Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TR

Jako vždy, ani tentokrát autor nepřekvapil. Nově už nás začíná kategorizovat na ty, co mají a co nemají rádi Putina. Samozřejmě ti druzí mu nesahají ani po kotníky (viz. text blogu).

Alespoň v tom má Olšer jasno - pěkně po bolševicku, kdo nejde s námi (Putinem), jde proti nám.

7 6
možnosti
TN

To chci tak vážně moc, když už to prezident říct musí, tak h*vno se dá říct exkrement, k*nda se dá říct dámské přirození...a na obsahu věcí to toliko nezmění, ale chtít nesprostého prezidenta, to asi p. Olšer nepobere...

18 1
možnosti
JC

Vy jste takový vlezdoprdelka Zemanovi, Břeťo, že to není ani možné ;-D

14 3
možnosti
TN

ještě že mu leze do zadní části a ne do pussy ;-D

4 0
možnosti
LN

L67u76d29ě63k 66N87o76v73ý

5. 11. 2014 7:51

Už jen pustit se do rozboru těch textů svědčí o velkém talentu naprosto minout podstatu věci. Nejde v žádném případě o to, jak moc je nebo není sprostá nějaká punková skupina. Jde o to, jestli se punkové skupiny mají zavírat na několik let do vězení, když kritizují Putina a kritizují církev za to, že mu jde na ruku. Vy to velkoryse pominete a budete se patlat v tom, jestli je název té skupiny vulgární a nebo není. (nehledě na to, že ty texty, jak si je teď čtu, až tak sprosté nejsou a vámi zveřejněný překlad je nepřesný - třeba slovo "suka" přeložené jako "vymrdanec" je dle kontextu zcela jasně myšleno ve významu "děvka" - čímž se myslí to, že se nechá snadno koupit. "Vymrdanec" by byla jen nadávka bez smyslu.) To je jedna věc. A druhá věc - jestli nechápete rozdíl mezi mluvou punkové skupiny a promluvou prezidenta k národu, pak se opravdu není o čem bavit.

15 3
možnosti
JS

J38a96n 12S46e26m76i48k

5. 11. 2014 0:52

Pane Olsere, Vy jste to ale vubec nepochopil.

V te veci kolem teto skupiny vubec nejde o jejich "tvorbu" nebo jakkoli to nazvete.

Jde jen ciste o to ze za to ze udelate nejaky brajgl v prazdnem kostele (kde dokonce ani nic neznicite) se v civilizovane zemi nedava 3 roky natvrdo v lagru.

Pokud tohle nechapete , tak me to vlastne vubec neprekvapuje.

Pokud navic myslite ze kdyz nekdo treba -napriklad- soulozi a foti se pri tom, tak si proste zaslouzi jit do kriminalu na par za cookoli se zamane, tak to se odstehujte do Saudske Arabie, tam vam bude dobre.

Pripomina mi to cele pripad ze sedmdesatych let s Plastic People of The Universe-  par dost vystrednich a nekonformnich chlapiku delalo veci co dost vybocovaly z normy, a nazyvalo to hudba.....   

....a komunisti je za to zavreli, a "sporadani obcane" jeste pri cteni zprav v Rudem Pravu jeste s potesenim hykaly jak "si nic jineho nezaslouzili" protoze ta jejich "hudba" a "zjev" a "chlastani" je fakt hnus.

Husak by z Vas mel radost.

Takze jeste jednou specielne pro Olsera: pohorsovat se muzete jak chcete. Ale posilat za to nekoho na roky do kriminalu je projev komunismem prohnileho mozku..

33 5
možnosti
ZB

Takže, faktem je , že kostel prázdný nebyl. Provedli to během bohoslužeb. Ve většině zemí světa by za to byli trestně stíhány. Tak to prostě je. Pokud nevěříte, zkuste něco podobného provést třeba v Texasu. 

Soulož na veřejnosti je trestná i u nás. Vězení za pravní případ rozhodně nehrozí, ale jestli chcete zkuste si se předvést v nějakém parku a zjistíte jak dopadnete. Případně to zkuste jako ony v Muzeu.

6 1
možnosti
Foto

J80i41r35i 36B20i78l48i80n77a

4. 11. 2014 23:26

Cesti komousi se svymi chabymi znalostmi anglictiny at opravdu jezdi radeji do Ciny. Kdyby prijeli k nam do Kanady a slyseli moji 70-ti letou sousedku volat na kocku puss, puss, puss, asi by je trefil slak.

4 1
možnosti
MK

Komu není shůry dáno, ten v apatyce nekoupí. O nějakou, byť třebas i úplně blbou a vulgární, dívčí skupinu výtržnic tu vůbec nejde, je to chabý pokus o odvádění pozornosti od problému. A ten je jasný jako facka - žádný prezident na světě ve svém pravidelném a doposud snad i celkem důstojném projevu k národu nepoužil slovo "kunda". To je, oč tu běží, milý pane. :-P

18 1
možnosti
PH

P21a38v38e11l 93H52o86l87u24b

4. 11. 2014 22:24

Olšere, Antikarma!!!!!!!!RvRvRvRv

10 3
možnosti
MK

Pokud si lidi nedokážete  uvědomit, že Zeman jako prezident je naprosto nejvyšší reprezentant státu a je vám jedno, že nedokáže zachovat alespoň nějakou důstojnost tohoto úřadu a naší země, tak je to s náma hodně blbý ;-€

11 3
možnosti
MK

Čim dál tim zoufalejší... Tohle že je novinář??? 8-o8-o8-o

Přiznej Břéťo, že tě jen se.e, že tebe do takovýho grupáče nikdo neveme ;-D

8 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce