Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J59a15n 37F59o41r12s91t

20. 12. 2014 19:33

Ten pán nepíše nic nového, pouze shrnuje pro něj relevantní souvislosti a píše to česky. Každý, kdo sleduje NEJMÉNĚ 5 anglicky, 5 německy píšících, něco málo ruských a francouských alternativních zdrojů, ne massmedia (ta potratila již veškerou důvěryhodnost), ví, o jaké podstatné téma se zde jedná. Hegemonie US a způsob okrádání celého světa byla zajištěna "olovem a dolarem". Finanční systém v US je v naprostém rozkladu, domek z pochybných derivátů. Vstupujeme do nové fáze dějin, vyznačující se multilateraritou (BRICS). Dolaru odzvonilo, všichni to ví. Tady není co zachraňovat. Pro koho není důležité jen nedělní pečené kuře, ví tudíž, co se kolem děje. Falešnými vlajkami se ovládají masy pitomců, booože a že jich je, jak vlajek tak i těch druhých. Každý to má ale ve vlastních rukou, nebýt pitomcem. Trik s falešnými vlajkami je starý jako lidstvo samo.

1 2
možnosti
JJ

J14a65n 15J80e47n79i21c

21. 12. 2014 22:49

Dolaru odzvonilo? A jak se to projevuje? Obávám se, že ten domek z chatrných derivatů toho pořád ovládá tolik, že každou jejich chybu zaplatíme i s chlupama...

0 0
možnosti
PT

Na tom něco pravdy bude, kapitalismus je prosperita a ekonomická výkonnost kdežto ruský státní kapitalismus to je zaostalost a nevýkonnost. Takový stát bez know- how a technoligí ze států kapitalistických  chřadne a chátrá až do pravěku. No a tam je potřeba dnešní agresivní a zákeřné Rusko poslat, tedy nedodat jim nic co by mohlo jakkoliv posloužit pro vojenské účely.

Komická představa jak by vypadaly státy Varšavské smlouvy pokud by byli od války odříznuty komplet od technoligií ze Západu. To by se zřejmě jezdilo orat s volama a ruchadlem.

1 0
možnosti
JK

Tahle Olšerova primitivní demagogie, odsuzování všeho západního a amerického 

a adorace všeho co pochází z Moskvy, to překonává i normalizační Rudé Právo!... ;-D

Ale dneska už taková nesmyslná tvrzení (od toho úderného nadpisu až po závěr) 

budí u lidí spíše soustrastný úsměv, překvapení či údiv nad tou přemírou lži a nenávisti. 

Přemýšlím jestli Olšerovi tyhle proruské, vlastně spíše proPutinovské (protože tohle Rusům rozhodně neprospěje) bláboly někdo platí, protože nevěřím, že takovouto prostituci dělá zadarmo, že to dělá jen a jen jako koníčka. To by byl dost podivný koníček!!  

Když si čtu tyhle články, vzpomínám na totalitní tzv. normalizační dobu před třiceti lety, 

kdy noviny museli povinně uveřejňovat na přední straně přesně takovéto stupidně demagogické články.... a nikdo tehdy nemohl proti těm lžím ani muknout.

Resp. mohl, ale žádné noviny nic proti uveřejnit nesměli.. a kdo se v tomto směru přesto pokusil veřejně protestovat  či zveřejnit svůj názor neoficiální cestou, riskoval přinejmenším ztrátu zaměstnání, ti odvážnější pak žalář. ..:-/

A již v tehdejší době psal náš Olšer obdobné přihlouplé články demagogicky hájicí  vše, co přišlo z východu.. a odsuzující vše ze západu... Tehdy díky tomu mohl procestovat celý svět.. Dneska je to už jen asi takové menší přilepšení k důchodu.. 

A jelikož je to asi v rublech, tak doporučuji gáži rychle převést na korunový či dolarový účet.. !!;-)

2 1
možnosti
TN

Tentokrát to nebylo tak zběsilé nelogické přeskakování z tématu na téma a podařilo se mi přečíst celý váš článek.

Ale mám pro vás tip. Napište si vždycky na papír, co vlastně chcete "zdůvodnit" a v průběhu psaní článku se na ten papír často dívejte a kontrolujte si, jestli se držíte plánu. Tentokrát se vám to podle mě totiž moc nepovedlo.

Když shrnu obsah článku, tak jak jsem ho vnímal já, tak mi vyšlo toto: V první části píšete o tom, že je v Rusku krize a neustále napadáte USA za to, že ji způsobily. "... Rusko za svoji krizi nemůže; způsobily ji úmyslné kroky USA a EU ...", "... Kolik takto fixlujících domácích společností způsobilo současnou krizi Ruska? ..."

A ve druhé části píšete o tom, že v Rusku žádná krize není. "... Novináři píšící o Rusku na mizině neberou, resp. nechtějí brát v potaz, že Rusko je členem společenství BRICS (Brazílie, Rusko, Indie, Čína a JAR) a nedávno podepsali na třicet obchodních dohod s Čínou a Indií ...", "... Putin se s čínským prezidentem Si Ťin-pchingem podepsali kontrakt na 38 miliard kubických metrů plynu na 30 let ...", "... Inu, nevím odkud čerpala média katastrofické zvěsti o současné ekonomické situaci v Rusku, ale dle mých zdrojů a ně těch západních, několik milion nejbohatších Rusů hodnotu rublu ani nezaregistrovalo ..."

Tak jsem se ztratil. Z čeho vlastně USA viníte? Způsobily Rusku něco, co není???

7 1
možnosti
TN

Na minusech se mi líbí, jak je to vyargumentovaný názor. ;-)

0 0
možnosti
JJ

J19a80n 82J56e36n85i29c

19. 12. 2014 17:24

Je vánoční čas a tím i čas pohádek. Tahle se náramně povedla... Především ta s tím zlatem. To už jsme tu nedávno měli 50 rublovou minci se 4,1g zlata... Taky bajka jak vyšitá a to jsou tu i děti, které tomu věří... Ještě že máme i tyto lidí, alespoň se nenudíme... Pěkné vánoce a ještě lepší pohádky!!!

4 1
možnosti
PR

Rusko nechce válku, Rusko už válčí pane Olšer, ale to nevidíte, protože nechcete vidět.

4 3
možnosti
PH

P33a33v74e92l 32H15o13r53á24k

20. 12. 2014 0:32

USA válčí už padesát let, co jsem na světě. Tak v čem je problém?

1 0
možnosti
JP

Všechno zlé pro něco dobré.

    Rusko s definitivní platností pochopilo, že je třeba se odstřihnout od zahraničního kapitálu. Tato obrovská země má veškeré možnosti samostatného, plnohodnotného přežití, aniž by ovládal cokoliv zahraniční kapitál. Rusové se shlédli v dolarech. Ten, kdo dával najevo svou zámožnost, platil dolary. To patřilo k ruskému bontonu, stejně, jako mít ze Západu koupeny nejrozličnější luxusní předměty. Teď je ten beránek, co se zdánlivě ochotně otřásal, shodil. A to je dobře! Od nynějška mají možnost Rusové prokázat svou sílu. Říká se tomu konkurenční boj. Nikoliv hodinky ze švajcu, ale vlastní a lepší. Nikoliv mercedesy z Německa, těch jezdí po Rusku desetitisíce.

    Kdo seje vítr, sklízí bouři

      Tento předěl je historický, už proto, že se nedá vrátit zpět. Je to začátek konce našeho odbytu zboí do RF. Nejde donekonečna transportovat plyn přes území zlodějů, kteří si velkou část produkce "přivlastní". Jako výsledek za zlodějny je nenávist megazlodějů, kteří ho ve velkém kradli a touha, vůči tomu, kdo se nechal okrádat, rozpoutat válku za pomoci zločinných sil Západu. (Pro dobrotu na žebrotu). Tuto svou hospodářskou politiku důvěry v podvodníky musí Rusko dramaticky změnit. EU zabránila, aby ruský plyn šel mimo území megazlodějů. Jako by nám všem záleželo na tom, aby tito gauneři kradli dál.

    Co na to Čína? Říše Středu už si řekla své. Dala si půl roku načas, aby analýza, jíž vyhodnotily situaci čínské tajné sluby, byla co nejpřesnější. Je to jednoznačný odsudek Západu! Čína bude se Západem obchodovat, ale bude se mít na pozoru. Čína dnes ví s jistotou, že pokud světové bankovnicví s hegemonií USA bude mít důvod zastavit její rozmach, udělá to.   

    Dnes se nikdo s truhlicemi plnými zlata tahat nebude. Doba Sindibáda minula. Vše bude jistě probíhat bankovními převody.

    Ti, kteří si vybrali za terč Váš blog, jako hromosvod pro jejich frustrace, dávají svojí úrovní myšlení nejen výpověď o nich samotných, ale i výpověď z práce.

6 6
možnosti
TD

Milý pane, až budou v Rusku vyrábět lepší hodinky než ve Švýcarsku a lepší auta než v Německu, tak sním vlastní klobouk. Příležitost vyrábět si všechno sám měli a mají úplně všichni a pořád. A ropa je trvale nad 100 USD teprve od roku 2011, takže fakt nechápu, proč všichni zase řvou jako protržení, že jí Západ zákeřně srazil, aby poškodil Rusko. Do roku 2010 jim to nevadilo?

Čína že odsoudila Západ? Ale božínku... A co jim vadí víc? Nízké ceny ropy nebo odpor proti právu národnostních menšin na sebeurčení?

5 3
možnosti
Foto

J70i62r94i 11B77i66l56i40n86a

19. 12. 2014 10:06

To se nam tady zase urodilo. Uz nekolik mesicu nas komunisticti "novinari" presvedcuji, ze sankce Rusku neuskodi. 

Ted kdyz je rubl na hromade tak je to zase vina Ameriky. Rekl bych, ze Amerika je na vine i kdyz se u Olseru v panelaku ucpe zachod. ;-D

10 3
možnosti
LM

L45u95k37a16s 18M27a26d81l13e

20. 12. 2014 7:08

A kdo jinej by tak asi za to moch?!?!

U Vyvadilu to bude nemlich to samy;-)

A Nigrin ten muze bejt rad,ze Amerika toho tygra drzela na uzde

1 0
možnosti
ML

Skvělý článek, který nekompromisně nastavil zrcadlo celému tomuto prohnitému režimu ovládajícímu celý svět. Ani se nedivými tolika nenávistným reakcím na váš článek. Holt, pravda se těžko snáší....

Karma R^

7 9
možnosti
LR

A hořekovací nesmysly od Vás se snáší ještě hůř. Nejsou hloupé. Hůř. Jsou směšné.

4 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS