Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Znovu opakovana historie Ameriky ocima komunistu. Vyvracet popadesate vsechny ty lzi nema cenu, ale pro poradek - v poslednim, jako vzdy demokratickem referendu v Puerto Rico utrpeli separatiste mohutnou porazku.

0 0
možnosti

J95a97r93a 39R15a89n93k

28. 1. 2015 19:13

Ta fotografie sochy svobody je perfektni, jeste by mel drzet Kalacha;-D

1 0
možnosti

Nad výroky pana prezidenta Zemana není třeba se pozastavovat; ze všeho opět vyplývá, že"svět chce být klamán". Fenomen pokrytectví i v případě hodnocení vzniku Kosova a anexe Krymu je prokazatelně přítomný. Nejsme jediný národ, který byl nucen překrucovat skutečnost v nereálnou hru tak dlouho až si zvykl na přítomnost lži jako na něco samozřejmého a nezbytného. Pravda by totiž bolela. !!

2 0
možnosti

No já si osobně myslím, že vůbec nemá cenu listovat historií, kde USA vyvolaly válečný konflikt.  Měla by mne zarazit  mne však  jedna věc a to kdo dal USA právo označovat osoby persona no grata a chtít, aby to dodržovaly všechny země. Tady je jasně vidět, že USA se vžily do role celosvětového četníka se vším všudy. Pokud vím, tak ČR je alespoň dle Ústavy,  suverénní zemí, tak si snad prezident může zvát na návštěvu koho chce a nemusí se doprošovat souhlasu USA nebo EU. Nebo jsme snad pod protektorátem "Bémenundméren"  USA či EU, aby nám dávaly povolení. Tohle bylo snad naposledy za Hitlera a nemám informace o tom, že by nám naše zahraniční návštěvy za bolševika schvaloval Sovětský Svaz. Co ten dotyčný udělal, je snad masovým vrahem nebo válečným zločincem?????. USA by měly ctít mezinárodní právo a vydat k trestnímu stíhání toho vraha od Brna, nebo tu "studentku", co zavraždila svoji spolubydlící v Itálii nebo toho pilota, co sundal lanovku v Cavalese atd. a ne se chovat jako okupační velmoc a pro své občany na území okupovaných států chtít beztrestnost a nařizovat zemím s kým se smějí stýkatRv

7 2
možnosti

A62d10a84m 14S37t97a20v96a

28. 1. 2015 11:11

"....schvaloval Sovětský Svaz....": Autore, vy jste tehdy nikdy nezaznamenal nic o autocenzuře, která se ovšem vztahovala i na politiky, kterým se jen při vzpomínce třeba  na nějakého, samozřejmě že taky zloducha, Slánského, stahovala prdelka, že si nemohli ani prdnout?  Nezkreslujte situaci!!! Za SSSR to byl bezbřehý  teror, kdy si nikdo nedovolil udělat cokoliv, o čem měl jen tušení, že by to bylo proti vůli ÚV KSSS!!!

1 0
možnosti

Velmi dobré a hlavně aktuální !!!

5 1
možnosti

Já si myslím, že Den holocaustu má být využit k něčemu jinému než jsou vyjádření politické povahy.

1 0
možnosti
Foto

Nejak jsem prehledl vasi zcela jiste dobre minenou vyzvu i u dalsich vyjadreni politicke povahy :-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce