Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Nějak se bojíte toho, komentovat ty dvě videa, co zde pan Olšer umístil. Kde má policie zbraně? Proč do sebe nechají takto mlátit? Umíte si představit, že by takto zaútočila taková zběř na policajty v Americe? Kolik by bylo mrtvých a jak by to odvážely sanitky a policejní antony? Něco je špatně.

3 2
možnosti
Foto

J51i47r92i 59B38i34l35i38n66a

28. 9. 2014 15:14

Vsak taky bylo tech mrtvych demonstrantu pozehnane. Posledni den pred Janukovicovym utekem jich bylo postrileno 72 ! Jestli je neco spatne, tak je spatne zdroj vasich informaci.

3 3
možnosti
AM

S většinou se dá souhlasit. Budoucnost ukáže, na čí straně je větší část pravdy, jestli u realistů či pravdoláskařů.

1 1
možnosti
JP

Před pár dny jsem byl na výletě. Ovocné stromy podél téměř opuštěných silniček na Berounsku jsou obaleny jablky. Nikdo je nesbírá. Kdyby alespoň nějaký podnikavec chtěl po zájemcí padesátku za očesání stromu, aby si ty krásná, zralá jablka odvezl...Ale už ani tato nabídka nezazní. Asi se nevyplatí nikomu hnout prstem. České poraženectví dosáhlo svého vrcholu. Když nic nemá jít, tak to také nejde. To Putin může za to, že neočesáme stromy. že přemíra plodů s prvními mrazy shnije a bez užitku popadá. Kdyby nebylo Ruska, jistě by se to nestalo. Když se mi nebude chtít dělat a nic nevyrobím, protože jsem líný, svedu svůj neúspěch na Putina. Myslím na to, jaký je to kruťas tak intenzivně, že nemohu vůbec nic dělat, až na psaní petic.To by mi ještě šlo. Začnu větou: "Protestuji, požaduji ve jménu lidu" a skončím "Pln spravedlivého rozhořčení odsuzuji".

   A mám vystaráno. Je to skvělá omluvenka, když si chci dát leháro. Putin, můj odvěký nepřítel je za to vinen. Svádění chyby na druhého klasickou výmluvou "To já ne, to on", známe jistě ze školních lavic. Těď máme jako výmluvu šírou Rus.

   K Rusku. Co se týče objemové výroby pšenice, Rusko se v současnosti dostalo na čtvrté místo na světě. Nejenom, že je soběstačné, může obilniny vyvážet. Zeleninové plantáže (i skleníkové) mohou být realizovány z roku na rok. Zelenina i ovoce se mají vždy pěstovat tam, kde se jim nejlépe daří. Pokud k tomu nejsou přírodní podmínky, lze je v současnosti vytvořit krytými klimatizovanými halami. S tím si Rusové za přispění Číny jistě poradí. Jedno je však naprosto jisté, Rusko se od Evropy v obchodním styku postupně stáhne a obchodní aktivity převezme Čína. Na východní Sibiři se zabydlují statisíce Číňanů a jsou tam vítáni. Pokus dalšího využití v drsných klimatických podmínkách probíhá na plné obrátky. Číňanům je umožněno se zde zabydlet, aklimatizovat se a spolupracovat. Čína má evidentní zájem na tom, aby pohádkové bohatství ledové královny nepřišlo vniveč. Mírová spolupráce právě začíná.

6 10
možnosti
Foto

Nevim, nevim pane Pribyl. Ten priliv Cinanu zacal v Rusku uz davno a je tam vniman spise jako hrozba. Mel byste se o tyhle veci trochu zajimat, nez zacnete vykladat nesmysly.

Neznam nikoho, kdo svadi se neuspechy zrovna na Putina. 

Putin je vinen agresi proti Ukrajine, porusovanim lidskych prav. Ale slusny, pracovity clovek se ma dobre i dnes.

Putin je takovy maly novodoby Hitler a je potreba proti nemu a jeho poskokum neco delat. Aby opravdu nedoslo k pruseru a nemuseli jsme na neho jednou vsechno svadet.

6 6
možnosti
PV

Pěkné.R^

Jen jedna poznámka na okraj. Cituji: ...masivní dovoz potravin do Ruska, který započal v 90. letech, byl jen propracovanou strategií.... 

Velmi to připomíná naši zem, zde proběhlo to stejné. Inu, co říct, jen to, že kapitalismus je rozpínavý. Ale to přeci víme všichni.:-)

9 5
možnosti
Foto

Ale notak.....;-)  Rozhoduje cena a kvalita. Potraviny z Brazilie budou v Rusku pekne drahe. Uz jsou. A kdyby sly ty same veci vypestovat levneji a kvalitneji v Rusku, uz by se tak davno stalo.

8 2
možnosti
Foto

Zemědělský děs v minulých letech? 8-o

4 0
možnosti
JC

R^Je to tak. A podle jednoho starého českého přísloví - všechno zlé je na něco dobré. Rusové se začali dle toho chovat. Holt - jak se do lesa volá ... ten do ní padá ...

Hoši z malinového údolí, žijící za velkou louží, tomu rozumí ale asi lépe ... Hlavně do všeho plkají a ve skutečnosti nemají ani ponětí, jak to tady chodí, natož v Rusku. Proto už píší naprosto zmatečně a evidentně beznadějné a slabé agitky.

8 12
možnosti
Foto

Tou poslední větou jste autora blogu vystihl dokonale

10 2
možnosti
Foto

Rusko prichazi diky sankcim jen tento rok zhruba o 100 miliard na investicich. Proto panika u kremlohujeru. ;-)

Jinak me pripada podivne, kdyz mluvi o lasce k Cesku zrovna lide, kteri ruskym okupantum tolik let tak verne slouzili. :-P

8 6
možnosti
Foto

Tak těch 100 milard nic neznamená, jde pouze o měřítko ztrát zahraničních investorů, který ten majlant přenechali ruskému kapitálu.. Nekupte Škodu Auto za korunu.

7 8
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce