Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nejlepší obrana je útok

   Kalousek na armádě...Předražené nákupy armádní techniky, zvetšelé padáky, kilometry zápalných šňůr s prošlou lhůtou, stovky milionů ztrát. Nikdo za nic nemohl a dodnes nemůže. Tak právě tato vlastnost charakterizuje nejlíépe Kalouska. Porozhlédne se po vhodných obětech, vina se svalí na ně a kalousek z toho vyjede, jako vítězný tank. Miliony, jež takto vyzískal se jaksi někam přepošlou a kdyby kdokoliv jakkoliv pátral, kam vysublimovaly penízky z leváren, spustí se proti němu vyšetřování. Do policejních složek nainstaluje své lidi, kteří seberou veškerou chuť odvážlivcům dopátrat se pravdy. Jeho moc je tak obrovská, že ti, kdo mají proti němu důkazy, jsou včas odstřihnuti za pomoci dehonestizační kampaně. Jsou proti nim vedeny žaloby a když je protivník zvlášť informovaný a silný, je proti němu veden proces s takovou vehemencí, že zbytek odvážlivců, kteří se mu chtěli postavit, to spolehlivě odradí. A to je Kalousek. Jako ministr financí se "zasloužil" o to, aby zde bylo nejvíc heren a hracích automatů na světě. Je to velmistr psychologicko - strategických tahů. Vždy dovede mistrně zaútočit na lidi, podnikatele, kteří jsou prospěšní společnosti tím, že v konkurenčním prostředí zaměstnávají tisíce lidí (např. Babiš) z jejichž zdaňování žijí naše státní instituce a orgány.

    Osobně upřednostňuji schopné podnikatele, za nimiž je vidět kus práce. To je autentická pravice. S "pravicí" nemá přece nic společného ten, kdo jen nastavuje ruce a kapsy ke státní pokladně. Pokud takovému individuu jako je Kalousek vyjdou machinace a špinavé kšefty, z nichž si ulije peníze neznámo kam a ještě má krytí od svých kumpánů, cítí se být pánem nade všemi občany. To on tu všechno řídí, to on tahá za nitky. Kalousek ovládá dokonale taktiku podvodu.

    Kalousek se řadí mezi ty úspěšné.

    Podnikatelé, jako je pan Jančura patří mezi ty společnosti prospěšné.

    Mezi člověkem úspěšným a prospěšným je mnohdy propastný rozdíl.

    Volím tedy ty prospěšné.

6 9
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
7 2
možnosti
MS

A ty vaše trapné obrázky a popisky jsou  k u l t u r n í  projev ? :-/

13 5
možnosti
FZ

vaše nenávist ke Kalouskovi je zřejmá,ale fízl je prostě fízl a proč máte slovo mlátil v uvozovkách to už vůbec nechápu....zřejmě naznačujete že to byl vlastně hodný chlapec v helmě a s pendrekem v ruce kterým hladil demonstranty.

21 5
možnosti
BM

A ještě poznámka: Ten policista určitě nikdy nezasedne v Kongresu či Sněmovně reprezentantů. Na rozdíl od nás, kde v parlamentu sedí bývalí bachaři, esenbánci a estébáci či jejich konfidenti......

16 2
možnosti
Foto

Tam jsou zas jiní, ne-li horší.

5 9
možnosti
JC

R^ Trefně popsán Kalousek a jeho "práce". Jeho politická "kultura", kterou se snaží v parlamentu zavádět, ale asi některým vyhovuje. Nakonec i tady v diskuzích je to vidět. Agresivní, urážlivé výroky, plné sprostot ala Kalousek, se množí a jsou tolerovány. Žel.:-/

9 14
možnosti
MK

Na tebe Chrástku nemá. :)

15 4
možnosti
BM

Co má společného zastřelení zloděje policistou v USA s panem Kalouskem?8-o  Že by i za tohle mohl??:-/

19 1
možnosti
JC

Že by policista - fízl - mlácení - zastřelení ...? Jo, autor za to nemůže, když Vám unikají souvislosti.

7 16
možnosti
SN

:-) Pěkně shrnuto ! KDo nemá krátkou paměť, pamatuje všechno. Skvělý životopis! Vždycky našel řešení, nelze mu upřít, že je chytrý. Když docházel dech, založí novou stranu, zaštítí se modrou krví, (už trochu senilní, ale je to perfektní vývěsní štít), otěže třímá on. TeĎ na něj nikdo nemá.  Pokud úřadoval dr. Rath blahé paměti v parlamentu, tak ten ho dovedl zkrouhnout. Jenže, bohužel přecenil svoje síly,(Rath),  konce známe. Do parlamentu v klepetech, rozsudek v nedohlednu. A taková to byla manifestace síly policie!  K velké Kalouskově radosti oponent se ztratil .R^R^R^

8 12
možnosti
KL

Vaše shrnutí je moc hezké,ale převaha mínusů ukazuje,že Kalousek ještě nemá nic ztraceno,protože má ještě spoustu nadšených a zaslepených fanoušků,kterým imponuje jeho sprostota,drzost a podlost.

3 6
možnosti
VS

Začneme fízlem a skončíme v USA. jak typické. Za mého dětství jsem neříkali člen SNB, erenbák ani policista, ale fízl.

20 3
možnosti
PU

P21e40t74r 25U17h30e49r

27. 9. 2014 9:41

jen chrástek, mikula a novák o nich vždy mluvili jako o příslušnících VB ;-D

11 3
možnosti
Foto

Jejda, to je zase spiny pomluv a nenavisti...... Opravdu ma clovek ktery slouzil sovetskym okupantum coby komunisticky novinar pravo vynaset soudy o jinych ?

Poku se slova "fizl" tyce, pouzivalo se za komunisticke diktatury pro vsechny policajty. I obycejnym stanicim VB se rikalo "fizlarny".

14 6
možnosti
PU

P20e71t45r 55U12h55e92r

27. 9. 2014 9:42

chrástku, jak jsi tedy říkal služebně VB, když tu tak zdatně mínusuješ?

8 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce