Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

L49u65k29a42s 80M84a29d13l98e

23. 12. 2014 7:17

Diskuse pod 4 musketyrama-Olserem,Vyvadilem ,Nigrinem a tim co byl u STB(Sorry meno sem zapomnel) sou nejlepsim matrosem pro Novou Ceskou Sodu

1 0
možnosti

Zase poctivý článek, dík.

2 3
možnosti

J19a51r65a 68R97a75n45k

22. 12. 2014 19:28

Takze urcite znate ten, jak prisel Putin k moci:

https://www.youtube.com/watch?v=IpiZw1R8w-c

1 1
možnosti

Takhle bych teda nechtěl dopadnout - absolutně přijít o schopnost kritického vnímání informací z různých zdrojů

Naprosté pomíjení toho, že každá strana má svůj pohled, svoje zájmy, své způsoby manipulování s údaji. Zbývá jen urputná snaha napasovat vše tak, aby vycházelo, že Rusko je nevinnou obětí zlých nepřátel.

10 4
možnosti

mozna ze by bylo vhodnejsi, abyste uvedl priklady, kde se dopustil autor chyb, pripadne nejake manipulace - melo by to vetsi vahu nezli jen kritika bez dukazu

3 3
možnosti

Když si přečtete starší články pana Olšera, tak zjistíte, že jednotlivé úderné odstavečky neustále recykluje a skládá znovu a znovu v jiném pořadí, jak se mu to zrovna hodí. Díky tomu dokáže tyto "kompiláty" produkovat s neuvěřitelnou frekvencí. Bláboly o tankerech můžete nalézt už ve dvou starších článcích:

http://olser.blog.idnes.cz/c/405107/Story-o-tom-ze-kdo-nebyl-za-mrizemi-nebyl-nikdy-sefem-Naftogazu.html

http://olser.blog.idnes.cz/c/403692/Putin-dava-sve-vyplaty-v-rublech-do-vlastenecke-Banky-Russia.html

V prvním případě byl na nesmysl upozorněn v diskusi, ve druhém mu to prošlo. V obou případech se pak známé firmy (Vysočan, Blažek, Mikula, Kouba) v komentářích rozplývají:

"Zase poctivý článek, dík!", "Pěkný článek, naprostý souhlas, tentokrát i velmi vtipně napsaný. Jen tak dál, ať se místní nesebevědomí diskutéři malinko poučí."

Nijak je nevzrušuje, že chválí stále stejné, doslova a do píseme zkopírované odstavce, s minimem nové hodnoty. Blábol o tankerech mu dnes chválí již potřetí. Ovšem nejlepší je, když dojde na předpovědi autorových fans:

"Myslím, že teď už je Rusko tak silné, že ho USA s EU nemohou ekonomicky zničit." (Karel Blažek, 2.4.2014)

Co na to říct? :-)

8 4
možnosti

"Pan Chrástek" by řekl, že tímto způsobem tvoří všichni kvalitní autoři...:-)

9 3
možnosti
Foto

Výše karmy nic neznamená. Já bych se nedivil, kdyby odkaz na každý článek p. Olšera (Vyvadila...) byl rozeslán prostřednictvím těch přátel ruského lidu (nebo jak si nadávají) všem příznivcům, nebo dokonce i do Ruska s pokynem klikat na karmu z různých IP adres.

7 2
možnosti

Divné, přitom už sem tu lež o plynu a tankerech jednou psal a dostal za to co proto, nevadí mu to?

No psal, zkopíroval z jednoho z těch obskurních proruských webů, odkud sbírá ty své "informace"Rv

11 3
možnosti
Foto

I76v72a34n 97M52a26r78e22k

22. 12. 2014 10:04

!!Je zajímavé sledovat zde zuřivé a nenávistné protesty několika destítek "jediných co znají tu pravou pravdu " a výšku karmy ! Výraz "mlčící většina" Vám už asi nic neříká ,a nebo to už neplatí  ? ! ? ! 8-o Rv !!

5 7
možnosti

Zuřivé a nenávistné Marek-u? Je to jen pravda  proti lži, Marek-u, hádej na které straně je Olšer?:-)

6 5
možnosti

Osobně se přikláním k názoru profesora Kellera, našeho europoslance, který logicky konstatuje, že přes konflikt vyvolaný Západem na Ukrajině, bude záminka k vojenskému zásahu v Rusku. Jde o to, zmocnit se surovinových zdrojů. Všechna média mají sloužit této propagandě. Taková média nemohou být finančně soběstačná. Musí být skrytou formou financována. Pokud se většina lidí odkloní od špinavé propagandy vedené pouze jednou stranou, připomíná to starým lidem padesátá léta. Militantní propaganda nenávisti k Rusku má za účel udržet si přízeň těch, kteří se nechají obelhat. Tak to bylo ostatně i dobách hrůzného propagandistického komunistického teroru. Dnes jsou  přesně okopírované tyto boševické manýry druhou stranou. Příznivci obou hrůzných lživých her s lidskou psychikou jsou osoby nevyvážené, v jistém slova smyslu nedospělé. Nedokážou si utvořit vlasní názor a tak papouškují ubíjející propagandu lži, kudy chodí. Tito frustráti se nikdy nemohou stát dobrými ekonomy nebo podnikately, protože jim naprosto chybí realistické chápání světa.

   V Německu, především v jeho východní části, se stal Putin národním hrdinou. Je tam na výsluní popularity. Dříve dobře prodejné noviny i časopisy čelí nezájmu čtenářů. Jednostranná propaganda nikoho nepřitahuje. Je zcela jasné, že USA a EU bude muset vydat miliony dolarů za propagandistické zdroje, jako je například radio RFE a zesílit činnost špionážní diverze. Také je nutné financovat všechny servilní zdroje, připravené šířit svou   proamerickou, militantní propagandu.

    Je nad slunce jasnější, že pokud se USA podaří vnutit Rusku válku (dnes pro to dělá maximum), obří americký dluh tím zmizí, jako mávnutím kouzelného proutku. Už pro svůj plán vyvraždily tisíce Ukrajinců ruského původu. Svůj cíl sledují i hladomorem, když doporučily Porošenkovi, aby neplatil důchod statisícům důchodců na východě Ukrajiny.

   USA čekají, kdy z těchto zvěrstev rupnou Rusům nervy. Ty hrůzy se nedají donekonečna vydržet.  Válka "made ii USA"

11 11
možnosti
Foto

Zapomněl jste podpis: Čest práci soudruzi. Jinak se to definovat nedá.

11 8
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce