Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

a tohle si říká novinář ....;-(

4 1
možnosti
JP

Kdo spí, nezlobí

   Ti, kteří podporují zdravý spánek v pracovní době, musí mít svého idola opravdu rádi. Je to vskutku inovační řešení průběhu pracovní doby. Proto navrhuji pro příznivce knížete, aby  realizovali svou pracovní dobu se šesti hodinami spánku, časem na oběd a zbytek přežili s mžouráním a nesrozumitelným huhláním. Člověk, který usne jako špalek v práci, musí být magnetem pro všechny, kdo by ho chtěli napodobit, a proto ho obdivují. A abych nezapomněl, ještě jsou to obdivovatelé "Pussy". Který normální mužský by ji neměl rád. To je ten pravý člověk velkého formtu, díky němuž němuž admin slovo "Pussy" nesmázne. Jó, kníže nám to zařídil, protože se hlásí pouze ke všeobjímající slušnosti.

   To takový Kalousek skrytý za jeho zády je jinačí formát. Když nakoupil něco pro armádu, kde jako pravý mírotvorce, křesťan, působil, škudlil natolik, že padáky, které koupil, se vůbec neotvíraly. Skok s Kalouskovým padákem byl přímo do náruče Boha. Kilometry zápalných šňůr, co se nedaly zapálit, protože byly dávno po záruce. Takový šikula přece nemůže být odejit z vlády. Takového si musíme hýčkat, protože ti příznivci, co šetří, by nakupovali stejně úsporně, jako jejich idol. Proto ho volí. Každý parašutista tak bude mít jistotu, že se jeho padák neotevře. Ale, co by člověk pro úspory neudělal? Dokonce i letadla "Casa" s velmi krátkým doletem, jsou důvodem oslav schopností armádních nákupčích. (Já vám dám, aby to létalo dál , než za humna). No, podařilo se. Kde lidské oko spočine, všude jsou vidět blahodárné účinky Kalouskových úspor. Na nějakém tom mrtvém nezáleží. Nebuďme přízemní. Kdo chce šetřit, na nějaký ten lidský život nesmí hledět. Potom je nutné všem oponentům spílat do estébáků, a tím se odvede pozornost od vzorného a příkladného získávání majetku. Zatímco jsem si v politie vydělal 5 mil., uložil jsem 750 mil na svůj účet. Je to poctivé a transparentní. A proto pozor na StB živly a proruské separatisty. Ti totiž mohou za všechno. I za padáky.  Já ne, to on!

6 5
možnosti
Foto

Ty uložené miliony na účtu - na to máte nějaký důkaz, nebo je to jen takové číslo, aby se neřeklo a někteří jednodušší rudí spoluobčané Vám za halasného souhlasného hýkání klikali na plus? :-P

3 3
možnosti
MJ

Karma, pěkně souhrnně všechno na hromadě i s odkazy.

9 9
možnosti
Foto

A taky urážky, zesměšňování, dehonestace .... přesně tak to rudá zvířátka mají ráda a tleskají tomu :-P

11 7
možnosti
EK

U mne dobrý.R^

Tak pan Závladský prý už vás nebude číst.No to je ztráta,to snad nepřežiju.;-D

6 7
možnosti
Foto

To se mi nelíbí, že to nepřežijete, protože to pan Olšer přijde o jednu ze svých skalních fanynek :-P

10 6
možnosti
Foto

co se stalo tak významného, že autor musí zvracet 2x denně???

7 3
možnosti
Foto

Přiznejme si, že pan Olšer je díky své závažné nemoci adminy chráněn a tak to musíme brát. My, zdraví, jsme v tomto ohledu bráni jinak a musíme se hodně mírnit, hlavně v titulcích. Takhle jsem například před časem dopadl já:

Dobrý den,

 

Váš článek Na výzvu redakce jsem psal o hovnech. A nedostal jsem ani těžítko! byl stažen na Váš osobní blog, neb jste porušil kodex blogera. Tam mimo jiné stojí, že jsou zakázány texty obsahující vulgarismy (zvláště v titulku a perexu), pokud není vulgarismus ojedinělý a nevyhnutelný pro celistvost textu (o přípustnosti v případě sporu rozhodnou administrátoři).

 

S pozdravem

 

Patrik Banga

K tomu není co dodat kromě toho, že proti panu Chaarovi byl pan Banga demokrat.

4 1
možnosti
Foto

J53i46r29i 31B64i80l47i81n54a

28. 11. 2014 19:43

Tedy, ne ze bych chtel klesnout na uroven ceskych nacistu, komunistu nebo nedejboze na uroven soucasneho demokraticky zvoleneho prezidenta :-P, ale pokud zde nekdo predvadi "onanii spojenou s prvnim orgasmem v zivote", tak je to sam pan blogger. Rv

7 8
možnosti
VS

A máme tady hlavního úchylného protagonistu - rádoby žurnalistu a  exhibicionistu v jedné osobě, prahnoucího po zviditelnění...

7 7
možnosti
Foto

J70i46r75i 47B24i97l47i34n15a

28. 11. 2014 19:50

Cim vice spiny a oplzlosti, tim vetsi karma. Proto skutecne novinare pan Olser prilis rad nema.....:-/

3 6
možnosti
MN

mozna stoji za to uvest to, co Kalousek rikal o svem zameru s obrazem. "Puvodne jsem ho chtel darovat panu prezidentovi pod stromecek, ale potom sem si to rozmyslel a dam to do drazby a na charitu"  Kdyby radeji pan Kalousek prispival stejne jako Zeman, bylo by to bohulibejsi nezli si kupovat kdejakou k.ndu.   Apropo neni vam divne, ze tento pan neni pronasledovan novinari .. kazdeho jineho uz by meli na tapete kde ma jakou milenku apod. a Kalousek .. no on bude nejspis zit v celibatu!

13 6
možnosti
Foto

J37i84r54i 72B94i56l61i60n26a

28. 11. 2014 19:52

Jo pane Nigrin, kazdy nemuze byt prasak....

4 6
možnosti

Já panu Olšerovi věřím, souhlasím a dávám karmu.

Že budou řvát příznivci Karla bylo a je nabíledni.

Hnus, sliz a žluč cítím pane Černý  já naopak z toho, co pan Olšer popsal,

NEVYMYSLEL, jen popsal.

17 7
možnosti
Foto

Možná jste si jen nevšimla, ale třeba já svůj první příspěvek v diskusi věnoval ohrazení se proti spoustě pejorativ a osobních invektiv autora v článku a poměrně jasně a srozumitelně jsem napsal, že se mi toto nelíbí ani v opačném gardu.

To, že panu Olšerovi věříte, je jedna věc, to Vám asi nikdo nebere, druhá věc je ta, jak se pan Olšer vyjadřuje.

Na druhou stranu, když jsem si povšiml, že se Vám nelíbilo ani moje ohrazení se proti rostoucí vulgaritě jak u politiků, tak i u lidí, kteří sami sebe označují za novináře, pak chápu, že vy jste jeden z těch konzumentů, kteří právě ony silné výrazy nutně potřebují. Dokáži si Vás představit, jak v padesátých letech aktivně organizujete petice a dopisy do soudních síní volajících po co nejtvrdších trestech pro lidi, kteří podobnými individui, jakým je autor, byli dehonestováni, uráženi, bylo o nich psáno v podobně pohrdlivém duchu, jako píše autor  .....

Je mi z toho smutno ;-(

8 9
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce