Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vláda schválila účast na společných cvičeních. Žádná základna ani nebyla v jednání. Takže můžete být v klidu. Žádná invaze USA se nekoná.

10 0
možnosti
MS

Zkuste se zamyslet, kde bere aeronet ty svoje zprávy z vyšetřování vraždy. Taky se zamyslete, proč je provoz financován anonymně.

9 0
možnosti
Foto

Olser prebira tu nejvetsi spinu ktera existuje. Tak kratce po smrti zavrazdeneho Nemcova je to obzvlast odporne.  RvRvRv

12 2
možnosti
VR

Jakmile jsem si přečetl zprávu o údajném cvičení české a americké armády (tedy spojenců v NATO) na Moravě, očekával jsem okamžitý a masivní atak Kremlem placených diskutérů. No, nemýlil jsem. So, wellcome U. S. boys!

15 1
možnosti
PV

Nejde ani tak o ty dívky, důležitější bude, kdo se podepíše pod zvací dopis... Ale věřím, že se mezi našimi USAhujery najde opět nějaký ten nový Vasilko Bil´ak.

5 22
možnosti
Foto

víte vůbec, o čem je řeč???

12 1
možnosti

Už to tu někdo psal, ale to vyděšené kvičení a nelíčená panika rusofilů, komoušů, levičáků a celé té páté kolony, kvůli jedné zprávě o cvičení US army, ta je prostě k nezaplacení :-):-)

19 1
možnosti
PH

Už aby tady US army byla, ať se v noci nebudím strachy že sem vlítnou. To už jsem v minulosti slyšel. Doufám, že dočasně.:-)

2 3
možnosti
FS
BM

No a co! Skutečně se divím, že se nad tím pozastavujete. Společné manévry s americkými vojáky jsou běžné v jiných zemích, tak proč zrovna my bychom se tomu bránili. Rovněž základny jsou také běžné a místním to nevadí. Právě naopak, mají z toho zisky.

A možná, kdyby nějaká ta základna existovala například v Severních Čechách či na Ostravsku, tak by i klesla tamní nezaměstnanost.

13 2
možnosti
PM

Kolik Olšer za ty sovje nesmysly tak asi od rusáků bere?

12 2
možnosti
PH

200 000,- čistá ruka, v zelených papírcích.

1 1
možnosti
PM

Znásilňování rusáky v celé východní evropě v roce 1945 je známá, ale tabuizovaná věc. V Německu zanechali kolem 200 tis. levobočků, samozřejmě ne z každého znásilnění se narodil potomek....

13 1
možnosti
PK

Ale zase třeba ne každý levoboček musel nutně vzniknout znásilněním. ;-)

2 0
možnosti
PT

Tak porad lepsi s amikem dobrovolne nez znasilneni od rusaka, ne ?

14 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce