Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

;-DDejiny podle Olsera haha, zachvilku se dozvime ze Batuska Stalin byl hodny Strycek ktery pomahal lidem.

10 2
možnosti
ZB

Čtouce příspěvky dalších diskutérů nevím zdali má smysl psát. Nicméně, vyčítáte američanům válku. Nemyslím, že sovětská armáda se chovala jako chovankyně od Uršulínek. Válka je, bohužel, velice ošklivá věc, kde fakticky není vítězů.Velká hromada vystesovaných lidí naučených zabíjet - to nikdy nevede k dobrým věcem.

Ale stejně nechápu to brojení proti konvoji. Vždyť jsme v NATO, to nejsou cizí vojáci. Dle všech smluv jim musíme umožnit projít. Tak vo co vcelku go?

11 0
možnosti
FH

Pane Olšere NO A CO že byl Tuskův otec ( bacha Tusk je mi úplně šumák ) u wehrmachtu ? To byla normální armáda, nikoliv SS nebo gestapo. Víte kolik lidí znám , jejichž předci sloužili u wehrmachtu ? NO A CO ? Fakt jste demagog a je to čím dál horší. Už kdysi jsem psal, že nezastávám černobílý pohled na ukrajinský konflikt a nemodlím se k americké vlajce, ale vy jste úplně mimo ....

14 1
možnosti
Foto

Nevím, koho Poláci nenávidí, ale zato vím docela přesně, koho nenávidí Olšer.

17 0
možnosti
MH

Konečně se zde objevil pravdivý a přesný článek o historických událostech ČR o přený o FAKTA.

Už jsem myslel, že tady píšou všichni soudruzi stejně!

A hleďme . Jeden z mála, který si nenechal vymýt hlavu a napsal

PRAVDU!

A jak už to tak v životě bývá, najde se plno už nadobro televizí zpracovaných, kteří budou na tu PRAVDU poštěkávat a plivat.

:-)R^

3 12
možnosti
TD

Bezva, tak teď ještě odvolej svojí lež o poválečném bombardování Třince a možná tvoje příspěvky začne zase někdo brát vážně.

7 0
možnosti
Foto

Tak  pane autore:-(Namíchat fakta s báchorkami, proložit slinou jedovou, prostě špica. Mohl by jste si podat ruku s jednou blogerkou, která obdobně vymývá mozečky v opačném gardu. O soukmenovcích těch i oněch ani nemluvě. Mohli by jste si obě strany v podstatě padnout do náručí, vyměnit pár soudružských polibků, a vůbec navázat  spolupráci plnou vzájemnou pochopení i výměny zkušeností. V PROPAGANDĚ. ŠpíčaRv

3 0
možnosti
VS

Když tak sleduji ty texty nových zanícených obránců a chvalopěvců pana Olšera, mohu jen znovu zopakovat, že styl psaní je jako otisk prstu...:-)

8 1
možnosti
ML

M66a41r56t40i76n 83L75a83c57o

25. 3. 2015 11:47

Aj tak im to všetko písal a píše Cvalín.:-P

6 0
možnosti

Vrať se do hrobu.Rv

4 2
možnosti
MB

Jelikož má rodina částečně ze z Plzně pochází a dějiny osvobození tohoto území znám z vyprávění svých prarodičů z matčiny strany kteří tam žili, dávám panu Olšerovi v tomto směru plně zapravdu a samozřejmě karmu.R^

3 4
možnosti
VS

Domnívám se, že si vymýšlíte.

6 2
možnosti
VK

Taková klasika. Petr a Čapek pověsili nové blogy. Jeden okopíroval svobodné noviny, druhý aeronet a oba zakázali diskusi.

V tomhle má u mně Olser malé plus.

5 0
možnosti
ZD

plný souhlas ...pane Kopřiva...bloger se svým názorem chodí s kůží na trh...ale to i diskutér...a všichni to víme...nepovolit diskusi je jako napsat a vydat knihu a kvůli kritice vybírat čtenáře...hezký den všem...ZD...;-);-);-).myslím to všeobecně ...

1 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce