Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Výborný článek, který se opravdu nemůže líbit těm, jak někde konstatuje J Schneider, "se zjednodušeným pohledem a kteří mají při bližším pohledu k realitě daleko; a pro svůj vnitřní mír ji vyznávají dětsky bezelstné duše. (Avšak) pro nastolení nekomplikované a dělné společenské atmosféry si jí cení prohnaně cyničtí manipulátoři."!

5 6
možnosti
Foto

Já to vidím zcela opačně. Podle mne jsou manipulovatelní a manipulovaní občané vazaly RF.

11 3
možnosti
Foto

Pan Olser delal sveho casu (za sovetske okupace) redaktora budovatelskych, hornickych novin. Takze ma o manipulovatelnosti a vazalstvi vedomosti z prvni ruky. :-P

9 3
možnosti
JP

Pane Olšere, zvedněte se ze židle u počítače a začněte dělat něco rozumného, na rozdíl od Vašich nenávistných blogů. Ranní a odpolední procházka mezi normálními lidmi by Vám prospěla. Čistí hlavu.

10 4
možnosti
VK

14 ambasadorů USA v Praze na americké ambasádě

140 diplomatů Ruska na pražské ambasádě

A teď mudruj Olšere s manipulací:-P

13 3
možnosti
Foto

Jo, uz je to tak. Prezident Zeman behem prvnich par let uradu svym vazalstvim a podlezavosti vuci diktatorum dokazal to, ze ho coby statnika zvou a vitaji jen ti diktatori.

Neni to pritom tak davno, co prvnimu prezidentovi Ceske republiky pripravili pri spolecnem zasedani americkeho Senatu a Kongresu politici obou komor bourlive ovace.

Soucasny prezident po kterem nestekne v demokratickem svete ani pes je ostudou naroda.Rv

8 5
možnosti
Foto

I92v39a22n 15M95a39r15e81k

1. 3. 2015 9:46

!!Karma. Pokud se s nimi nesetká o nic  už nepřijdeme . O osudu střední Evropy jako centrálního bojiště je už dávno velmi dávno rozhodnuto .Možná by se dozvěděl pokračování báchorky o břidlicovém plynu který "spasil" Ukrajinu a mohl by závislosti na ruském plynu zbavit i nás, A to všechno by nás stálo maličkost.>>>Pouhopouhé  pokračování Majdanu a Debalceva na našem území !  Rv!!

6 10
možnosti
JF
RP

JJ, demence pokračuje.

5 4
možnosti
MP

Jak pejsek a kočička vařili dort a Olšer psal blog...

9 4
možnosti
Foto

L98e18o96n 79T81o61m26e61v

1. 3. 2015 9:22

Pořád lepší než být vazaly Ruska. Srovnejte si to v hlavě, stačí vidět statisíce Rusů nastěhovaných do evropských zemí nebo za oceán...a kolik Evropanů nebo amíků je u nich....

10 3
možnosti
Foto

I61v92a84n 88M95a36r51e26k

1. 3. 2015 9:49

Mysím že počet Rusů ve světě je srovnatelný s počty Američanů tamtéž (pokud ovšem počet Američanů není vyšší) 8-oR^

3 4
možnosti
RV

Pane Olšere, Vy máte neuvěřitelnou schopnost v jednom blogu splácat dohromady prakticky cokoli. Mě se politika současných USA a už vůbec ne EU taky nelíbí, zřejmě z jiných důvodů než Vám, považuji ji totiž za ostudně měkkou. S panem Zemanem se dá v mnoha věcech souhlasit, avšak jeho opilecko buranská sebeprezentace, je pro mě naprosto neakceptovatelná. Lepší kandidát bohužel v přímé volbě nebyl, to musím uznat. Nicméně jeho vlezdo.....ví do otvoru, který se zrovna Vám zdá být lepší, než ten americký, ještě neznamená, že ho za to mají všichni obdivovat. Přesně tohle totiž Putin potřebuje, nejednotnou a slabou Evropu, kterou může testovat a manipulovat tam kde ji chce mít. Tohle slabošské strkání hlavy do písky před skutečnou hrozbou, kterou Rusko je, nás bude pravděpodobně ještě velmi mrzet. Velkým pomocníkem průšvihu, který se na nás valí z východu je právě Vámi obdivovaný Zeman a obávám se, že tomuto průšvihu budou nějakou dobu ( než jim to dojde ) budou tleskat masy lidí s podobnými názory jako máte Vy.

6 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce