Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

"Dnešní Ruská federace má naproti tomu všechny znaky demokratického státu, ať se to někomu líbí nebo ne – ústavu, volené instituce, prezidenta, parlament a vládu. V zemi fungují nezávislá média a existuje systém více politických stran. Navíc referendum na Krymu proběhlo spontánně, bez násilí a donucovacích prostředků…" - ak toto myslel autor vazne a nie ako vtip, tak to dehonestuje cely clanok.

ps. autor tvrdi, ze krym bol od r 1783 rusky. ten rok som si neoveroval, zrejme ma pravdu. len zabudol ze v stavajucom case bol a je ukrajinsky. kto, kedy a ako ho presunul do spravy ukrajiny je lahostajne. faktom je, ze krym je castou ukrajiny. ziadna nasilna anexia to nezmeni. ps. hitler si tiez myslel, ze risa bude 1000-rocna a ze rakusko je jej sucastou.

"A jak to jde se sankcemi v Rusku? Že prý velmi zle?" - to sa treba spytat ruskej narodnej banky. kolko dolarov vynalozila na zachranu rubla. zatial zbytocne. ledaze by autor tvrdil, ze pokles rubla je velmi vyhodny. totiz niektori diskuteri to tvrdia. v tom pripade ale ruska narodna banka kona proti ruskym zaujmom.

"Odmítne-li Francie poslat Rusku loď Mistrál, bude Francie pro celý svět nespolehlivým partnerem v nákupu zbraní" - pokial viem, je prave rusko nespolahlivy partner pre jeho manipulacie s dodavkami ropy a plynu. aby sa tomu europa pre buducnost vyhla, zacala diverzifikovat. a to je pre rusko, kde je cca 50% hdp z dodavky tychto surovin velmi zla sprava.

8 7
možnosti
MD

Rusko urcite neni idealni spolecnost. Ma vsak pred sebou vyvoj a kdyz bude dobre spravovano pak i budoucnost. Zatimco EUSA ve sve (dokonalosti) uz zacina slusne degenerovat. Jen usednout a zamyslet se nad nami, jak to ridime, zacina byt na zaplakani.

11 5
možnosti
PV

Autore, tyhle "novináře" nemůžete brát zase tak vážně, vždyť se podívejte, kdo podle nich rozpoutal II. světovou. To už dávno není sedmá velmoc, jen přicmndávači současnému velmi originálnímu demokratickému režimu. Však si vzpomínáte, jak to bylo za komára, tihle se poučili, oprášili staré poučky a jedou si svou propagandu... Otázkou je, za čí peníze? Otázkou je, jak je možné, že se jim nechce blinkat, když ráno kouknou do zrcadla.

A Putin? Ten to má celkem lehké - ohromná podpora doma, ve světě uznávaný nejmocnější politik... A vojensky? Však Napoleon, Hitler a podobní by mohli povídat...

Je tu jedna věc, která mě trápí mnohem víc. Jak mohlo tolik spoluobčanů naletět na ten klín vrážený mezi bratrské slovanské národy? A pokolikáté už...

8 7
možnosti
Foto

Výborně. V roce 1968 to jistě nebyl klín vražený mezi bratrské slovanské národy, ale asi jen dřevěná tříska.

6 5
možnosti
MM

Tříhvězdičková karma je slabota. Stejně jako tříhvězdičkový mrazák, nebo hotel

5 0
možnosti
MD

Pan Putin je prevsim 'statnik' jaky vzdy chybel a chybi nam, ceskym prodejnym dvkeam.

Pro vas karma.

10 5
možnosti
JT

Chce to si projevy poslechnout, celé.

2 0
možnosti
Foto

Presne stejne argumenty a nekonecne omilani diktatorovych lzi pouzivali nekteri jedinci v dobach, kdy natupoval k moci Hitler.

Bratri Slovaci by rekli, ze se naseho rudohnedeho pana bloggera zmocnuje "besnota".

5 7
možnosti
Foto

Putin neřekl nic jiného, že pokud nás nenecháte dělat co chceme, tak můžeme začít válku a vy skončíte jako Hitler. Putin to řekl úplně stejně jako terorista držící rukojmí a hrozící, že ho zabije, ale že za to budou moci ostatní, protože nesplnili jeho požadavky. 

Putin je Hitler 21, století. A je potřeba to zdůrazňovat a bojovat proti tomu. I Hitler měl svou pátou kolonu, stejně jako Putin v Čechách mimo jiné v osobě některých blogerů.

12 10
možnosti
AS

A30d92a73m 35S45t80a60v33a

6. 12. 2014 8:49

Flaško, mohl byste toho Putina citovat a ne tu uvádět nějaké své výplody mysli?

4 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce