Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

J46a27n 78F60r43o10l82í25k

6. 11. 2014 18:02

Jen naprostý ubožák píše sprostá slova do svého blogu a do nadpisu. Rádoby vtipný Olšer.Rv

8 11
možnosti
VO

No ja si rikal, kdy pan Olser vyrukuje s blogem na obhajobu Zemana :-) Chtel bych se tu zeptat, zda ma cenu to cist - jestli se dozvim neco, co jeste nebylo receno :-)

6 6
možnosti
VO

Je, dva minusy a zadna odpoved :-) Neva, prolitnul jsem to a nezklamalo me to:-)

1 0
možnosti
MN

I kdyby se ta skupina jmenovala "Zkur*ené p*če", tak prezident má mluvit slušně. On se zcela záměrně a účelově snažil být co nejvulgárnější, nevim proč se to snažíte okecat...

17 2
možnosti
TB

Pane Olšere, nevím jak jste na tom s angličtinou, ale doporučuji výborný blog http://otoole.blog.idnes.cz/c/433697/Pan-prezident-asi-nema-anglictinu-rad.html, kde se tomu jiná blogerka, paní Pavlína  O’Toole, věnuje velmi, velmi podrobně.

Jenomže o to tady vlastně nejde, viďte? Primárně jde o tu vaši snahu setřít lejno z prezidenta. No, nepodařilo se. Smrdí to z Hradu pořád, ať to pucujete jak chcete.

14 14
možnosti
JFB

Překládat bez kontextu, což ta dáma dělá, je nesmysl.

8 4
možnosti
JB

I kdyby byl na světě milion pochybných či podobných skupin, tak nic nedává právo českému prezidentu mluvit jako nejhorší fekálník. To by měli pochopit i ti největší Zemanovo nohsledi ;-O;-O

16 8
možnosti
MN

nejspis byste si prala mit naprogramovaneho prezidenta, bohuzel nejde to, budete se s tim muset smirit, no a nebo ne a bude vas to trapit, prestoze vam nevadi kdyz podobne mluvite sama, nebo vase okoli, budete se nadale smat vtipkum pana Izera, budete plakat smichy nad replikou Bolka Polivky pani Chylkove, kdyz ji rekl ... vasi pi.u jsem taky nevidel a presto verim ze ju mate,,,   az se z toho nejspis utrapite, ale nic s tim neudelate. Takze zaplat svobodo slova aspon za to, ze se muze kazdy vyplakat, jaky zrovna on je moralne ten nejcistejsi a jedine Zeman je ten, ktery je hulvat a sprostak... Mne osobne tohle neurazi, ,,, "hospodsky Palivec byl znamy sprostak, za kazdym slovem mel hov.o nebo prd.l .... " kdyby mne mely takoveto veci iritovat jak kdysi pouzil ve sve hre pan Havel, aby se odlisoval od tech, kteri rikaji "štvát" pak bych si připadal jako suchar!

2 2
možnosti
JS

J47a81n 19S83e79m55i83k

6. 11. 2014 1:44

"could-face" je tady klicove slovo.

az se to stane a nekoho takto realne odsoudi na nekolik let zalare, vezte ze si budu myslet o Nemecku jen to nejhorsi

0 0
možnosti
TH

Olsere, vy fakt koukate na fotku skupinove souloze jako kdybyste to v zivote nevidel! Teda myslim samozrejme na fotce...takovych je na internetu asi tak miliarda!!! TOHLE je po dle vas nejaky argument? 

A za b:

 "Hlava státu by zkrátka neměla být hostem čtvrté cenové skupiny jako Karel Schwarzenberg"  

je stonasobne horsi nez vytrznost clenek v tom ruskem chramu. Rv

5 6
možnosti
VIO

Ano je to argument, argument poukazující na trefné pojmenování této skupiny panem Zemanem. Tahle fotka je dle Vás protest? Nebo snad umění?

6 1
možnosti
MR

Olsere, to jsi opravdu takovy hlupak nebo to delas jen proto aby ses zalibil tatickovi Miloskovi? Samozrejme ten preklad je naprosto mylny a ja jako znalec tohoto slova v originale slovem i obrazem musim rict, ze Zeman se priklonil k naprosto nejhrubsimu moznemu vyrazu, ktery se prakticky nepouziva jako ekvivalent. Nebudu rikat, ze je to slovo jen pro kocicky, byt to tak puvodne bylo a sklouzlo to k relativne neznemu pojmenovani zenskeho organu, pricemz slovo k..da rozhodne nezne neni. Pokud tedy neumis anglicky tak jako tvuj vzor, ktery to navic ani neumi vyslovit, tak bys mozna mohl pouzit jine argumenty a ne takovou stupiditu. Uff, jak nekdo muze tak klesnout aby se zalibil mocipanovi.

10 11
možnosti
JFB

Je fakt, že ku..da má negativní nádech, pussy spíše ne, takže by lepší překlad  byl Číča, nebo pi..ka.

1 1
možnosti
PM

P49a41v97e52l 29M11a27r70e78k

5. 11. 2014 14:09

Celý smysl příspěvku mi trochu uniká. Myslí si snad autor, že je naprosto v pořádku, že prezident republiky mluví veřejně jako žumpa? Nebo chce sdělit, že demokracie má být jen pro lidi se "správnými názory a chováním"? To už jsme tu přece měli a dost dlouho. Ale jak je vidět, někteří lidé takovým názorem už asi zůstanou načichlí navždycky. Jinak bohužel snůška nesmyslů, které spolu absolutně nesouvisí. Kdyby se autor trochu předem nad vším zamyslel, příspěvek by nemohl vzniknout. Ale to přemýšlení tak bolí...

23 2
možnosti
TH
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce