Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Muzete to zkratit na 2-3 odstavce? Prilis dlouhe, nevydrzim tak dlouho cist tolik spatlanin...

8 3
možnosti
RH

Krvelační Imperialisti můžou i za zaostalost ruské ekonomiky..

12 1
možnosti
SB

Především by pan Olšer měl vysvětlit, jak je možné, že někdo jiný může Rusku takhle zatápět. V tom případě pan Olšer nepřímo přiznává naprostou zaostalost Ruska. Vždy dostával na lopatky ten silnější toho slabšího, nikoli naopak.

Jestliže Rusku, kterémá největší zásoby surovin na světě, někdo diktuje podmínky a jestliže i s jeho zásobami ho srazí na kolena, tak by se Rusko především mělo stydět za to, že k tomu došlo.

8 1
možnosti
SB

Já především nechápu, jak nějaká intervence na mezinárodním trhu za vyšší nebo za nižší ceny toho či onoho (v tomto případě ropy) může být považována za terorismus.

Už Eduard Štorch popisuje, jak dvě tlupy lovců se hádaly o to, zda nabízené pazourky mají cenu dvou sobů, nebo tří. Nakonec našly kompromis: Soby dali jenom dva, ale přidali k nim zajatého Kopčema. Zkrátka a dobře: obchoduje se nikoli od starověku, tedy od prvních civilizací, nýbrž už od pravěku, tedy od doby prvních lidských tlup. A stejně dlouhou dobu existuje handrkování o ceny.

12 1
možnosti
JP

Je hezké, že jste si vzpomněl na prvobytně - pospolnou společnost. Považuji za úžesné, že z toho vycházíte dodnes. Volání krve Vašich předků je silnější, než Váš rozum.

0 1
možnosti
JV

J88a80n 90V65l30č14e49k

19. 12. 2014 7:44

Olšer opět kydá hnůj.

9 3
možnosti

To je zase spatlanina:-)Rusko má největší zásoby zlata 12500t. Těžko a hlavně jsou v zemi a i při dnešních cenách není jejich těžba příliš rentabilní. Jinak v trezorech má Rusko 1150t zlata, což je sice za poslední tři roky nárůst asi o 200t, nicméně je to stále polovina toho co má třeba Itálie nebo Francie. O USA s 8100t ani nemluvím.

13 2
možnosti

A o mrtvole zvané BRICS, snad už  není třeba vůbec hovořit.....:-)

11 1
možnosti
VS

Pokaždé si říkám, že tohle už je vrchol. Ale on pokaždé ukáže, že hranice prostě není.

Spojené státy znárodnily tisíce bank, automobilek a dalších podniků...  Co na to chcete říct?

16 1
možnosti
MB

že autor potreboval svoju dennú dávku úzkosti niekam vypustiť a blog je ideálne miesto. Buďte rád, že nezajme nejakých rukojemníkov alebo že nevyhodí do povetria barák.

8 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce