Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Částečně souhlasím s autorem článku o něčem, o Ukrajině úplně, ale je zajímavé, že stále nezmiňuje pravdu o 11. září, kde USA armáda přiznala naměřené hodnoty EMP na FASU(jejich zpravodaj). Jejich změření i provedení dokáže jen jediná armáda! Proč autor uvádí fanatické Araby při demolici? Protože pro provedení Američani použili i mikronuke u obvod. sloupů izraelské výroby, ale i ovlivňování americké veřejnosti podle senátora Boba Grahama měl na starosti "židovský orchestr", který zaměstnal kompars Usámy bin Ládina. Ten provokoval veřejnost a nevhodným chováním na sebe upozorňoval, jak měli v zadání od vlády USA! Po stržení věží WTC byl prostor uzavřen a uvnitř pracovali jen odborníci Mossadu, kteří hledali neroztavené skleněné obaly mikronuke. Tak to zaregistroval dr. Ed Ward.

0 1
možnosti
Foto

Povezte pane Gabriel, co je to "mikronuke" ? Pristali Americani na Mesici ? Sypou na nase hlavy  zidozednari z tryskacu chemikalie ? 

Povidejte, prehanejte !

1 0
možnosti
VS

Řekl bych, že tady "někdo" zařídil řádný průvan v diskuzi...

3 0
možnosti
PV
PV
Foto

Pan Olšer lže a odkaz na video o "Islámském dirigentovi" je toho důkazem

4 0
možnosti
Foto

Sleduji a čtu vaše články8-o...moc o imperialismu ne, ale i když mám jiného boha v mnohém s vámi souhlasím...píšete, že bůh nepomáhá lidem bez pokory a v Česku jak víte bylo kdysi 80 % křestanů  mezi lidmi a nyní 80 býv. či současných komoušů s naučenými grifi...lhaní, zlodějna...pořady na toto téma jsou jako máku na tv kanálech v ČR, naposledy včera u Jílkové ( důchody a vše kolem...děs za 40 let práce atp. spolu s nějakým šetřením a ukládáním do budoucích tunelů)!!!Také se mi na vás líbí co píšete jinde o Havlovi a spol. máte odvahu psát skutečně pravdu, ale komu? Zdejším čtenářům či podobným Havlovi? Jakoby pravdoláskařům co si uvědomují komu kdysi zvonili a nepoučitelně stále dostávají k moci politické tuneláře či jejich poklonkáře...správně píšete i o nás "cikánech" co z hladu, nedostanou práci a proto kradou železo atp. neumí moc číst, nerozumí ČJ,...a naopak ti co umí číst, umí obcházet zákony Janoušek, Bém...a další Ráth, viz naposledy řed. nemocnice Homolka v Praze ( zlaté cihly a desítky milioónů v kapse )...jsem v klidu ať mezi sebou kradou a kradou ředitelé, lékaři, policisté...lidé dostávají to co si zalouží a to víme oba dva, každý by si měl zamést před vlastním prahem[>-]EU..dávám karmu a dík

3 7
možnosti
PK

P93a15v80e67l 20K55u80l72a

26. 9. 2014 9:28

;-D?;-( vážně nevím, který by to měl být

3 0
možnosti
FB

...přitom i to kopírování a pastování celých kusů textu musí být docela práce. Najít správný článek, zkopírovat ho, dopsat pár nových vět. Najít správnou fotku, vložit... Utřít slinty ze stolu... Ta délka není zanedbatelná. A výsledek? Opravdu to stojí za to? Opravdu je toto VIP autor?

11 1
možnosti
FB

Jen malá ukázka jednoznačného porušení nejen kodexu blogera ale žurnalistické etiky vůbec (zejm. pro pana Chrástka): Např. odstavec začínající "Muslimové se v těchto dnech nacházejí ve více než 200 národech..." - doslova opsáno (a nereferencováno) z http://www.cesta-panujiciho.cz/islam/islam_a_moznost_treti_svetove_valky.php . Bez ohledu na blbý obsah jde o jednoznačný plagiát. Stejné je to i s jinými jednotlivými větami, které jsou vzájemně pospojované Olšerovými vsuvkami (není prostor je tu všechny vypisovat). Tak už si p. Chrástku tady na nic nehrajte a myslete mozkem. A znovu říkám, že admini jsou naprosto nekompetentní, jestli si tady chovají něco tak strašného, jako je Olšer, a ještě tomu dávají visačku VIP. ;-)

6 0
možnosti
JC

R^ Dobrý článek, pěkně jste popsal Halíka. Známka kvality je už tady, hoši z malinového údolí nezklamali, takže si pochvalu zasloužíte.

4 16
možnosti
FS

Když tak pročítám některé reakce na články pana Olšera,tak nabývám jistotu,že některým blogerům jde jen o to,aby si mohli  do něj "kopnout". Těch je mi jenom líto.

7 15
možnosti
JC

Ale vždyť jim nejde o článek, o jeho obsah, tady jde o to, aby si mohli "kopnout", o nic jiného. Takový zdejší folklór ...

3 12
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce