RG

Pane Olsere Bretislave, dovolim si malou vzpominku. Kdysi v zime 1971 jsem s divkou sveho bratra a nastupoval v Brne-Kralove poli nastupoval do auta a jako typicky pubertak te doby s sebou mel tranzistorak. Naladena byla stanice Hvezda a po triminutovych zpravach hlasatelka ohlasila pulhodinovy blok pisni ruskych a sovetskych autoru. Uchechtl jsem se tenkrat. Asi za tri dny mi matka rikala, ze mluvila s jednim ze sousedu, panem Antoninem N., ktery ji zastavil a rekl, ze bych se propriste nemel uchechtavat nad blokem ruskych a sovetskych pisni, ze by nas to mohlo zatracene mrzet....... Offtopic? Jiste. Jenze doklada naprosto presne atmosferu te doby tenkrat a dnes. Jste schopen to pochopit?

11 1
možnosti
JN

To vypovídá jen o vašem sousedovi, popřípadě o podělanosti vašich rodičů. O ničem jiném

2 4
možnosti
MH

Opět pravdivý a přesný článek o historických událostech ČR o přený o FAKTA.

Jen houšť!

Jsem rád, že pan Olšer dokáže napsat holou pravdu k velké nechutnosti různých "obracečů a vykládačů" dějin.

KARMA!

:-)R^

6 14
možnosti
JS

Mirek Hrdina je lhář....Kdopak bombardoval a kdy Třinec???

6 1
možnosti
JK

J42a75n 21K36o51z16á36k

25. 3. 2015 9:55

Olšere, děkuji za pozvání do minulosti. Omládl jsem. To všechno už jsem slyšel v dětství a na vojně. Jelikož jsem komunistům nikdy nevěřil, tak u vás už to nezměním.

9 1
možnosti
BM

Co k tomu dodat: "To je hnus, velebnosti"... Škoda,že zde není zvracející smejlík...

A pro upřesnění "historiku" Olšere: Nedůvěra k Rusku není od roku 1938, ale je na základě neblahých historických zkušeností s Ruským impériem a konečnou víc staletou okupací po dělení Polska na sklonku 18.století.

10 2
možnosti
Foto

Toto může platit o Polácích, ale Poláci by měli mít stejnou nedůvěru vůči západním Spojencům, kteří nehnuli ani prstem v 39. a nechali je bez valného, vlastně žádného odporu, ve sféře vlivu Stalinovi vlastně bez podmínek. Ani o Katyni se Roosvelt nechtěl bavit, aby si nerozházel idylu se Stalinem.

2 3
možnosti
JS

Lži a opět lži tedy ještě opsané...Olšer je lhář drzý lhář.

15 4
možnosti
MD

Nedavno jsem byl svedkem, jak jednu zenstinu tmave pleti pristihli s prazdnym nakupnim vozikem a plnou taskou. Jeji hlas mel stejnou intonaci.

3 5
možnosti
ZD

jj...nesouhlasím se vším pane Olšer...ale co se týká historické pravdy...máte můj souhlas...bohužel asi dostanete nakopáno..nu a já asi s Vámi...protože jste se dotknul pruhů a hvězd...asi jako v minulosti doknout se srpu a  kladiva...platí bohužel pravda ...že největší křiklouni a urážeči mají jistě tu největší pravdu..jojo...jsou nejvíce slyšet...a hlavně zakončovat slovem a tečka...to je správná demokratická diskuse...;-D;-D;-D...hezký den všem...jdu něco dělat...asi vyžehlit vlajku...tu českou.!!!...hezký sluneční den všem...ZD...;-);-);-)

7 8
možnosti
JS

Historické pravdy opsané z knihy za kterou se autor dodnes stydí...komiku

12 1
možnosti
PT

P52e83t89r 34T36o38m64e81k

25. 3. 2015 9:21

A kde sloužil tvůj děd Olšere ? Je mi z tebe na ..........zvracení.

8 1
možnosti
SS

Co ded - sam Olser byl delnicky kadr Rudeho hornika a psal o uspesich budovani komunismu ... :-P

0 0
možnosti
AB

Mnoho polopravd vytržených z kontextu působí někdy naivně, až trapně. Kupříkladu civilistu vyfoceného vedle ukrajinského nácka, je možné označit opravdu za kohokoliv, od jeho strýčka až po polského či amerického instruktora. Vždyť je to směšné!

11 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce