Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)   Pane Olšere, ometají Vás...až na výjimky !  Zázraky se prostě dějí, vyškolený pilot na trenažéru se přesně trefí do věže, řídící  letu na letištích vybavených radary a komunikující s posádkou letadel také nic nezjistí, tajné služby, které ví o každém upr.nutí ve světě neví, že se připravuje velká akce, první letadlo se trefí, o druhém už se ví, že je unesené, ale přesto že nebe je nabité stihačkami nechá se také vrazit do druhé věže,(řídí ho také pilot amatér), co k tomu říct? A pád třetí budovy? Blahoslavení chudí duchem, také chtějí žít šťastně na světě!  R^R^R^

4 10
možnosti
BT

no tak věříte že za tím bylo naprosto dokonalé spiknutí a tajné služby které to provedly jsou nadány nadpřirozenými schopnostmi

jen na okraj, ať se vám to líbí nebo nelíbí, ty letadla budovy trefila o tom snad nepochybujete ergo někdo je řídit musel, a teď nám povyprávějte kdo to byl jistě nějaký příslušník tajných služeb který hrdině obětoval život pro blaho USA, opravdu někdy něvěřícně hledím jakou pitomost jsou lidé ochotni říci jen aby podpořili svůj sen o tajném spiknutí ;-D

10 3
možnosti
Foto

Nejhorsi na Olserovych pomatenych clancich je to, ze ten clovek ani nedokaze napsat, co si o tom vsem on sam mysli....:-P

A jinak - rodina Bin Ladin je velice pocetna a Osamy se uz davno pred 9/11 zrekla. 

Mimochodem - jsem rad, ze toho pana diky NAVY SEALS uz hezky dlouho okusuji na dne morskem krabi, korysi a podobni zivocichove.

8 3
možnosti
PU

P92e21t80r 81U51h45e93r

16. 9. 2014 8:54

a Olšerův pád pokračuje...

8 7
možnosti
FB

Stál jsem u trojčat a tvrdil: S těmi by nehnula ani nálož Jacka Nicholsona. Měl jsem pravdu (jako vždy). Byly to lesbičky... Udělal jsem si aspoň snímek, abych měl masturbační inspiraci v dlouhých chvílích mezi psaním bezvýznamných kompilátů (má to obzvláštní sílu, když k tomu přidám své jméno!). Pak jsem otevřel Protiproud a potvrdil jsem si, že za teroristickými útoky (pché!) na WTC může manželka šéfa tajné koalice iluminátů s rozenkruciány, která tak chtěla zakrýt svůj románek s místopředsedou zednářů. Den uběhl jako voda a stále pociťuji zvláštní prázdnotu. Čas k napsání dalšího článku!

10 5
možnosti
MD

Urcite nevsedni tvar 'paravanu'.

1 1
možnosti
BT

pane Olšer zcela logicky musí tajné služby USA být blahem bez sebe jestliže se konspirace na téma pádu dvojčat drží při životě kdyby totiž tomu tak nebylo zůstala by jen ta obyčejná a pravděpodobná verze, že totiž tajné služby katastrofálně selhaly přesto že předpokládaný útok zachytit šlo, takto jsou tajné služby pomocí konspirátorů postaveny na rověň supermanů co zvládnou jakokoliv akci no a to je přece pořád lepší než kdyby se někdo pořád ptal : jak je možné že jste to zpackali?

10 2
možnosti
MD

Proc adresovat autorovi clanku, jeho oslovenim? Mozna byste mel zajit na caj k tvurcum teorii, nez k tomu, kdo je vzpomnel.

4 7
možnosti
MD

Dobry clanek. Znama fakta, vami uvadene, nekterymi nazyvane konspiracni, teorie nejsou z vasi dilny, ale od ruznych lidi z celeho sveta. Na vsem spociva dost jakoby nejasnosti. Kazdopadne za povsimnuti stoji pristup nekterych v USA k islamu v jeho oddelovani od terorismu. Ze by se islam mohl pouzit do budoucnosti jako dobra filosofie pro poslusne miliardy lidi?

9 3
možnosti
AT

Ach jo. Jestlipak mi konečně dnes někdo z konspirátorů odpoví na jednoduchou otázku: Pokud byla celá akce řízena vládními nebo oligarchickými kruhy v USA, proč by tito lidé tahali do budov hromady výbušnin a riskovali odhalení, když už náraz 2 letadel do budov sám o sobě je dost velký průšvih, aby ospravedlnil vojenskou akci proti Alkajdě?

9 1
možnosti
BT

no přece tak tajné služby konají, úplně utajeně a úplně nesmyslně ;-D;-D

6 0
možnosti
JC

R^Dobrá práce, jak by řekl rodilý Američan.;-)

4 9
možnosti
SS

A vy byste mu rozumel?

5 1
možnosti
VS

"Letos jsem nechtěl psát o atentátech na USA, než mi přišly zajímavé fotografické koláže těchto tragických událostí."

A ani psát nemusel. Stačilo skládat. Z celého dnešního článku jsou původní pouze dva odstavce, ostatní byly už několikrát použity.

9 2
možnosti
JC

Zdravím Vladimíre. Je vidět, že četbě a studiu článků autora se věnujete důkladně. A to je dobře, alespoň získáte mnoho zajímavých informací a přečtete si zajímavé názory, stejně jako já.

Jinak každý své myšlenky a názory může použít a interpretovat opakovaně. Anebo si myslíte, že tomu tak není? :-)

4 7
možnosti
LT

Už zase ... ? Nechcete raději dělat něco užitečného než každý druhý den provozovat tenhle "průjem klávesnice"?

10 4
možnosti
BC

Co provozuješ ty ludku?

6 5
možnosti