Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P24a88v50e23l 69K51a87r93a35s

27. 9. 2014 15:55

Ano. Kalousek mohl říct jenom "soudruh" a byl by v tom fízl, práskač, donašeč, křivák, podrazák a další. Vy si ale soudruhu s kategorizací svého soudruha jistě poradíte nejlépe sám.

9 3
možnosti
OK

Vás nejlépe charakterizuje slovo "mlátil" v uvozovkách. Čímž naznačujete  že si nemyslíte, že mlátil, ale jenom takzvaně "mlátil", čili nic. A už vůbec nechápu, proč to P.S.  o americkém policistovi.  Takže trochu guláše,...   Napište zase něco.

9 0
možnosti
JC

koukám, že olšer si musí plivnout na USA ve všem, co vyslintá... i kdyby to byl recept na štrůdl Rv

13 5
možnosti
MS

autore umíte neco jiného než plivnout jedovatou slinu??? Uz jenom to ze byl pan Ondráček vybrán aby hovoril do kamery znamena že to byla zelena, velmi dobre proverena a vseho schopna guma protoze jinak by do kamery hovorit nemohl. Pamatuji si z vojny kdy se marodka v dobe proverek telesne zdatnosti plnila obtloustlími jedinci a naopak v dobe proverek z PŠM ( politecké skoleni mužstva) takzvanými nenapravitelnými kverulanty kteří byli schopni rict prověřovací komisi cokoliv jen ne to co chtela slyšet.

6 4
možnosti
JS

Je smutné, že pan Kalousek působí po tom všem v naší politice. Máme demokracii, lidé ho zvolili, tak to tak asi má být. Horší je to, že místo aby tam pracoval pro tuhle zemi, tak vyvolává vulgární nesmyslné hádky.

8 10
možnosti
FM

JSTE MIMO MÍSU - NEMLUVÍTE K TÉMATU

1 5
možnosti
Foto

Dlouhé, ale nějak jsem nepochopil, o co jde. Jdete proti Kalouskovi nebo se snažíte obhájit komunistického fízla? Na to stačí pár odstavců, ne? Jaká je souvislost se zastřelením amerického černocha policistou? Můžete mi pomoci pochopit, jak jste to myslel?

6 1
možnosti
Foto

Pomiňme to, že pan Kalousek by se od vás vulgaritám mohl učit, ale je fakt, že mu nikdo nezákonnou činnost neprokázal /přes četné pokusy/.

Pokud bylo spoustu snah o prokázání nezákonné činosti panu Kalouskovi pak nejpravděpodobnější je varianta, že se ničeho nezákonného nedopustil-to je prostě statistický fakt.

To že se někdy až moc rozohní a ne zcela ovládne svou mluvu navíc samo o sobě svědčí v jeho prospěch-impulsivní člověk-a to kalousek je- mnohem hůře skryje nějakou špatnost než člověk klidný a rozvážný chladně kalkulující / příklad Babiš/ a naopak impulsivní někdy lehce hrubý člověk, který je rád v popředí / nic z toho nepovažuji za vadu/ je nejsnadnějším terčem na koho mohou populisti zacílit a svést na něj vše špatné.

A ohánět se nadačním fondem pro korupci, který založil pan Janeček / s jeho morálním profilem/ a jehož příznivci jsou mezi miliardáři je fakt docela úsměvné-nebo si myslíte, že majetek těchto lidí byl pořízen naprosto průzračně bez korupce-pokud ano potom u nás korupce vpodstatě neexistuje a nemohl se jí dopustit ani nikdo ve vládě

7 6
možnosti
TK

Lze udělat celkem jednoduchý test. Začněme oslovovat "fizle" všechny policisty od policejního ředitele, po policistu, co nás zastaví za rychlou jízdu. Máme přece hentů demograciju. Uvidíme, jestli to projde stejně jako Kalouskovi ;-)

7 8
možnosti
Foto

určitě projde, jestli si myslíte, že vám za to hrozí nějakej postih, tak nehrozí a s demokracií to vážně nemá nic společnýho, někteří lidi si prostě takové oslovení zaslouží za svou oddanost komunistickým ideálům, Kalousek mu to řekl dobře a jen víc takových Kalousků

4 4
možnosti
AS

A13d78a90m 83S56t64a53v94a

27. 9. 2014 9:47

"...ale fízl je a byl vždy jen práskač a donašeč...": autore, praštěte se pořádně do hlavy, ať se vzpamatujte! Jednak z vašeho  patologického hodnocení USA  a teď z vašeho výkladu slova  fízl. Nejste snad postižen alzheimrovkou, abyste si nevzpomněl, jak jste to ostatně dnes musel slyšet i z více stran, i z odborných kruhů, že to  čemu se dnes  říká např. policejní služebna, tenkrát to pro nás byla fízlárna naprosto běžně. A jiné a jiné!

18 1
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu, že dříve se policistovi běžně říkalo "fízl", jenže já tu část nadpisu článku "fizl je a byl vždy jen práskač a donašeč" pochopila ne jako názor pana Olšera, ale jako Kalouskův názor, samozřejmě chybný.

6 7
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce