Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nezbývá, než navázat na Vaše názory, podložené fakty. Vše souvisí se vším. Posunu citace z historie nedávné minulosti, (kdy my starší jsme se rodili po druhé světové, našim přeživším rodičům), do současnosti.. Čas poválečné euforie a naděje byl zničen stalinistickými čistkami v padesátých letech minulého století. Opět popravy a zmanipulované soudy. Hejrupáci začali vraždit, když k tomu dostali příležitost. Na druhé straně "velké louže" v té době plály pochodně tisíců příslušníků Ku Klux Klanu, probíhalo lynčování černochů a vypalování jejich obydlí. Pokud se našel myslitel, vždy se vyskytl někdo, kdo zmáčkl spoušť. Tak slavně vypadala v paralelní dobu "americká demokracie"

   Tyto mechanismy zla jsou spuštěny jenom proto, že někdo (v pozadí) jim dá prostor. Mezi mužskou populací po celém světě je třicet procent násilníků. Pokud jim tajemný někdo dá zelenou, tak vraždí a znásilňují pro své potěšení. Tyto mechanismy ovládají síly, které chtějí úmyslně rozpoutat válečné konflikty. Stačí stáhnout tyto holohlavá monstra z fotbalových stadionů, kde jsou kontraproduktivní, i z hospod a nasměrovat správným směrem. Potěšit je příslibem beztrestnosti , že nad jejich vražděním zavřeme blahosklonně oči a budeme zbožně naslouchat rajskému řevu mučených,  a znásilňovaných obětí. To je přesně situace, do níž vmanévrovala tlupa ukrajinských oligarchů - megyzlodějů, hajlující násilníky z Majdanu za zjevné podpory USA.

   Výsledek tohoto stavu, s nímž podle mého názoru nesouhlasí většina veřejnosti? Senátní volby, které proběhly v uplynulém víkendu, nenavštívilo 90% oprávněných voličů. Moje přítelkkyně byla předsedkyní volební komise na Praze 10. Lidé, kteří dříve chodili pravidelně k volbám nedali své hlasy těm, kdo se přidali k militaristickému řičení. ČSSD má vymalováno díky postoji ministra zahraničí Zaorálka, Babiš má vymalováno díky Stropnickému a TOP potápí současnými názory na ukrajinskou krizi knížepán.. Budou rozdány zcela jiné karty. Lháře a štváče trest nemine. Sbohem!

9 9
možnosti

..sbohem navždy...:-)

5 4
možnosti
AS

A53d74a20m 55S41t60a61v31a

22. 9. 2014 10:15

"budoucí prezidentka USA Hillary Clintonová a musela se omluvit... ": Jak na ni, tak na tom jejím erotomanovi a i na ostatních papaláších politiky dneška, hlavně v EU se projevuje, jak v mládí hulili marjánku o sto šest a všichni dohromady, pod neomarxistickou ideologií, leví, praví, vyznávali New left, jen když se navzájem ukájeli. A teď to je to samé! Především transatlantická politika se ocitla v drogovém oparu....

5 6
možnosti
AS

A32d19a77m 37S32t80a27v55a

22. 9. 2014 10:47

Kavka, Ševčík, kluci, kteří si to pamatují, jak marjánkou vyhulená květinková mládež vyváděla na mírových manifestacích, řízených SSSR a  mimo jiné organizovaných baronkou Asthonovou, prodlouženou rukou KGB, o dnešních pohlavárech EU nemluvě, a Clintonovi se k tomu již několikrát přiznali. Jo, jo, kluci, vy víte veliký kulový!

4 3
možnosti
JS

Může se nám to líbit,nebo nelíbit,ale fakta hovoří jasně.Vysoká čtenost článků pana Olšera,vysoká karma pana Olšera.V současné době  33,88,titulVIP.Hojné diskuse pod jeho články.A o tom to je, milí odpůrci a příznivci pana Olšera.:-)

12 6
možnosti
VS

Nic moc. Kam se pan Olšer hrabe na "Josefa Kucharovice". To byl onačejší kabrňák.:-)

5 2
možnosti
MS

Možná ještě nenapsal Mein Kampf a nepostavil plynové komory, ale to, jakým způsobem zradikalizoval ruské menšiny na východní Ukrajině a Krymu, je jako opsané od Hitlera z období před druhou světovou válkou. Ten taky začal harašit zbraněmi a vykřikovat, že nenechá ubližovat svým soukmenovcům v československém pohraničí. Jaký to mělo efekt, všichni víme. Vznikla tady Hitlerova patá kolona v podobě Heinleinovců a sudetští Němci (ve velké většině) najednou chtěli být součástí Říše pod milovaným "führerem". Napřed jsme přišli o Sudety a nakonec nás Němci zabrali úplně. Stejně jako Ukrajina přišla o Krym a teď čelí hrozbě odtržení východní části. Zkuste mi vyvrátit, že současný Putinův scénář není téměř totožný. A o tom, jak se to bude dál vyvíjet, si nedělám žádné iluze. Když se totiž podaří odtrhnout východní část Ukrajiny, stanou se podobnými ohnisky nebezpečí nová pohraniční území. Takovouto salámovou metodou může Putin postupně z Ukrajiny ukrajovat, dokud ho někdo pořádně neklepne přes prsty. A smutné je, že 90% Rusů tomu tleská. A ještě smutnější je, že adoranti Putina se najdou i u nás. :-/

11 8
možnosti

Nic tak dobře a výstižně necharakterizuje páně Olšerovu činnost, jako jeho dnešní první věta:

"Pořád dokola stejné žvásty a účelová demagogie"

12 6
možnosti
JC

To odporné přirovnání samozřejmě kulhá na obě nohy, ale to už je prostě součást manipulace a vnucování názoru na Rusko a Putina jako ďábla. Najdou se kývači, kterým se to líbí, ale to je stádo, které psi zaženou vždy tam, kam vrchní honáci chtějí.

Dobrý článek, doložený argumenty, s jasným odkazem na fakta a skutečnosti, jak se udály. Ale zase řešej Vás, zase Vám spílají, protože protiargumenty prostě nemají.

8 11
možnosti
MM

Břetislav Olšer má NAPROSTOU PRAVDU! O tom svědčí i poděšený kvikot USA-EU lokajů zde. Břetislave, výborně, jen tak dál a hustěji!

9 11
možnosti
PV

Mimochodem bývalých bolševníků.

0 2
možnosti
ZD

nechci se zastávat pana Olšera...ale ...kdo...z Vás kritiků se mu postaví tak...aby místo slov žvást ...demagogie ...bolševik a jiných ... mu oponoval v racionální poloze...ono se to blbě dělá...protože historická fakta jdou těžko jinak zdůvodňovat...jenom tam kam si je nasadíme...kde se tady najde nějaký z jeho kritiků...který ho rozloží na kousky...třeba díky těmto faktům...já nemusím souhlasit s pane Olšerem se vším a taky se vším nesouhlasím...ale jsou věci o kterých jsem buď nevěděl a nebo i pozapomněl...a to je ta krása některých ...možná i nyní úmaslně opomíjené historie....přes to že mne seřežete...pane Olšer máte mou karmu...hezký den všem ...ZD...;-);-);-)

12 5
možnosti
Foto

J92i54r90i 87B13i25l80i64n17a

22. 9. 2014 14:48

Vse uz bylo mnohokrat vyvraceno, ale on to porad opakuje jako kafemlejnek.....

2 2
možnosti
JM

možná nemá komory, možná se i toho dočkáme, ale co vím určitě, je, že má pátou kolonu, jejímž příslušníkem je i jistý Olšer, i díky takovým lidem se tady můžeme cítit o něco "bezpečněji"

6 6
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce