Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J32i72r90i 53B66i49l59i12n60a

17. 3. 2015 17:32

Tady jde o to, ze prezident zeme je osoba zvolena obcany proto, aby je reprezentovala a aby jim slouzila. V anglicky mluvicich zemich se dokonce pouziva vyraz "public servant". Tedy verejny zamestnanec, slouzici, sluha.

Kdyz se takovy sluha na 2 tydny vypari jako by se po nem zem slehla, nebo kdyz se na verejnosti opile potaci ci dokonce vykrikuje oplzlosti v rozhlase, maji lide pravo ho kritizovat, pozadovat jeho odstoupeni nebo treba si z neho delat legraci.

Nekterym komousum to jak se zda porad jeste nedoslo. Rv

0 1
možnosti

J42i18ř56í 98J15ů81c82h64a

20. 3. 2015 18:19

Herr Bilina ,když Vám dochází argumenty,důkazy, tak jedině dokážete

oponenty nazývat komouši. Jste obyčejný slaboch hlupák.

0 0
možnosti

Nejlepší jsou Andrea Kostlanová a Hajdar Džemál. Když čtu jejich hlody, velice dobře se pobavím. Smích prospívá zdraví. A diskutéři neberte se tak vážně. Někteří zde už lezou po zdi. ;-D;-D;-D

2 3
možnosti

Kreml předvádí, jak je odlišný od slabých, nediktátorských režimů, které si takové hry prostě nemohou dovolit.

Není možné, aby Angela Merkelová nebo Barack Obama zmizeli bez vysvětlení na jedenáct dní. To otevřený systém se svobodným přístupem k informacím neumožňuje. Ale prezident Putin je jako car, který si z povahy věci dělá, co se mu hodí. Není nad ním žádná kontrola. Celý moskevský systém je tak nastavený. Nedá se pak ani zcela vyloučit, že tam proběhl nějaký palácový převrat.

Putinismus připomíná doby komunistického Sovětského svazu aLeonida Brežněva, když se v polovině 70. let začalo zhoršovat jeho zdraví. Prodělal mrtvice, infarkty, několik klinických smrtí. Jeho kondice byla mistrovsky tajena. Taky tajuplně „mizel“. Totalitní a autoritářské systémy si s informováním veřejnosti prostě hlavu nedělají ani nemusí...

1 1
možnosti
Foto

Zajímalo by mne, kde se v lidech bere ten zavilý odpor a nenávist vůči lidem, kteří jim přinášejí osvětu. Moje vysvětlení je takové, že hlupáci, jak přesně nejsou schopni pochopit, o co tady vlastně jde, pro jistotu toho chytrého a moudrého raději pomluví, zostudí, případně zlikvidují. Tím je pro ně problém uspokojivě vyřešen a jejich mozky se opět cítí svobodné a šťastné.

0 1
možnosti

Naprosto souhlasím. Ještě bych možná doplnil, že v rámci pomlouvání a zostuzování mu také komolí jméno...

0 0
možnosti

Poslední 2 odstavce jsou obzvláště nechutné. Infantilní zlomyslné ad hominem žvásty.

Pokud bych tyhle věci opakovaně napsal do zdejších diskusí, byl bych nemilosrdně smazán a účet by byl zablokován.

2 0
možnosti
Foto

Zaorálka jsem nikdy nemusel a nemusím. Když ho někdo pojmenovává infantilní zkomoleninou tak mne ho to nepřiblíží, spíš se shazuje komolitel.

Obecně k textu mohu konstatovat, že bulvár může mít různé podoby. To, že si text hraje na poučený však jeho bulvární ambice nezakryje. V kombinaci s politickou agitkou si pak o serióznosti může jen nechat zdát.

Co evidentně činí.

5 0
možnosti

A vám připadá normální, když člověk, který je po dlouhá léta v podstatě neustále na obrazovkách a na stánkách denního tisku, najednou bez vysvětlení na jedenáct let z těch sdělovacích prostředků bez sebemenšího vysvětlení zmizí?

Fámy a šuškanda jsou vždy úměrné takovým věcem, jako je svoboda slova, přístup k informacím a důležitost příslušného člověka.

Žádná celosvětová šuškanda nikdy nebude o britské královně nebo o mně: o Jejím veličenstvu se ví všechno, já zase zajímám patnáct nebo dvacet lidí na celém světě.

Putin je však na rozdíl ode mne pro svět důležitý a informace o něm na rozdíl od informací o brïtské královně byly nedostupné. V tom případě šuškanda je zákonitým jevem, který v takovém případě nastane vždy.

4 0
možnosti

Oprava: Zmizí na jedenáct dní, nikoli na jedenáct let.

Omluva za přepsání se.

0 0
možnosti
Foto

No, vysvetleni rusky diktator nepodal, takze nejspis byl nemocen a v takovem stavu, ze nechtel byt coby znamy, amfory lovici a ptaky letat ucici narcis viden. 

Proc o tom Olser napsal nekolik stranek nenavistnych blabolu, to vi jen buh.

5 3
možnosti

S panem Olšerem stoprocentně souhlasím, pokud jde o hodnocení problému islámských přistěhovalců v Evropě, ale naprosto s ním nesouhlasím, pokud jde o jeho rusofilství.

V jeho rusofilství spatřuji příčinu, proč v posledním roce shledávám jeho články stále slabšími a slabšími.

4 3
možnosti
Foto

recyklované obrázky, opakované vtipy, o textu nemluvě.

Horší se to, horší.

Ale někteří stále ještě nadšeně hýkají a tleskají.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce