Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J69i40r37i 84B59i33l76i55n70a

28. 12. 2014 10:36

Rusko nema pravo posilat bez svoleni Ukrajinske vlady na jeji uzemi vubec nic. Ani zbrane, ani hrdlorezy, ani zadne jine konvoje. A uz vubec nema pravo Ukrajine zakazovat ucast v nejakych organizacich.

Ceskym komousum kteri pamatuji "stare zlate casy" Sovetskeho svazu to jak se zda ne a ne dojit.

Na te fotce je pochopitelne rusky neonacista v ruskem vezeni. Olser na to byl nekolikrat upozornen, ale lze spokojene dal.  Rv

3 0
možnosti
JZ

Když jste tak hezky popsal, co všechno ruské humanitární konvoje dovezly na východ Ukrajiny, mohl byste taky napsat, co si na oplátku odvezly.

0 1
možnosti
JP

Parazit vždy přesvědčí hostitele o jeho nepostradatelnosti

     Vítězství lidských parazitů není však dlouhodobé. V kadém společenství se vždy najde dost šťouralů, kteří je dříve nebo později odhalí. Ono totiž nelze donekonečna předstírat, že míiliardy dolarů, kterých se mi podařilo zmocnit jsem ukradl proto, aby se nám všem dařilo lépe a radostněji. A tak se musí mlžit. Rozkradené miliardy opravňují parazita k tomu, že sám sebe může dávat společnosti za vzor a odsuzovat "společensky nebezpečné vyvrhele", kteří po něm jdou. Tymošenková je jasný případ parazita, který (pokud se zmocní miliard dolarů) prohlásí všechny věřitele za gaunery, jež je nutno vyhubit z povrchu zemského. Neboť parazit, zvláště je-li podporován "zcela dobrými" úmysly NATO, nezná (bývalého) bratra.

     Žasnu, jaké množství lidí dává najevo, že nejsou schopni prohlédnout jednoduché triky lhářů. Věřím, že všem, kdo normálně uvažují, je známo, že historické změny nemohou být nikdy připisovány těm, jejichž jména zdobí "vrcholnou politickou reprezentaci, zvolenou ve "svobodných" volbách. Tito lidé se u politického kormidla stále mění. Zcela jiná kategorie jsou vojenské složky státu, zbrojaři a bankovní sektor. To jsou síly, které primárně rozhodují o vývoji v té které společnosti. Naivní, důvěřivá veřejnost si může volit koho chce a je jí to houby platné. Tyto síly, které shromažďují stovky miliard dolarů, si žádnou občanskou společností nenechají do svých konečných cílů mluvit. My volíme, koncerny si udělají své. Politici, kteří jsou voleni námi při "svobodných" volbách, jsou pouhými loutkami v rukou velkokapitálu. Proto také ten současký obrat, co se týče spolupráce s Ruskem na poli boje vůči mezinárodnímu terorismu. 17. bil. dolarů dluhů USA svědčí o tom, že hlavní slovo tam mají silové složky, které na státním rozpočtu parazitují. Po krachu bank přišel na řadu zbrojní průmysl. Je třeba harašit zbraněmi a přesměrovat svou vinu na ty, kdo s ní nemají nic společného. "LId" podvodníkům zobe z ruky.

2 3
možnosti

Už je tady jistý pokrok, dříve Olšer u té první fotky dodával popisek "Ukrajinský banderovec". Dnes používá popisek - bez komentáře, snad se dočkáme, že k němu časem napíše i pravdu - Ruský nácek....

6 2
možnosti
KD

I Juščenko je z Tymošenkové znechucen...

2 1
možnosti
BK

Velká karma, pane OlšereR^.

7 6
možnosti
VS

Koukám, že "pan Chrástek" padl, ale vstala nová bojovnice...

7 1
možnosti
Foto

koukám, že melete z posledního

4 2
možnosti

Že by to náš mistr "novinářského řemesla" nezaznamenal? I Ruský ředitel Červeného kříže prohlásil, že ony "humanitární konvoje" jsou nezákonná invaze do cizího státu. A malá poznámka, ta vaše první, neustále recyklovaná fotka "bez komentáře" je záběr z Ruské věznice, na ruského nácka, ale to vy velmi dobře víte, že?

http://www.lidovky.cz/sef-cerveneho-krize-v-moskve-neveri-ruskym-humanitarnim-konvojum-10j-/zpravy-svet.aspx?c=A141225_214237_ln_zahranici_mmu

7 2
možnosti
MB

Někdo na východ Ukrajiny vozí invazní potraviny, někdo tam posílá mírové bomby.

2 5
možnosti
VK

U té copaté paní mě nejvíce fascinuje její zázračné uzdravení. Ve vězení byla v posledním tažení a lékaři ze Západu požedovali snad operaci páteře a šup , je venku a zázračným proutkem je opět fit.Prostě to hraje tak, jak se jí to hodí a my hlupáčci jí na to skočíme.

9 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce